Войната в Украйна 1

• 1 798 995
  • 44 850
  •   1
Отговори
# 44 550
Хахаха, написах, че има морални постъпки и хора дори във войната и веднага ме докладва някой.
Пък уж модераторите трият само другата гледна точка и вчера пак имаше обвинения срещу тях.
Аз пък, въпреки че ме изтриха, ще използвам случая да кажа "Благодаря ви, мили хора, че се опитвате да поддържате темата според каквито са ви правилата и полагате усилия!"
Flowers Bouquet
Извинявам се за оф топика, ама още вчера ми се искаше да го напиша, след като видях поредните обвинения и сега не се стърпях. Blush

# 44 551
Путин май не ходи много-много по срещи. Веднъж, че не го канят и втори път според мен се пази да не му подушат нещо за здравето.

# 44 552
Шаманът ще го оправи. И патриархът с позитивната си енергия. Бетер Дарт Вейдър е цялата компания.

# 44 553
Обръщението на Зеленски от онзи ден.
https:-spam302-/UAonlii/40666
Злото винаги започва по един и същи начин. Нашествениците наричат ​​себе си освободители. Нахлуването на тяхната армия е самоотбрана. Както и преди 80 години, украинският народ се изправя в защита на родната си земя. И враждебният план за блицкриг се превръща в провал.

Злото винаги действа по един и същи начин. Убива цивилното население, като гарантира, че поразява само военни цели. Организира блокади и филтрационни лагери. И Сирец става Еленовка. Унищожава градове и села. И Корюковка става Буча. Но рано или късно военните престъпления стават известни. Реакцията на света става болезнена. Политиката на успокоение се превръща в твърда опозиция.

Злото винаги свършва по един и същи начин. Окупаторът капитулира. Нашественикът става беглец. Военнопрестъпниците стават обвиняеми, агресията става присъда. Унищожението се превръща в репарации. Вражеската техника става музейни експонати. Подвизите на дядовците се превръщат в победи на внуците. Освобождението на Украйна от нацистите на 247-ия ден от нашата борба става символ: резултатът от нашата борба със сигурност ще бъде освобождението на нашата Украйна!
По един или друг начин, но нашата земя винаги става свободна. Съпротивата се превръща в гордост. Борбата се превръща в победа. И Украйна става единствена!

Последна редакция: нд, 30 окт 2022, 00:33 от Анонимен

# 44 554
  • Paris, France
Ако наистина успеят да ги примамят да напуснат  пристанищата си, това ще е идеално развитие на нещата за Украйна - дава им нови ценни мишени, и прави Русия да изглежда още по-лоша в очите на света, като заплашва с глад сиримасите в Африка и Азия.

, които всъщност живеят по-охолно и спокойно от руските не сиромаси, имат по-качествен и смислен живот, повече права и не примират за пшеница, която много от тях не са вкусвали 😻

# 44 555
Любопитен факт - огромната част от украинската пшеница се изнася за страни от Африка и Азия:

https://oec.world/en/profile/bilateral-product/wheat/reporter/ukr

# 44 556
Явно слуховете ще се окажат верни:
Colonel-General Alexander Pavlovich Lapin found dead in Moscow River
https://www.dailynationpakistan.com/colonel-general-alexander-pa … -in-moscow-river/

# 44 557
  • Paris, France
Явно слуховете ще се окажат верни:
Colonel-General Alexander Pavlovich Lapin found dead in Moscow River
https://www.dailynationpakistan.com/colonel-general-alexander-pa … -in-moscow-river/

А, друг чакахме.

Мир на праха му 💐. Щял да ходи на екскурзия и в болница. В Украйна ли е екскурзията? Или сега го водят Русия в Масква? Жалко за проваленото пътуване.

# 44 558
  • София
Това означава, че ястребите начело с Кадиров и Пригожин са набрали много сила.

# 44 559
  • Майничка
Май ще се окаже фалшива новина.

# 44 560
Според мен, в момента в москва управлява кадиров, щом така необезпокоявано си развява байряка.

Gargamela, права си- не е ясно какво се е случило, но пък е ясно , че кадиров публично настояваше за отстраняването му.

# 44 561
Тръпки ме побиват от тоя Кадиров и талибанския му вид🤢 Рядко гнусно, противно и зловещо същество😝🤮🤐 Дано си намери майстора в най-скоро време, че докато такива се разхождат свободно, правят света по-мрачен и злокобен.

# 44 562
А толкова лъжи са написани, че ако някой тръгне да ги посочва и изобличава, ще му трябват дни.
Ти пишеш лъжи, като кореспондент на "Комсомолская правда" си.
От две години във форума чакаш разпада на ЕС, приключването на долара, "освобождаването" на Украйна и възстановяването на СССР и какво ли още не, не помня всичко. И все пишеш едно такова - убедено, като авторитет от последна инстанция.
И все не става както искаш 😂

# 44 563
Опровергават за смъртта на ген. Лапин.

Този хубавец е известен с това, че е опирал делото на пищова си в слепоочието на лейтенант, за да го принуди да върне отстъпилите си бойци на предната линия при Сватово. Ясно е, че след Лиман е бил по-раздразнителен.

# 44 564
Набрали са, излъчват "на живо" от канала на Кадиров. Там още през юли бяха превзели Украйна. Ама, поне всички разбрахме тайните еротични фантазии на брадатите 😂 от някоя дагестанска палатка, друга победа нямаше 🤣
Те са си едни башибозуци, дето тормозят и мародерстват мирното население.

Общи условия

Активация на акаунт