Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 986
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
До колкото видях това, което приемам не съдържа ЧХГ. Така или иначе утре ще си пусна кръвен, но домашния излезе положителен и реших да питам.

# 376
До колкото видях това, което приемам не съдържа ЧХГ. Така или иначе утре ще си пусна кръвен, но домашния излезе положителен и реших да питам.

Честито тихичко! ❤

# 377
Знае ли човек, по-вероятно е да няма смисъл от пускане на тест утре, но ако не го направим ще ни е яд Simple Smile

[quote author=Svetlinka94 link=topic=1414436.msg44483451#msg44483451 date=1647786904]
В моята лаборатория е от 0-1 . Аз бях с 6, спадна на 2,56 и въпреки това доктора ми иска да пусна утре пак и продължавам да приемам лекарства. Не знам защо имат такава практика. За жалост тези дни би трябвало резултатите да са по-високи.

Аз съм с трансфер на 3 дневни 2 броя на 10.03.

Абсолютно не знам защо се тъпчем с лекарства. След като е пределно ясно, че няма какво да стане. “Чудото” трябва да е ….. нз какво чудо, че от 1,6 или подобна стойнност да стана на 200 примерно, като дори уринатен тест с чувствителност 10mIU не отчита съмнителна черта. ……… и този месец кръгла 0
[/quote]

# 378
Благодаря, но не смея да се зарадвам. Утре ще стане ясно.

# 379
Момичета да попитам как се смята в коя се седмица съм впредвид това че съм със замразен трансфер? Трансфера беше на 11.03

# 380
Момичета да попитам как се смята в коя се седмица съм впредвид това че съм със замразен трансфер? Трансфера беше на 11.03
Има онлайн калкулатори за ЗЕТ, например: https://www.yourivfjourney.com/baby-calculators-for-pregnancy/iv … -date-calculator/

# 381
Според ПРМ се смята.

# 382
Благодаря ви !!!!! ❤️

# 383
Според ПРМ се смята.
На мен не ми го смятат според ПРМ. То и няма локика! В такъв случаи О ще ми е била на 18 ден. Посещавам двама АГ които ме следят и отделно репродуктивния гинеколог ми го смяташе така. От дата на трансфер вади 14 дни.Нали се смята че О е на 14 ден,аз принципно съм с ранна овулация. Много зависи и ембриона на кой ден е.

# 384

На мен не ми го смятат според ПРМ. То и няма локика! В такъв случаи О ще ми е била на 18 ден. Посещавам двама АГ които ме следят и отделно репродуктивния гинеколог ми го смяташе така. От дата на трансфер вади 14 дни.Нали се смята че О е на 14 ден,аз принципно съм с ранна овулация. Много зависи и ембриона на кой ден е.
При няколко различни лекари ходих и никой не ми го е смятал по дата на ЗЕТ, въпреки че всички знаеха кога е бил , включително и репродуктивния Wink А и по дата на ЗЕТ и ПРМ ми даде 1 ден разлика, който абсолютно не е от значение. Виж, ако трябва да се брои и дължината на цикъла, защото и такива калкулатори има, тогава разликата при мен беше 4 дни, които пак не са от особено значение.

# 385
Момичета, при трансфер на 10.03 на тридневни ембриони, днес резултат 252 добре ли е?

# 386
Момичета, при трансфер на 10.03 на тридневни ембриони, днес резултат 252 добре ли е?
Честито!

# 387

При няколко различни лекари ходих и никой не ми го е смятал по дата на ЗЕТ, въпреки че всички знаеха кога е бил , включително и репродуктивния Wink А и по дата на ЗЕТ и ПРМ ми даде 1 ден разлика, който абсолютно не е от значение. Виж, ако трябва да се брои и дължината на цикъла, защото и такива калкулатори има, тогава разликата при мен беше 4 дни, които пак не са от особено значение.
На мен пак така ми го смятат😉Даже на феталната така ми го смятат. При някои момичета ЗЕТ се прави на 20 ден от цикъла или 23 ден. При мен разминаването е 3 дни,но така или иначе бебка върви за сега с 10 дни напред😉

# 388
  • София
Честито Heart

# 389
Здравейте. Малко съм нова в смятането на ЧХГ.
09.03 - ЕТ на 5 дневно
19.03 - 223 чхг
21.03 - 698 чхг
На 29 часа излиза, че се удвоява. Не е ли бързичко или така ми се струва?
В сряда ми е прегледа при доки и да видим и той какво ще каже, но до тогава ще изтръпна 😆

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 13:14 от cho4kass

Общи условия

Активация на акаунт