Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 991
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Няма да се предаваме !
Здравейте,
Да се запиша и аз.
За съжаление теста ми е отрицателен.
Днес ми е 10ти ден от трансфера и стойностите на ЧХГ са 4.57. Доста разочарована съм, но се надявам следващият път да е положителен.

Съжалявам Съншайн … (прегръдка)
Спокойно, аз съм следващата с отрицателен резултат.

# 361
Здравейте, каква е причината докторите да искат продължаване на лекарствата въпреки нисък резултат ( даже падащ) ? Плюс още тестване на ЧХГ.

Имах трансфер на 2 броя 3 дневни ембриончета на 10.03. , в сряда на 16.03. Си направих кръвен и беше 6,1 , днес повторих с надеждата, че е било много рано и резултата беше 2,59. АГ иска пак да пусна изследвания в понеделник и да не спирам лекарствата.

# 362
На мен ми казаха да спирам всичко.
Мисля да повторя пак теста в неделя.

Здравейте, каква е причината докторите да искат продължаване на лекарствата въпреки нисък резултат ( даже падащ) ? Плюс още тестване на ЧХГ.

Имах трансфер на 2 броя 3 дневни ембриончета на 10.03. , в сряда на 16.03. Си направих кръвен и беше 6,1 , днес повторих с надеждата, че е било много рано и резултата беше 2,59. АГ иска пак да пусна изследвания в понеделник и да не спирам лекарствата.

# 363

И на мен ми каза да спирам всичко с чхг от 51 на 12 спад.

Съжалявам mmoira Sad , прегръдка! Flowers Hibiscus

# 364
Благодаря ❤ и аз много съжалявам момичета. Хич не исках да минавам през същото нещо отново.. този път физически имах повече дискомфорт. Надявам се следващият път на всички да е положителен ❤

# 365
Luckyu,

Аз имам едно дете почти на 1г8м + текуща бременност (36г.с.) с 6-дневни ембриони от една и съща стимулация. Не вярвах, че ще се получи, но ето че всичко е възможно!
Успех на всички ни!

Здравейте,
Има ли някой успял със 6-дневен ембрион ?

# 366
Здравейте, мили момичета!
Моят ин витро опит на три петдневни ембриончета приключи с една голяма нула. Дори и опит за имплантация не е имало. Имам две снежинки, които малко ще почакат. Решила съм да си направя хистероскопия, ще си изследвам и маточните НК клетки, дано отнякъде изскочи проблем, с който да се боря. Успех на всички момичета, които чакат датата на теста!

# 367
Здравейте имам страничен въпрос,някой да е вливал Киовиг 5г .Каква е цената и как се чувствате след вливането

# 368
Здравейте момичета,
щастлива съм и си обещавам да бъда така всеки един ден и да не се тревожа и тровя с лоши мисли!
Да обобщя след моите тревоги през периода на чакане, правене на тестове и т.н
7.3.2022- ЗЕТ 1 брой 5 дневно
14.3.2022- кръвен тест 10,48 mIU/mL Total βHCG /бета
15.3.2022- уринарен тест (много трудно забележима черта, но присъстваща)
16.3.2022- уринарен тест (много трудно забележима черта, но присъстваща)
19.3.2022 кръвен тест 250 mIU/mL Total βHCG /бета
Преглед на 28/29.3.2022 ( след седмица)
Пожелавам на всички чакащи момичета положителни резултати, на всички момичета с така нечакания и ужасен отр. резултат- силна прегръдка и желая следващия път да е вашето щастие. Heart

# 369
Здравейте, пак съм аз 🤗
На 09.03 ми беше трансфера на 5 дневно свежо ембрионче.
На 17.03 положителен уринарен (бях качила снимка) - ден 7 от ЕТ
На 18.03 положителен уринарен (късно вечер го правих) - ден 8 от ЕТ
На 19.03 кръвен 223mIU/ml - ден 9 от ЕТ

Теста трябваше да ми бъде на 23ти, но естествено нямах това търпение да чакам чак тогава 😁
Пожелавам на всяка само положителни резултати!

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 23:02 от cho4kass

# 370
здравейте,

На 11.03 имах свеж трансфер на 4-ри дневно ембрионче. Днес пуснах кръвен тест и резулататът е 1.2

Попитах докторът дали да спра лекартсвата, но той каза да повторя утре теста, за да видим дали ве покачва, защото е имало някаква имплантация.

Дано стане някакво чудо. До днес си мислех че резултат 0 и до 5 е все едно и също Simple Smile

# 371
В моята лаборатория е от 0-1 . Аз бях с 6, спадна на 2,56 и въпреки това доктора ми иска да пусна утре пак и продължавам да приемам лекарства. Не знам защо имат такава практика. За жалост тези дни би трябвало резултатите да са по-високи.

Аз съм с трансфер на 3 дневни 2 броя на 10.03.

# 372
Момичета кои препарати могат да повлияат на домашните тестове?Приемам циклогест и естрофем.

# 373
Само тези, които съдържат ЧХГ.

# 374
В моята лаборатория е от 0-1 . Аз бях с 6, спадна на 2,56 и въпреки това доктора ми иска да пусна утре пак и продължавам да приемам лекарства. Не знам защо имат такава практика. За жалост тези дни би трябвало резултатите да са по-високи.

Аз съм с трансфер на 3 дневни 2 броя на 10.03.

Абсолютно не знам защо се тъпчем с лекарства. След като е пределно ясно, че няма какво да стане. “Чудото” трябва да е ….. нз какво чудо, че от 1,6 или подобна стойнност да стана на 200 примерно, като дори уринатен тест с чувствителност 10mIU не отчита съмнителна черта. ……… и този месец кръгла 0

Общи условия

Активация на акаунт