Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 51 020
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Да се включа и аз. След трансфер на 2 5дневни ембриона на 7 ден чхг 132. На 9 ден чхг.397 и прогестерон 135.. На 11 ден чхг 718 как е според вас Heart

# 256
Да се включа и аз. След трансфер на 2 5дневни ембриона на 7 ден чхг 132. На 9 ден чхг.397 и прогестерон 135.. На 11 ден чхг 718 как е според вас Heart

Супер са и двете стойности! Simple Smile

# 257
  • Ловеч
Здравейте, трети инвитро опит съм и имам 15 оплодени яйцеклетки, 6 се развиват много добре-2 ще замразят на 3-ти ден, 2 ще ми върнат на 4-ти ден и 2 ще замразят на 5-ти ден. Решиха на четвърти ден, т. к. имам трансфери на 3-ти и на 5-ти ден, без имплантация.
Този четвърти ден много ме притеснява и аз не знам защо, има ли някоя дама с трансфер на четвърти ден?
Правиха ми хистероскопия и ми отстраниха полип 2 см.
Успех на всички и много високи стойности на ЧХГ и пухкави финали.

# 258
А какви трябва да са стойностите на прогестерона ти положитешен кръвен тест за бременност? На мен не ми е изследван след процедурите.

# 259
А какви трябва да са стойностите на прогестерона ти положитешен кръвен тест за бременност? На мен не ми е изследван след процедурите.
Ами аз си ги пуснах на моя глава защото всеки ден слагам 2 инжекции прогестан декс и на 3 дена прогестерон 2 мл и за това си пуснах да видя. А референтните стойности бяха за 1ви триместър от 35.00 до 141.00

# 260
Благодаря. И преди съм писала, че като забременях със сина ми прокървих и чак тогава ми назначиха огромно количество прогестерон. Сега  искам да избегна подобна ситуация.

А на вас честито ❤ резултата ви е страхотен ! ❤

# 261
Благодаря. И преди съм писала, че като забременях със сина ми прокървих и чак тогава ми нязначиха огромно количество прогестерон. Сега превантивно искам да избегна подобна ситуация.

А на вас честито ❤ резултата ви е страхотен ! ❤
Благодаря ви! Това ми 4ти трансфер надявам се успешен до финал че имам и един мисед и предполагам знаете че неможе да се зарадвам още

# 262
Здравейте, за първи път правим инвитро и предварително се извинявам за неграмотния въпрос.
Направихме трансфер на два ембриона и още вчера забелязах на два пъти нещо като червена слуз(съвсем малко количество) . Та възможно ли е да съм изхвърлила ембрионите и всъщност дали би се видяло? Простете ми за нелепия въпрос, но само тук мога да питам, а и почвам от сега да се отчайвам

# 263
Здравейте, за първи път правим инвитро и предварително се извинявам за неграмотния въпрос.
Направихме трансфер на два ембриона и още вчера забелязах на два пъти нещо като червена слуз(съвсем малко количество) . Та възможно ли е да съм изхвърлила ембрионите и всъщност дали би се видяло? Простете ми за нелепия въпрос, но само тук мога да питам, а и почвам от сега да се отчайвам
Кога беше трансфера,  на какви ембриони 3 ден 5 ден? Защото може да е имплантационно зацапване. Не се притеснявайте. Но дали се изхвърлят ембрионите няма как да видите и разберете

# 264
Не мислете веднага най-лошото, може да не се е възстановила лигавицата от самата пункция, да е имплантационно зацапване също е възможно.

[quote author=MaSt link=topic=1414436.msg44439936#msg44439936 date=1647100823]
[/quote]

# 265
Трансферът беше 10.03,на 3 дневни ембриони. Май още е рано за имплатация?

# 266
Момичета, бъдещи мами в очакване а първия позитивен тест Animal Hatching Chick, имам малко притеснение и питанка. На прогестерон съм, циклогест 2х 400 вече повече от 10 дни, след трансфер съм, вече минаха 5те първи дни. От един два дни забелязвам, че съдържимото от глобулата, което изтича винаги по някое време е леко жълто, много леко, т.е. има и някакво леко жълтеникаво течение явно. Имах перфектна чиста микробиология преди трансфера, вирусология също. Появи се и лек като сърбеж ама чат пат, и е леко, спорадично. Редовно пия Пробитик, но се притеснявам да не е някоя бактерия. Още ми е рано за тест. Някой да в имал подобно и да сподели/посъветва как е най-добре да процедирам. Purple Heart Благодаря Ви! Стискам палци!

# 267
Маст  заедно ще правим тест 🤗 и аз съм на 10.03. С 2 броя 3 дневни 🤗

# 268
Момичета, бъдещи мами в очакване а първия позитивен тест Animal Hatching Chick, имам малко притеснение и питанка. На прогестерон съм, циклогест 2х 400 вече повече от 10 дни, след трансфер съм, вече минаха 5те първи дни. От един два дни забелязвам, че съдържимото от глобулата, което изтича винаги по някое време е леко жълто, много леко, т.е. има и някакво леко жълтеникаво течение явно. Имах перфектна чиста микробиология преди трансфера, вирусология също. Появи се и лек като сърбеж ама чат пат, и е леко, спорадично. Редовно пия Пробитик, но се притеснявам да не е някоя бактерия. Още ми е рано за тест. Някой да в имал подобно и да сподели/посъветва как е най-добре да процедирам. Purple Heart Благодаря Ви! Стискам палци!
Аз бях и все още съм на циклогест и да изтича лекарстовото,но при мен винаги е било бяло,никога жълто.

# 269
Маст  заедно ще правим тест 🤗 и аз съм на 10.03. С 2 броя 3 дневни 🤗

Стискам палци Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт