СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 273
  • 793
  •   1
Отговори
# 570
Сега видях, че Регалия са проверили 2 модул по мат и имат качени точки

# 571

Изпратиха ми два пробни НВО та по Математика на Веди от 2020 г но нямам ключа с отговорите - от 06042020 и 20032020 - Ston евентуално да ги имаш?

Ще хвърля поглед довечера на наличното вкъщи. Пазя в една папка всички пробни изпити, които е правил големия. Тези, които тогава ми споделяха без отговори, съм ги решавала и аз, за да мога да проверявам после. Ако синчето е правило точно тези двата, ще са в папката.

ПС. Изпреварили да ме и са пуснали необходимото вече. Тъй де чукча писател, не читател. Няма да ровя значи. Simple Smile

# 572
  • София
Благодаря за споделените материали!

Имам отговорите на математиката на Веди от март 2020 г. Напишете ми на кой мейл да ги пратя и после някой да ги качи тук.

И търся отговори на ПИ БЕЛ на Веди от февруари 2020 (с текста за айфеловата кула).

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:45 от renni79

# 573
Рени, изпратих ти моя имейл...благодаря предварително, но нямам достъп до пощата на групата и не мога да помогна в случая да го кача там

# 574
  • София
Голямата още е дроб Sad
Категорично е класически грип, сутринта личната я изпрати на тест (предното тестване за ковид беше правено в домшни условия). Малката вече е пушка. А уж еднакво започнаха, с еднакви симптоми като имаха само ден разлика в старта.
Леко вече се притеснявам как ще наваксва с материала. Няма да може да се почива през ваканцията. Ще трябва да се включвам пак по мат. Там уж се беше поосъзнала по геометрия и почти не ме е тормозила за задачи.

# 575
  • София
ves+, може би й се е натрупала умора и за това боледува по-дълго.
Много им се насъбра на децата. Винаги е имало пролетна умора, а сега е х6 от зора в училище и уроци.
Бях обещала на младежа да почива ваканцията, ама май няма да му се получи, ще трябва да решава задачи .... Е ще излиза с колелото, то е ясно.
Уж БЕЛ-а го мислех за по труден, пък то какво сега се оказа, че и математиката куца.

# 576
  • София
ims, може, да. И събота, и неделя е на курс - не може да се наспи. Но и от тримата тя най-тежко кара сезонен грип по принцип.

Уж се съгласи с мен, че трябва да чете през ваканцията Thinking

# 577
  • София
Някой чакаше резултатите от областния кръг по география. Публикуваха ги на сайта на НТБГ.

# 578
  • София
Това май е четвъртата олимпиада за кандидатстване в НПМГ. Другият шанс е състезанието на НПМГ.
Сега чакаме някой да се похвали, че е от тези шест деца, които ще се класират на първите три места на олимпиадите по Мат и БЕЛ.

И да ви подсетя, ако някой още не е заредил - Столичная и Руский стандарт все още могат да се намерят в Березка. Другите поуспокоителни мисля няма опасност да свършат за сега. За след средата на юни - ще видим.

# 579
Контролните вървят с пълна пара, но аз бачкам като добиче и все ме няма. Днес е било по БЕЛ и музика. Утре химия и математика. За капак тоя месец правя аз графика за следващия и при камерния състав, в който сме, положението е отчайващо. Дотук съм направила 4 варианта, последният днес, крайният срок е утре. Бях нощес, утре съм цял ден, няма кога. Вчера пък ходих да слагам катетър на майката на най-добрата ми приятелка и вчерашната сутрин не сколасах да погледна какво става с детето и училището. От мен е на автопилот. Страхотия!Предвиждам да взема отпуска от 24 май нататък /ланска е/, дано ми се отвори парашута, щото всички имат по много дни от миналата година и трябва да я вземат до края на юни и кой ще бачка???? Риторичен въпрос. Или трясват кепенците за 1 мес /няма как/ или на всички процеждат по две седмици /10 раб дни/, за да може изобщо да се направи график, а другите дни остават да се влачат нататък... Другия месец друг прави графика. Сега съм се съобразила с всички възможни желания, така че другия месец и аз ще настоявам да уважат моите. Сложила съм си 3 дни дупка през ваканцията- колкото- толкова.

# 580
  • Mars Hotel
Някой чакаше резултатите от областния кръг по география. Публикуваха ги на сайта на НТБГ.
Аз бях, благодаря! Съвсем близо е до последните допуснати за националния кръг, но под чертата. Нищо, дано да стигне за паралелката с география в НПМГ.

# 581
  • София
До трети кръг на олимпиадата по география се допускат само три деца от София и евентуално децата с равен брой точки на третото. От другите области е по едно дете. За София са допуснати деца със 182 точки, за други области има и деца със 153. Регламент

Моето е с резултат видимо над 153, но много далече от 182. Нямаше да му стигне за трети кръг, ако не се вземаха предвид областите, а само точките Но целта му е НПМГ, така че струва ми се резултатът е съвсем задоволителен.

Дано баловете в НПМГ не скочат много тази година, че и без друго са трудни за достигане.

# 582
Изпратиха ми два пробни НВО та по Математика на Веди от 2020 г но нямам ключа с отговорите - от 06042020 и 20032020 - Ston евентуално да ги имаш?
https://drive.google.com/drive/folders/1zCP8ZhsR-kCuZyyETZWne3_j … O4GV8?usp=sharing

Извинявам се за невежеството, а какви са тези фигури за сглобяване. И те ли са част от теста. Каква е тази поща, за която пишете. Как се влиза в нея? Благодаря!

# 583
Мислите ли, че изпитите тази година ще бъдат така лесни като предишните две години?

Вторите пробни изпити на Регалия се оказаха доста по-трудни от първите. Дали не ни подготвят психически за трудни изпити?

Няма да бъде справедливо да са трудни изпитите тази година при положение, че нашите седмокласници най-много са повлияни от дистанционното обучение - и 5, и 6, и 7 клас!

# 584
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Светлица, Валя браво на децата. Дано им стигнат точките за желаното училище.
Ra и моето е на автопилот последните 4 месеца. Откъслечно знам какво учат и какво се случва. Каквото сподели младежа и толкоз. Нямам време за него, сестра ми се занимава в неделя. , следобедДобре, че и по-умното от двете деца.
Аз силно се надявам тази година НВО да и по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт