СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 315
  • 793
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Скрит текст:

# 391
# 392
Аз тропнах по масата и казах на моята, че на изпита в АК няма да ходи. Тя искаше да се пробва само за спорта, тъй като няма начин да си позволим таксите, но аз я убедих да не ходи, защото от един месец и повече вече е всеки уикенд на състезания и изпити.
Нали знаете, че американския колеж предоставя 5 пълни стипендии за целия срок на обучение и отделно се подават документи за намаляване на таксите, като намалението може да стигне до 95%? Аз лично имам познати, на които таксата е много ниска и определено си заслужава. На мнение съм, че ако детето иска да се пробва и успее да се пребори с изпита, винаги може да изникне възможност Blush

Моята дъщеря излезе много спокойна от изпита. Беше разочарована, че тази година нямало логическа част, а тя много я харесва. Есето в сравнение с предишните години, е доста приятно и вероятно ще имат да четат доста интересни работи проверяващите. На нея времето не ѝ е стигнало за проверка и някои въпроси е ограждала на тото. Като цяло съмнявам се да докара достатъчно висок резултат за прием, но е ценен опит Blush
В момента прави пробния на Регалия, че вчера щеше да ѝ стане много натоварено с двете.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:59 от Tickles

# 393
  • София
Здравейте, някой може ли да реши тази задача?Голямо мислене падна и не и не...

# 394
  • София
Искам този седми клас вече да свършва. И не заради цялата лудост покрай НВО, а заради музиката.
...
Не си сама, Only, не си...
Айде, при нас нямаше точно такова чудо т.е. такива въпроси. Но наборката много прилежно чете за теста по музика. И да, има 6. Но по география закова 4.
Синчето е при същата учителка. В превод - още две години тормоз за мен. Аз ще си подобря евентуално общата култура (малък плюс). Но при децата минусът вече е огромен - ненавиждат предмета. И двамата.

# 395
Моето се яви на изпита за АК. Каза, че не може да прецени какво е направил, т.е. явно не е много доволен, но поне опита. Съчинението предполагам ще е тотална греда при него. Дано поне на математиката се е справил - каза, че е писал по всичко, но колко е вярно предстои да разберем.
За съжаление няма да има време за ПИ на Регалия. Надявах се да го сместим днес, но изникнаха важни домашни, които явно е трябвало да направи събота/неделя. Утре ще правят и пробен в училище, та този ще го пропуснем.
На 1 април се оказа, че ще е и националния кръг по физика. Кога ще погледне там, нямам идея. И там ще ходи май без подготовка.
А аз трябва да изместя почивката. Защо правят олимпиади по време на ваканция?
На работата ми е лудница и нещо целия хаос и препускане, и "разчекване" между сто неща ми идват в повече.

Искам почивкаааааа!

# 396
Моят син е на спортен лагер тази седмица, в събота е първото състезание за тази година. Та покрай отсъствието му от училище се загледах в календара. Гледах, гледах, Ами че оттук до края на учебната година почти няма седмица без някакъв почивен ден. Другата седмица са 4 учебни дни. После покрай Великден губят петък и понеделник, после 01 и 06.05. След това ДЗИ, 24.05. В началото на юни моят пак ще липсва една седмица заради състезания, след това НВО, после пак има състезания. Не знам дали успях и една седмица да видя, която да му е с пълни 5 учебни дни.

# 397
  • София
Здравейте, някой може ли да реши тази задача?Голямо мислене падна и не и не...

35⁰.
Идеята е, че през точка О минава и вътрешната ъглополовяща на ъгъл С, който е 70⁰.
Ако искате, мога да го докажа.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 18:25 от ganis

# 398
  • София
В музикална паралелка ли сте? Ако не - тази е силно луда! Имате ли нотите на целия концерт? На повечето въпроси можеш или да назубриш отговорите (все едно аз уча китайски) или да погледнеш партитурите и да намериш отговора там.

Редактирам се - каденцата (една от каденците, защото обикновено има повече от една) е написана от Бетовен. Произведението е в ре минор.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 18:24 от Ариана

# 399
Понеже, съм хремава и кашлям ( прекрасната успя да ме зарази) и по тази причина съм зла като оса, седя и си мисля, дали не сме станали бюро безплатни справки и докладчици по дефолт и аз да не съм разбрала....
Това по повод моето питане ли?Реших, че имате най-добър поглед върху школите, затова реших в тази тема да попитам.

# 400
И аз с питане...
Кога е необходимо присъствието на седмокласника, освен на самото НВО🤣🤣🤣
Една приятелка се е закъхарила с лагери и щуротии...
Може ли сама да подаде за второ класиране? Може ли да запише сама детето, ако има налично медицинско за кандидат-гимназита(там, където искат)?
А за трето как стоят нещата?
Изобщо къде ги пише тия важнотии?
Нали казах, че съм онова... Живото, та здраво 😂

# 401
  • София
Ариана, не сме в музикална паралелка, а в математическа.Joy

# 402
  • София
Аааа, ясно, за това са ви такива задълбочени домашните 😱😂
Аз обожавам този концерт, но не съм музикант, а само ценител. Мисля си че мога да отговоря на някои от въпросите, но не искам да ви подведа. Ако открия някакъв анализ, ще пиша. И ще питам синковеца, той има музикален талант, но сме зарязали тази година музикалната теория, само свири, че това време за нищо не достига!

# 403
  • София
Тъкмо щях да напиша, че и ние имахме госпожа, за чиито домашни ползвахме услугите на тонрежисьорите от радиото. Сега си мисля, че може и да е същата. Моето дете още в пети клас не искаше да влезе в училището в деня, в който имаха музика. Събирахме се майки да го успокояваме. Казвах му, че тази оценка няма значение, но той каза, че тя ги унижава и тормози. Ама май нашата тази година се е пенсионирала. Или да е оставила за догодина?

# 404
  • София
Може ли сама да подаде за второ класиране? Може ли да запише сама детето, ако има налично медицинско за кандидат-гимназита(там, където искат)?
Може. Аз големия го водих за записването, но от набора му имаше деца, които по това време не бяха в София. Не останаха незаписани.

В краен случай, ако някой много се вълнува от присъствието на кандидата, може да заведе и някое приятелче. Никой не проверява ЛК.

Общи условия

Активация на акаунт