Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва след трансфер на третия ден?
Какво се случва след трансфер на пети ден?
Какви са препоръчителните нива на LH, естрадиол и прогестерон преди ZET за успешен изход?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва след трансфер на третия ден?
След трансфер на третия ден, ембрионите продължават да се развиват, преминавайки през различни етапи. На петия ден бластоцистът се имплантира в маточната стена и имплантацията продължава до седмия ден. На осмия ден hCG навлиза в кръвта, а на деветия и десетия ден феталното развитие продължава с hCG секреция. До единадесетия ден нивата на hCG са достатъчно високи за потвърждаване на бременност.
-
Какво се случва след трансфер на пети ден?
След трансфер на пети ден, бластоцистът се закрепва към маточната стена и започва имплантацията, която завършва на шести ден. След това клетките, които в крайна сметка ще станат плацента и фетус, започват да се развиват. На седмия ден имплантацията е завършена. На осми ден hCG навлиза в кръвта, а на девети и десети ден феталното развитие продължава с hCG секреция. До единадесетия ден нивата на hCG са достатъчно високи, за да се установи бременност.
-
Какви са препоръчителните нива на LH, естрадиол и прогестерон преди ZET за успешен изход?
-
Какво да правя, ако имам розово-червени петна след трансфер?
-
Какви са шансовете за морул при трансфер?
, имам малко притеснение и питанка. На прогестерон съм, циклогест 2х 400 вече повече от 10 дни, след трансфер съм, вече минаха 5те първи дни. От един два дни забелязвам, че съдържимото от глобулата, което изтича винаги по някое време е леко жълто, много леко, т.е. има и някакво леко жълтеникаво течение явно. Имах перфектна чиста микробиология преди трансфера, вирусология също. Появи се и лек като сърбеж ама чат пат, и е леко, спорадично. Редовно пия Пробитик, но се притеснявам да не е някоя бактерия. Още ми е рано за тест. Някой да в имал подобно и да сподели/посъветва как е най-добре да процедирам.
Благодаря Ви! Стискам палци!