Войната в Украйна 1

• 1 798 195
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 4 740
Да, така е. Ама тоя фейк го изфабрикува ВСУ. Оказва се, не единственият. Така че, да вярваме единствено на тях, е изключително наивно.
Не е фейк. По-скоро е отмятане от обещания, които са им дадени. Те нямат полза да пускат фейкове, които ще бъдат опровергани след това.

Да, бе. И те не знаят, че нямаме пригодни за война самолети???  Какво сме им обещали?

# 4 741
  • София
Да, така е. Ама тоя фейк го изфабрикува ВСУ. Оказва се, не единственият. Така че, да вярваме единствено на тях, е изключително наивно.
Не е фейк. По-скоро е отмятане от обещания, които са им дадени. Те нямат полза да пускат фейкове, които ще бъдат опровергани след това.

В действителност е нещо като фейк. Бяха писали, че ние ще им предоставим 30 самолета, от които 16 МИГ...а ние имаме 10. Обаче аз ги разбирам - Русия на своята територия пропагандира колко добре се справя. Украинците също трябва да направят някаква пропаганда сред народа си, защото иначе и малкото сили, които са им останали, ще се демотивират. А какво по-добро от това да вярват, че светът им помага. Кой обикновен човек ще види дали наистина има 70 самолета.

# 4 742
Гледах филма на французите са събитията от 2014. Аз виждам две радикализирани групи, които се трепят. Едните излезли на палатков лагер със снимката на човекоубиеца Сталин, други идват да ги палят. Заради радикализирано малцинство сега страда обикновения украински гражданин. Много съм далеч от мисълта, че украинците са нацисти, даже съм убедена, че много от тях са аполитични. В крайна сметка от мухата е станало слон.

# 4 743
Стига са бъркали някои действията на Путин с обикновените и нормални руснаци. За съжаление те ще пострадат от цялата работа, а не Путин.

Да де, ама те преизбират Путин с 80%. И не протестират масово срещу нападането на друга държава, а май даже го одобряват. Може 10 или 20 процента да са против Путин, но на масата явно и харесват начинът на управление, агресивността и имперските амбиции. Това не са баш невинни граждани.
Голяма корупция има там, спорна е подкрепата на руснаците. Мои близки живяли в Русия са слушали мненията на обикновени хора там, които изобщо не подкрепят режимът и управлението. Не може така да слагаме всички руснаци под общ знаменател.

# 4 744
Гледах филма на французите са събитията от 2014. Аз виждам две радикализирани групи, които се трепят. Едните излезли на палатков лагер със снимката на човекоубиеца Сталин, други идват да ги палят. Заради радикализирано малцинство сега страда обикновения украински гражданин. Много съм далеч от мисълта, че украинците са нацисти, даже съм убедена, че много от тях са аполитични. В крайна сметка от мухата е станало слон.

Всяка нация си има 10% празноглави супер патриоти (шовинисти всъщност) . И Украйна има, и Русия има, и ние си имаме - към момента Копейкин. Но у нас нещата са такива, че само с викането остават.

# 4 745
Скрит текст:

Да, бе. И те не знаят, че нямаме пригодни за война самолети???  Какво сме им обещали?
Скрит текст:
Не знам за нашите самолети, напълно е възможно партенката да е пусната и от Масква, обаче от поляците имаше индикации, че ще им пратят. След това Столтенберг се намеси и каза, че през натовско въздушно пространство нямало да летят натовски самолети за Украйна, за да не провокират Путин.

Вчера слушах по Первъй как се подиграваха ехидно на украинците, че всички ги зарязват, даже от България и Словения нямало да получат самолети, както си мислели. Започвам да си мисля, че никак не им се иска на руските друзя украинците да се сдобият с малко повечко авиация.

# 4 746
  • Варна
Партенката- лъжа е публикувана в украински вестник.
Следете поне българските, актуални новини.

# 4 747
Партенката- лъжа е публикувана в украински вестник.
Следете поне българските, актуални новини.
Ами честно казано, жалко, че е лъжа. За сметка на това кадрите от бомбардировките са факт. Вече се чудите за какво да се хванете.
Липсата на пунктуационна култура е дразнеща.

# 4 748
Ще ми е интересен този филм. Може ли някакъв линк?

# 4 749
Не харесвам и САЩ, но там поне надеждата е, че след 4 до 8 години президентът ще се смени. Путин идва на власт преди 20 години. На някои хора целият им живот и младост са минали с него. Несменяем, вечен, авторитарен, избиващ тези, които са срещу него. Ми аман! Да си ходи, вече не е в час. Светът е различен. Не е инстаграмъбъл.

# 4 750
  • софия
Две паралелни вселени

Може би трябва да се подготвим. Знаем, че се прави обратното на това, което се казва.

# 4 751
Някакви новини за преговорите?

Цитат от холандската преса от преди 8 мин.( минат през гугъл тр):
..Кремъл заявява, че е готов за втори кръг от преговорите с Украйна
Според говорителя все още не е ясно дали украински официални лица ще се появят. Според говорителя ще има противоречива информация за разговорите.

Във вторник Зеленски заяви, че Русия трябва да спре бомбардировките, преди страните да продължат да говорят за мир.

# 4 752
  • London
В това време в Русия....само защото държиш плакат с Не на войната

Ангелина Мелникова световната шампионка по гимнастика се осмели.....чрез цитат от книга да изрази как се чувства. Моля се да не я е прочел Путин.....смела е.

# 4 753
  • София
Чета им тези дни публикациите на руското посолство..наредили един до друг Гурко, Скобелев и Путин...нямам думи просто. Все едно до Левски да сложим Георги Димитров... И пак се чудя...какво взимат тия хора по висшите дъражвни постове на Русия, та хем си вярват, хем са скъсали с реалността....

# 4 754
  • София
Изводът е, че по време на война сляпо не се вярва на нито едната страна. И двете лъжат.

Общи условия

Активация на акаунт