Войната в Украйна 1

• 1 798 287
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 4 605
  • София
Разбира се, че ще има и престъпници, които ще се възползват от ситуацията, но за това носи отговорност Путин….
Я, пак. Виктория Нюланд раздаваше курабийки на нацитата на Майдана и организираше “конференции” в Украйна с американски подполковници, генерали и служби на ЦРУ. Направи се на ударена и с недомлъвки отговаряше на разпита в Сената. Нацистките групировки в Украйна, на които и полицията козирува, са подкрепени и въоръжени от правителството.Същото правителство, което пък е подкрепено от САЩ.

Тактиката разделяй и владей и отлично и постоянно използвана от Щатите, както и в случая с Украйна. Разпалиха конфликта, като използваха Украйна като ръжен, насъскаха ЕС да сложат санкции, от които и Европа ще страда, а те милите миротворци стоят от страни и гледат сеир.

Столтенберг говори врели некипели как НАТО  не иска военен конфликт с Русия и как НАТО настоява на дипломатично решение на проблема. Хахахаха.

Удобно пропусна поста ми, в който давах сравнение как бе нападнат Ирак и как американците, заедно с партньорите си ЮК потъпкаха международното право, на което са невероятни радетели, и плюха на ООН.

Хайде сега де, кои са лицемерите и кои са фашистите?

# 4 606
Който мисли, че войната е добра и не осъжда Путин, и аз не бих искала да го познавам дори. Да го уволняват.
Това се нарича дискриминация. Това е цензура. И не би трябвало да има място в нашето западно и демократично общество.
Миналата година уволняваха хора, за това, че не подкрепят БЛМ. Тази година се оказа, че организацията е пирамида. Милиони са изчезнали, а ръководството и си е купило луксозни имения.

# 4 607
  • софия
Врагът в леглото, змията в пазвата Grinning

Бившият пръв дипломат на Русия Андрей Козирев винаги е бил асоцииран с предателство в средите на външното министерство в Москва, предаде ТАСС, като се позова на източник от ведомството.
Във вторник Козирев - външен министър от октомври 1990 до януари 1996 г. по времето на Борис Елцин - отправи чрез "Туитър" призив към руските дипломати да напускат постовете си и да не подкрепят "специалната военна операция" срещу Украйна, пише руската държавна информационна агенция.
Източникът казва, че за двайсетте години от въвеждането на Деня на дипломата екипът на министерството никога не е поздравявал бившия си шеф, защото името му е станало нарицателно за "козиревщина и синоним на предателство".  Приемникът му на поста Евгений Примаков бил сварил министерството "в критично състояние".
Андрей Козирев отдавна живее в чужбина и отдавна се занимава с "антируска подривна работа". Той е получил за това своята награда и "върху неговите трийсет сребърника се е натрупала лихва", твърди източникът на руската държавна агенция.

Руският медиен регулатор "Роскомнадзор" потвърди снощи, че е ограничил достъпа до материалите на радиостанция “Ехото на Москва” и телевизия “Дожд”, поради публикувана невярна информация за "специалната военна операция" на Русия в Украйна, предаде ТАСС, като цитира изявление на пресслужбата на ведомството.
“На основание на постъпило искане на руската Генерална прокуратура, "Роскомнадзор" ограничи достъпа до информационните ресурси на “Ехото на Москва” и телевизия “Дожд” за целенасочено и системно публикуване на информационни материали, съдържащи лъжлива информация за същността на специалната военна информация на територията на Украйна”, се казва в изявлението.
Телевизия "Дожд" е включена в списъка с чуждестранни агенти.

# 4 608
Цитат
Я, пак. Виктория Нюланд раздаваше курабийки на нацитата на Майдана и организираше “конференции” в Украйна с американски подполковници, генерали и служби на ЦРУ. Направи се на ударена и с недомлъвки отговаряше на разпита в Сената. Нацистките групировки в Украйна, на които и полицията козирува, са подкрепени и въоръжени от правителството.Същото правителство, което пък е подкрепено от САЩ.
На теб не ти ли е ясно, че Украйна е независима държава и ако иска да покани Виктория Нюланд да пече агнета на площада, това си е нейно и суверенно право. Що се касае за Путиновата партенка за нацистите, никой не му е дал право да си играе на денацификатор и да напада мирно население.
Цитат
Тактиката разделяй и владей и отлично и постоянно използвана от Щатите, както и в случая с Украйна. Разпалиха конфликта, като използваха Украйна като ръжен, насъскаха ЕС да сложат санкции, от които и Европа ще страда, а те милите миротворци стоят от страни и гледат сеир.
И как точно разпалиха конфликта? Заплашиха Русия, дадоха ядрено оръжие на Украйна, промиха им мозъците ли що ли?

Цитат
Столтенберг говори врели некипели как НАТО  не иска военен конфликт с Русия и как НАТО настоява на дипломатично решение на проблема. Хахахаха.
НАТО не иска военен конфликт, защото това означава ядрена война, без победители и унищожаване на човешката раса. Нещо към което Путин отчаяно се стреми.
Цитат
Удобно пропусна поста ми, в който давах сравнение как бе нападнат Ирак и как американците, заедно с партньорите си ЮК потъпкаха международното право, на което са невероятни радетели, и плюха на ООН.
За същият Ирак, който нападна абсолютно безпричинно Кувейт ли говорим?
Цитат
Предполагам лицемерите са тези същите, които твърдяха, че било смешно да се мисли, че ще нападат Украйна, като в същото време са готвили тихомълком война. Както и фашистите са същите, които бомбардират Харков в момента и са се насочили към Киев с огромно количество бойна техника.

# 4 609
Е че и аз си казвам личното мнение Simple Smile За мен не е дискриминация. Мен ме е страх от такива хора и не бих държала такъв човек на работа. Та разбирам работодателите.

# 4 610
Щом предупреждава, значи или се опитва да се изкара хуманен, или казва, мойта война не е с вас а сащ, или си въобразява, че на фона на украински президент, който ги насърчава да не напускат и да се бият, наистина някой ще реши да се предаде на “миротворци”. Затова ми е странно - защото продължава да не ми е ясно, той какво цели - да завладее Украйна, или да сложи граница с НАТО. Нали в този въпрос е цялата неяснота на тази война и обект на всички двупосочни пропаганди.

# 4 611
Цялата неяснота за мен е как има хора, които подкрепят някой, който казва: "Или ще ме оставите да си правя каквото си искам, или ще затрия вас и децата ви с атомни бомби". Това ли искате за себе си, не ви ли е страх за децата ви?

# 4 612
Сбербанк обяви изтеглянето си от европейския пазар.

„В настоящата среда Сбербанк реши да се оттегли от европейския пазар. Дъщерните банки на групата се сблъскаха с необичаен изтичане на средства и заплаха за безопасността на служителите и клоновете“, казаха от банката.

"Дъщерните дружества" на Сбербанк имат високо ниво на капитал, каза кредитната институция. Банката увери, че депозитите на заеми са застраховани, съществуващите активи ще бъдат достатъчни за плащане на вложителите.

https://echo.msk.ru/news/2988393-echo.html

# 4 613
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Скрит текст:
Разбира се, че ще има и престъпници, които ще се възползват от ситуацията, но за това носи отговорност Путин….

Мецани

Ти не знам на колко си години, но сигурно ти плащат да говориш така, а комунизъм не си видяла през живота си

Защото ние в България знаем какво е да те освобождават СССР, и какво следва от това- държавни преврати, убийства, масови гробове, и установяване на тоталитарен режим под командването на Кремъл

И всичко това, за да ни освобождават от фашисткия режим,
а нашата историография още не може да излезе с единно мнение- имало ли е или е нямало фашисти в България

Даже аз съм сънувала как идват да ни убват фашисти, така ни промиваха мозъците като деца

32 години минаха от както режима на "освободителите" падна, но още не сме свободни...смачкани хора сме, минахме през мутрите, бандитската приватзация, всичко както си му е реда...а у нас е било леко

Даже, когато бях малка дядо ми, слушаше тайно радио, и казваше, че американците ще дойдат на ни освободят и няма да ни оставят така...но ш-ш-шт да не те чуе някой, че може да не ме видиш повече

Това, разбра се беше наивна идея с американците, а и според мен  не се случваше вече да хвърлят хора по лагери за вицове или идеи за американците, но хората така са били научени от братята освободители и не са забравили масовите гробове ...и най- вроятно от това време идва идеализирания образ на Америка

Странното е, че дядо, както и много други хора, ритащи тайно срещу режима, след падането му,  започна да говори по друг начин, страдаше яко от Стокхолмския синдром, присъщ на хората в Русия- да обичат насилниците си...

И така.

Не сме преживели да ни освобождават американците, но с руснацците знаем как е и хич не е дбре
и Полша знае, затова така помагат с каквот могат

Може поста ми да ти се стори емоционален и наистина е.  Още всички сме болни душевно и психически от този терор

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:12 от Роузи

# 4 614
Е че и аз си казвам личното мнение Simple Smile За мен не е дискриминация. Мен ме е страх от такива хора и не бих държала такъв човек на работа. Та разбирам работодателите.
Лицемерието на днешното общество.
Има свобода на словото и право на мнение, но не съвсем. Щом не пееш в общия хор, следва пляскане през ръцете.
Това ако не е цензура, здраве му кажи.

# 4 615
Моето мнение е също толкова важно, нали сте толерантни? Simple Smile Защо да си мълча. Simple Smile Трафик да става, тук са се появили съвсем безумни мнения, че да им противоречим.

# 4 616
Нашите "миротворци" се нареждат до ония "миротворци" от Кремъл. За щастие все повече олекват, както и патронът им.

Ако бях избирател на Радев, днес щях да се срамувам.

От телефон пиша трудно, затова ще кажа само, че Киев стои и днес. Слава Украине!

# 4 617
Цялата неяснота за мен е как има хора, които подкрепят някой, който казва: "Или ще ме оставите да си правя каквото си искам, или ще затрия вас и децата ви с атомни бомби". Това ли искате за себе си, не ви ли е страх за децата ви?
Е, голям мъж, голяма нещо. Възхищават му се. Международният вариант на домашния насилник.

Да пуска. И неговите деца ги чака ядрената зима. Или доживотен затвор, закопани в гробницата бункер.

# 4 618
Моето мнение е също толкова важно, нали сте толерантни? Simple Smile Защо да си мълча. Simple Smile
Кои ние пеем?
Защото всички миротворци са един дол дренки.
Без значение каква е темата се наблюдава това отношение - БЛМ, metoo и тн.
Колко хора изгоряха, защото имаха различно мнение за тези движения?
Тепърва ще видим каква е истината и за сегашното положение. Евентуално, ако ни разрешат.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 08:30 от mar4ela

# 4 619
Бианка, осъждаме войната разбира се, но въпросът Птин какво цели, се опитват хората да предвидят какви ще са последствията. Наивно, защото ние сме обикновени хора четвщи и коментиращи. Аз лично чисто субективно от своя гледна точка, бих искала той да бъде спрян, да си понесат санкциите, за да не се разраства войната.

Общи условия

Активация на акаунт