Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 045
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
Да,ще се види.Аз моите кръвни в едната клиника ги правех на ден 7-тъй ги искаше докторът,в другата ми ги искаха на ден 11,но аз го направих на ден 8.
5000 единици хориомон се чисти доста по-бавно от 36 часа,но все пак повторете теста след 48 часа...На 14-ти ден обаче дори без хориомон резултатът трябва да е доста по-висок...

Miracle, Eли, преди известно време от тази група ми беше попаднала таблица как се чисти тригер точно от 5000. Пускам го в случай, че е полезно за някой:

Ден 1 : 5000
ден 2: 2500
ден 3: 1250
ден 4: 625
ден 5: 312
ден 6: 156
ден 7: 78
ден 8: 39
ден 9: 20
ден 10: 10
ден 11: 5
ден 12: 2,5
ден 13: 1
ден 14: 0

# 226
Здравейте, борбени момичета.
Нова съм в темата и имам няколко въпроса, стига да можете да ми отговорите.
Вчера ми беше първият ЗЕТ.
Предписаха ми Фраксипарин 0.3, Прегнил 100 и Емграст М 500 - по схема са всички инжекции. До кога се слага Прегнила и Емграста при евентуална бременност ? От къде се снабдявате с тях  ?
В болницата са доста скъпи и ако не може човек да си позволи какво ще прави.
Благодаря предварително ! Simple Smile

# 227
  • София
Предписаха ми Фраксипарин 0.3, Прегнил 100 и Емграст М 500 - по схема са всички инжекции. До кога се слага Прегнила и Емграста при евентуална бременност ? От къде се снабдявате с тях  ?
Ако човек не може да си позволи лекарствата, или тегли кредит или разчита на природата и късмета си. Принципно инвитрото в България е скъпо начинание, дори двойката да е получила финансиране на част от разходите от ЦАР. Но и гледането на дете не е евтино после.
Не ми се е налагало да слагам Прегнил и Емграст, но Прегнила предполагам ще е най-много да датата на теста за бременност, Фраксито - през цялата бременност, ако сте с тромбофилия, за Емграста нямам представа. След трансфер поддържащите бременността/предпазващите от аборт лекарства са си сериозна сума, особено ако при жената са се натрупали рискови фактори като тромбофилия и други проблеми.

# 228
Ако човек не може да си позволи лекарствата, или тегли кредит или разчита на природата и късмета си. Принципно инвитрото в България е скъпо начинание, дори двойката да е получила финансиране на част от разходите от ЦАР. Но и гледането на дете не е евтино после.
Не ми се е налагало да слагам Прегнил и Емграст, но Прегнила предполагам ще е най-много да датата на теста за бременност, Фраксито - през цялата бременност, ако сте с тромбофилия, за Емграста нямам представа. След трансфер поддържащите бременността/предпазващите от аборт лекарства са си сериозна сума, особено ако при жената са се натрупали рискови фактори като тромбофилия и други проблеми.
Да така седят нещата за съжаление в България, но това е друга тема.
Нямам тромбофилия и не знам защо ми е предписан фраксипарина, даже той ми е забранен изрично поради онкологично заболяване и никой  не ми обясни защо трябва да го слагам.

# 229
Нямам тромбофилия и не знам защо ми е предписан фраксипарина, даже той ми е забранен изрично поради онкологично заболяване и никой  не ми обясни защо трябва да го слагам.

Здравейте, задължително д-ра трябва да знае за онкологичното заболяване , особено след като ви е забранен фраксипарина. Защо ви го изписват? За емграст - а също трябва да питате, тези неща са сериозни. Емграст го изписват за почти всичко, преди беше Зарзио, повечето дами нямат проблем с тези лекарства , но все пак попитайте. Успех .

# 230
  • София
Някои лекари предписват профилактично фраксипарина след трансфер на пациентки, които нямат направено изследване за тромбофилия или дори при отрицателно изследване  за тромбофилия, защото част от лекарствата, които се изписват след трансфер, сгъстяват кръвта, а фраксипаринът я разрежда, т.е. фраксипаринът неутрализира кофти страничния ефект на други лекарства. Но кръвта може да се разреди и с други медикаменти, напр. Акард/Аспирин протект, та не е нужно да е точни фраксипарин, особено щом нямате тромбофилия и ви е противопоказен/забранен фраксипаринът. Най-добре го изговорете отново с лекаря си.

# 231
Със сигурност ще се консултирам отново. Благодаря за отговора. Успех и нека има само + резултати
Някои лекари предписват профилактично фраксипарина след трансфер на пациентки, които нямат направено изследване за тромбофилия или дори при отрицателно изследване  за тромбофилия, защото част от лекарствата, които се изписват след трансфер, сгъстяват кръвта, а фраксипаринът я разрежда, т.е. фраксипаринът неутрализира кофти страничния ефект на други лекарства. Но кръвта може да се разреди и с други медикаменти, напр. Акард/Аспирин протект, та не е нужно да е точни фраксипарин, особено щом нямате тромбофилия и ви е противопоказен/забранен фраксипаринът. Най-добре го изговорете отново с лекаря си.

# 232
Имали ли сте болки след трансфер? Непосредствено след него. Кръст, яйчници.

# 233
Имали ли сте болки след трансфер? Непосредствено след него. Кръст, яйчници.

Точно по времето на предполагаемата имплантация имах остри пробождания в матката, които преминаваха като пълзяща болка към гръдната област. И така към  3 часа продължи през 5-10 минути. Като изключим тези, тук таме пробождания в яйчник. Кръстът ме боли често преди цикъл и него дори не знам дали да го броя като нещо извънредно.

# 234
Благодаря. Питам обаче непосредствено след трансфер. Тоест деня на трансфера следващите часове след него.

# 235
Благодаря. Питам обаче непосредствено след трансфер. Тоест деня на трансфера следващите часове след него.

Никакви симптоми... Но беше биохимична с чхг 51, така че не знам дали съм добър пример. Може би момичетата с успешна бременност да се включат.

# 236
Аз съм с успешна. Нищо ми нямаше предният път . Сега ( втори път) зверска болка в кръста, яйчници и нон-стоп ми се ходи до тоалетна по-малка нужда.

# 237
Здравейте,може би въпросът ми не е за тук но незнам къде да попитам. Някоя правила ли е вливане преди трансфер на киовиг или Привиген и има ли положителен резултат. Успех на всички

# 238
Здравейте,може би въпросът ми не е за тук но незнам къде да попитам. Някоя правила ли е вливане преди трансфер на киовиг или Привиген и има ли положителен резултат. Успех на всички
На датата на моя трансфер на другите момичета които бяхме заедно направиха вливка ,на мен не ми беше назначена. Всички са положителни аз не съм. Аз също не приемах преднизолон, другите приемаха. Нз дали има връзка,просто споделям случката от моя трансфер. Сега при следващ ще си търся вливката

# 239
На датата на моя трансфер на другите момичета които бяхме заедно направиха вливка ,на мен не ми беше назначена. Всички са положителни аз не съм. Аз също не приемах преднизолон, другите приемаха. Нз дали има връзка,просто споделям случката от моя трансфер. Сега при следващ ще си търся вливката
Благодаря за отговора. Предстои ми нов опит и в изследването за НК клетките ми пише вливане на киовиг преди трансфера

Общи условия

Активация на акаунт