СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 269
  • 793
  •   1
Отговори
# 555

Ето го. Излизат в сайта на издателството. 4 книги са по принцип - една за текуща подготовка, две с тестове върху целия материал (от тях са сканираните задачи) и една със задачи тип Пиза.
Тестовете в моите обаче са по стария формат - 20 задачи за модул 1 и 5 за модул 2. Купувала съм ги за големия. Не знам дали имат нови издания по новия формат с 20+3 задачи. Няма особено значение обаче. Задачите са си задачи.

# 556
Ston,
Много благодаря за отзивчивостта и за бързия отговор.

# 557
  • Пловдив
Много сте изписали. Пак по диагонал ви изчетох. Най не ми хареса успокоението от Стон. Хахаха ,надявах се да се израства тази разсеяност. На мен ми е много непознато, изключително организиран човек съм, трудно се разсейвам, ако имам работа. Та девойката ме лекува. То това моето си е за лечение де. Знам ,че е много изнервящо за околните. Дори екскурзиите планирам под час- кога, къде, ако вали имам резервен вариант. Но и двете девойки ме лекуват успешно, та почвам да ставам човек.
Видях ,че Регалия са качили отговорите. Първи модул 60 точки. Не й е стигнало времето да нанесе последния отговор на последната задача и 7 задача й е грешна.  Което са минус 5 точки. 7 задача е неравенство май-те не са ги взели още, така че съм доволна.
За втори модул ми е трудно да преценя с точност. Пак е имало неравенство-докарала го е почти до края ,но не е написала колко е х и не е написала на какви условия трябва да отговаря. Останалото е вярно. На втора а и в са верни. На б е смятала в часове, хората го искат в дни ,едва ли ще има точки там. Геометричната - а подусловие е вярно, б и в ми се видяха твърди сложни за моя докторски мозък. Има неща, които съвпадат ,има и такива ,които не разбирам ,така че ще изчакам проверката.
Супер доволна съм от направеното от нея, като сметнем ,че в училище математиката почти я няма.
Иначе втора задача е много некоректно зададена по мое скромно мнение.

# 558
  • София
Сборниците на Архимед ги имам сканирани ако ми дадете мейл ще ги изпратя, а за отговорите ще се опитам снимките да ги направя на файл.
На пробните на Регалия ходи присъствено по БЕЛ на първи модул е между 40 и 50т, а на математиката ако вярно е пренесъл е с 59т.
Успешно успя да ядоса учителката по БЕЛ и го изгони, евентуално може веднъж на две седмици да го взема за пробни, та майка му ваканцията ще вика и ще се кара да учи.

# 559
Олеле, Евчооо
Как успя това дете така успешно да ядоса учителката 🤪
И мен щерката ме ядосва, ама нямам опция да я изгоня и да се срещаме веднъж на две седмици 🤣🤣🤣
Малкото пак е болно и аз съм пред харакири 🤕
Дръжте ме, че ще се самоубия 🤣🤣🤣

# 560
  • София
Малкото пак е болно и аз съм пред харакири 🤕
Дръжте ме, че ще се самоубия 🤣🤣🤣
Ще ти правя компания, нали трябва да се подкрепяме. Wink
При мен двете девойки пак са болни. Бяха в пакет болни и последната седмица на февруари. За капак и баща им се гътна сега. Уж са отрицателни за 'модерния' грип.
Чака ме интересна ваканция.

# 561
Викаш групово да действаме 🤔🤔🤔
Хммм тез модерните ще кажат, че е пърформънс, а не от отчаяние 🤣🤣🤣
Човек вече и ножа не мож си тегли значи 😂
Я, наздраве (не че алкохола е решение, ама помага) 🍹🍹🍹
С мъжО дарихме кръв, а те ни почерпиха портокалов сок, купихме водка да не е зян сока 🤣🤣🤣

# 562
  • София
Ха наздраве! Да живее водката, че е страшно. Днес му направих показно, че още съм по-силна от него.
Отиде без домашно миналата седмица и тя го прати в нас да го напише и да отиде на другия ден. Петък добре и в събота да навакса четвъртъка без домашно, и нашия хем се отяжда, хем чака да и види гърба и вади телефон. Та лудницата е пълна. И аз искам да го виждам веднъж на две седмици ама чакам да стане на 18.

# 563
  • София
Не стига че имаме най-прекрасните деца, а само ги хокате.
Да не си търсите повод за чашка?

# 564
  • София
С мъжО дарихме кръв, а те ни почерпиха портокалов сок, купихме водка да не е зян сока 🤣🤣🤣
Joy Joy Joy  Фен съм ти, да знаеш! Навремето имаше един кланящ се емотикон, мнооо ми липсва баш сега!

Най-накрая вчера наборката е изпитана на Опълченците, може да започва с ученето на Българския език. Стихотворението, имам предвид. Мислех, че ще ни се размине, но не би. Нямам нерви да уча повече стихотворения с нея, адски трудно ги учи, сама почти не успява. Такава загуба на време е това, а времето е най-дефицитната стока в ежедневието ми. Оплаках се.

# 565
Добро утро!
Много съм натоварена на работа напоследък и нямам време нито за форума, нито за седмокласника.
Чакам ваканцията с нетърпение. Пуснала съм 2-3 дни отпуск, за да се наспя поне.
Опитах се да проверя ПИто на Регалия вчера. На първия модул има 2 грешки като за 5 точки, вторият обаче ми се видя катастрофа. Нямах време да преглеждам подробно, а и при неговото писане и подредба, ми се стори невъзможна работата. Така, че ще чакам Регалия да ги проверят.
Хубав ден! Още един ден и ВАКАНЦИЯЯЯЯЯ!

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 12:10 от *PipiLota*

# 566
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Болните бързо да оздравяват. Аз страдам с каката - 8 месеца, 6 гнойни ангини.

Изкара 6 по рисуване, като предаде 16 скици на човешкото тяло...така и не разбрах заданието. Оказало се е, че трябва минимум 20, но учителя казал, че неговите са най-добри. Следващо задание - композиция 🤔

Казвате суета сред младежите. Наборчето не се подстригва от октомври, за да си направи най-яката прическа Mullet. 🤣

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 09:36 от ninanb

# 567
евето, ако ти пусна имейла на лично можеш ли да ми изпратиш сборниците по Математика?
Този пробен на Регалия ще го споделите или чакате и отговорите ?
Ние вече направихме НВО пробно и по БЕЛ и по Математика в училище и чакаме за резултати
Започнали са неравенствата, но като че.ли не ги разбира , ще трябва пак да чета уроците.....
Изпратиха ми два пробни НВО та по Математика на Веди от 2020 г но нямам ключа с отговорите - от 06042020 и 20032020 - Ston евентуално да ги имаш?

Последна редакция: ср, 30 мар 2022, 11:03 от elf575

# 568
  • София
Изпратиха ми два пробни НВО та по Математика на Веди от 2020 г но нямам ключа с отговорите - от 06042020 и 20032020 - Ston евентуално да ги имаш?
https://drive.google.com/drive/folders/1zCP8ZhsR-kCuZyyETZWne3_j … O4GV8?usp=sharing

# 569
  • София
евето, ако ти пусна имейла на лично можеш ли да ми изпратиш сборниците по Математика?
Този пробен на Регалия ще го споделите или чакате и отговорите ?
Пусни имейл ще ги пратя.
Пробния на Регалия е с две грешни на първи модул, мога да го пусна но той си е писал по него. Втория модул е чист.

Общи условия

Активация на акаунт