Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 877
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
За Габрово не се учудвам, родм съм от района и знам как стоят нещата там. Стискам палци всичко да е наред до понеделник. Но, ако видиш зор, може би в Търново има по-адекватна помощ, не знам.

За съжаление, не е само в Габрово, преди години две поредни вечери ходих в спешния на Надежда, тъй като Стаменов не ме прие... “нищо ти няма, има бременност, нормално състояние... едният ембрион изпада, но другия си е там, лека вечер..” много се нервирам на такива доктори. Преди месец отидох със зацапване, не кървене в Майчин дом, без да ме прегледат ме качиха в отделението, бърз преглед и веднага лечение. Да, условията не са добри като на частните болници, но не ме отпратиха, помогнаха ми.

# 586
В момента имам ПМС само поносимо, но не спира ще се опитам да изтърпя до утре и каквото е писано това ще е първия ми преглед трябва да е на 14.04 , но утре ще се обадя и да видим какво ще каже док.Благодаря ви за подкрепата пожелавам на всички пухкав финал ♥️♥️♥️
Karlii а ти беше ли с болки?

# 587
В момента имам ПМС само поносимо, но не спира ще се опитам да изтърпя до утре и каквото е писано това ще е първия ми преглед трябва да е на 14.04 , но утре ще се обадя и да видим какво ще каже док.Благодаря ви за подкрепата пожелавам на всички пухкав финал ♥♥♥

Не, болки не съм имала , нощпато отпуска мускулатурата на матката, за това се пие. Сега са ми го назначили само при нужда ако усетя болка или дискомфорт .

# 588
Здравейте!  Може ли да ми обясните разликата между биопсия и надраскване на лигавицата? До сега бях пациентка на доц Русев, но отскоро вьв фб групите чета за доц Михайлова имунолог. Но тя е в екипа на д-р Калчев и прегледа и консултацията с нея е скьпичка. Стрхувам се да нее пак някаква схема за вземане на пари както беше поне при мен при д-р Сигридов.

# 589
Аз пия по 2 днес и нищо ,🙁 а по принцип си пия три пъти по едно
В момента имам ПМС само поносимо, но не спира ще се опитам да изтърпя до утре и каквото е писано това ще е първия ми преглед трябва да е на 14.04 , но утре ще се обадя и да видим какво ще каже док.Благодаря ви за подкрепата пожелавам на всички пухкав финал ♥♥♥

Не, болки не съм имала , нощпато отпуска мускулатурата на матката, за това се пие. Сега са ми го назначили само при нужда ако усетя болка или дискомфорт .

# 590
Здравейте!  Може ли да ми обясните разликата между биопсия и надраскване на лигавицата? До сега бях пациентка на доц Русев, но отскоро вьв фб групите чета за доц Михайлова имунолог. Но тя е в екипа на д-р Калчев и прегледа и консултацията с нея е скьпичка. Стрхувам се да нее пак някаква схема за вземане на пари както беше поне при мен при д-р Сигридов.

Аз съм правила надраскване, прави се цикъла преди трансфера около 21 ден. Доколкото съм разбрала е като биопията, но не взимат материал. На пълен мехур с един катетър драскат около минута.

# 591
В коя клиника правихте надраскване и защо заради аборт ли? Каква е ориентетовьчно цената? При вас имаше ли успех това надраскаване,?

quote author=bebka2304 link=topic=1414436.msg44558744#msg44558744 date=1648983731]
Здравейте!  Може ли да ми обясните разликата между биопсия и надраскване на лигавицата? До сега бях пациентка на доц Русев, но отскоро вьв фб групите чета за доц Михайлова имунолог. Но тя е в екипа на д-р Калчев и прегледа и консултацията с нея е скьпичка. Стрхувам се да нее пак някаква схема за вземане на пари както беше поне при мен при д-р Сигридов.

Аз съм правила надраскване, прави се цикъла преди трансфера около 21 ден. Доколкото съм разбрала е като биопията, но не взимат материал. На пълен мехур с един катетър драскат около минута.
[/quote]

# 592
Правила съм вече 4 пъти надраскване, но не всеки път съм стигала до трансфер. Прави се за по добра лигавица и по голям шанс за имплантация.

# 593
Това в коя клиника е?

Правила съм вече 4 пъти надраскване, но не всеки път съм стигала до трансфер. Прави се за по добра лигавица и по голям шанс за имплантация.

# 594
В Стара Загора

# 595
Аз съм правила надраскване с офис хистероскопия. Правих я с упойка и няколко дни след цикъл. Хистерото беше да се огледа матката за сраствания. Имам три кюретажа и Слава на Бога нямах сраствания. Тогава ми надраскаха лигавицата.На следващия цикъл ми беше трансфера,който е успешен за сега. Вече съм в 22 седм. Преди това имам трансфер без надраскване който не беше успешен

# 596
Аз също м. февруари направих хистероскопия и надраскване на лигавицата. ЗЕТ трансфера е успешен и при мен за сега. Утре ще повторя ЧХГ.

# 597
Дами, от кога след пункция не изписват Естрофем - продължавам за транфер а ми дадоха само Cyclogest.
Преди си спомням че имаше и Estrofem и си го пиех? - Става въпрос за болница Надежда - пункцията ми беше на естествен цикъл без лекарства.
Дали не са пропуснали да ми изпишат Естрофем?
При вас как е?

# 598
Дами, от кога след пункция не изписват Естрофем - продължавам за транфер а ми дадоха само Cyclogest.
Преди си спомням че имаше и Estrofem и си го пиех? - Става въпрос за болница Надежда - пункцията ми беше на естествен цикъл без лекарства.
При вас как е?
Никога не са ми изписвали естроферм след пункция. Само преди ИНСЕ.

# 599
Аз пия естрофем 3×2 от деня на пункцията. Днес ми е 12 ден след трансфер.

При вас как е?
Никога не са ми изписвали естроферм след пункция. Само преди ИНСЕ.

Общи условия

Активация на акаунт