Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 874
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми изписват Естрофем след трансфер. Винаги са ми изписвали в схема 3х2т., последния път 3х1т. Аз съм в ЩЕРЕВ.

# 601
Естрофем се приема в зависимост от трансфера свеж,ЗЕТ на естествен цикъл,на полуестествен или стимулиран цикъл. Моя приятелка след свеж трансфер беше без прием на естрофем. Лекаря преценя☺

# 602
  • Благоевград
Здравейте!
След няколко дни и на мен ми предстои ЗЕТ.
Поради нисък прогестерон ми изписаха мускулни инжекции Огест. Станаха ми страшни синини. Как мога да си помогна? Поръчах си от Гърция Пролутикс и го чакам да дойде, но докато дойде, ще ми бият от тези. Ако мажа с Цикатридина дали ще помогне?

# 603
Здравейте!
След няколко дни и на мен ми предстои ЗЕТ.
Поради нисък прогестерон ми изписаха мускулни инжекции Огест. Станаха ми страшни синини. Как мога да си помогна? Поръчах си от Гърция Пролутикс и го чакам да дойде, но докато дойде, ще ми бият от тези. Ако мажа с Цикатридина дали ще помогне?
Хепароид Зентива , ако го има по аптеките , че го бяха спрели или арника.

# 604
Здравейте борбени дами. Може би не съм за тук, защото съм след ИНСЕ на 25.03. но тази сутрин ми се случи нещо много странно и бих искала да попитам някоя от вас имала ли е подобен случай?
 Сънувах, че получавам оргазъм Blush и се събудих със силни болки. Помислих си, че ми идва цикъла. Миналия месец ми дойде през нощта с абсолютно същите болки. Станах да проверя, но нямаше нищо. След няколко минути болките утихнаха и сега съм ок. Иначе всичко се е нормално. Леки болки в гърдите от снощи, БТ 37.1, придърпвания, които си имам след всеки трансфер или ИНСЕ,  болки в кръста цала седмица.
Утре ще направя кръвен, въпреки че док каза на 15- ти ден, но вие знаете колко трудно е чакането.
 Дано сутрешното ми преживяване да е добър предвестник. Успех на всички чакащи Misc Baby Bottle

# 605
От няколко дни имам метален вкус в устата.  Дали на вас ви се е случвало?

# 606
Здравейте на всички. Имах ЗЕТ на 28 март. Не знам как ще издържа до 11 април, но ще изчакам със сигурност. Тогава по план трябва да направя кръвен тест. Цяла седмица след трансфера имах болка и тежест в гърдите и изведнъж вчера, на 8-и ден след трансфера болките преминаха и вече не усещам и никакво напрежение. Много се притесних. Знам, че при всеки е различно, при някои няма, при други има болка, но може ли някой да сподели за подобен опит, имам нужда от успокоение, особено че вчера имах и разстройство, може и от стреса да е било, защото много обезкуражаващо ми подейства вчерашният ден.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 15:30 от DadaKo

# 607
При всеки е различно, но не мисля че трябва да макара до 11 април може и утре да направите кръвен вече ще са минали 10 дни. Успех!

# 608
DadaKo, и според мен не пречи утре да пуснеш кръвен. Поне ще разбереш има ли имплантация.

# 609
Момичета официалния ми тест е за петък, но днес не издържах и пуснах. За съжаление не се е получило според мен, макар, че ще пусна и в петък. Чхг 26.40 на 12 ден на тридневни зет, но имам слаган овитрел на 1.04. ☹
Успех и дано имате повече късмет от мен 🍀

# 610
Пусни пак след 48 часа и не отписвай опита според мен ще се удвои, все пак са 3 дневни !! Важното е ,че има имплантация Hug!!

# 611
Пусни пак след 48 часа и не отписвай опита според мен ще се удвои, все пак са 3 дневни !! Важното е ,че има имплантация Hug!!
Ще пусна задължително, миналия път на 13 ден по аналогичен начин с овитрела ми беше 17 и нещо. Доктора каза, че според него е нямало имплантация и тези стойности са от препарата. Много ми е тъжно.

# 612
Момичета официалния ми тест е за петък, но днес не издържах и пуснах. За съжаление не се е получило според мен, макар, че ще пусна и в петък. Чхг 26.40 на 12 ден на тридневни зет, но имам слаган овитрел на 1.04. ☹
Успех и дано имате повече късмет от мен 🍀
Не го отписвай и пусни в петък. Кога и колко Овитрел си била. 5000 единици се чистят за 7 дни мисля ( не съм сигурна). Скоро гледах някаква таблица в нета. Тук има достстъчно дами с ниско ЧХГ в началото и после здрав скок. Пий си лекарствата и в петък чакаме да споделиш ,че  се е утроило. Hands Pray

# 613
Lady25 на 1.04 съм го слагала. Мисля, че се води 6500 единици.

# 614
Lady25 на 1.04 съм го слагала. Мисля, че се води 6500 единици.
Не мога да намеря тази, която гледах, но намерих една за прегнил. Дано да помогне, но май не изглежда добре.

И дано разбираш руски.

Последна редакция: ср, 06 апр 2022, 16:06 от lady25

Общи условия

Активация на акаунт