Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 432
  • 697
  •   1
Отговори
# 135
Ето я, нещата са миниатюрни, освен пудрата и маската.
Не знам как се прави скрит текст.

Благодаря! Пудрата много ли е оранжева? Иска ми се да я пробвам а имам една започната и една от коледната кутия на Есенс 🙄и реално нямам нужда ако не е уау?

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:38 от bubanka

# 136
Моля, споделете какво има този месец в Gym Box?

# 137
Ето я, нещата са миниатюрни, освен пудрата и маската.
Не знам как се прави скрит текст.

Аз имам нощната маска и съм много доволна.

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:38 от bubanka

# 138
Моля, споделете какво има този месец в Gym Box?
И аз чакам с нетърпение да видя какво съдържа. Изпратени ли са вече?

# 139
Здравейте, и аз чакам Bellebox за март, но имам следният мейл. Въпреки него някои от вас вече получиха кутиите си. Това е защото сте абонирани или просто защото я поръчвах буквално в последният момент? 😅
Поръчвала съм и преди, преди повече от година, но ме помня как беше...

П.п.: супер са темите, следя ги вече няколко месеца и са ми полезни. Не съм поръчвала кутии почти година, защото не ми понасяха миризми и козметика заради бременноста ми, но вече хормони и всичко си идва на място, а и мама трябва да се поглези малко 🥰

# 140
И заради двете причини,но май по скоро защото е поръчана късно и основните кутии са тръгнали вече отдавна,аз съм с абонамент и си я получих на време 🌷
Имате и дати ще дойде 🌷
Пишете после кой номер  е вашето червило вътре 😅

# 141
Момичета, снимала съм ви какво съдържа кутията на  gymbox. Просто някои от нещата са вече изядени, а други отворени, затова не мога да ви направя снимка на всичко наведнъж Grinning

Аз съм много доволна от кутиите на gymbox. Просто си личи,че са правени с много любов и винаги продуктите са интересно подбрани. Шоколадът ме изненада. Беше направен наистина много красиво и на вкус също ми хареса. Планер досега не бях ползвала и също мн ми допадна. На витамините винаги се радвам. Тук ми направи огромно впечатление, че е избрала витамин B12. Все пак тези, които постят вломента и не ядът животински храни е добре да приемат този витамин като добавка. Единственото,което отчитам като минус е,че информацията за продуктите е дадена по-оскъдно. За някои продукти може да ама по-подробна информация, защо са полезни или това,което съдържат защо е важно да се приема. Понеже спортувам от няколко месеца по-активно и такава информация би ми била мн полезна, но пък и дори и оскъдна това пък ме кара повече да се ровя в нета и да търся информация. По-интересно ми е кутията от другите стандартните.
Да попитам от C.L.L.C. bio liquid night face serum, от кибрит или гуд бокс е било, нещо се обринах от него по лицето, уж не е развален, в срок е, но сякаш има някаква странна миризма. Някой има ли такива оплаквания от него?

# 142
И заради двете причини,но май по скоро защото е поръчана късно и основните кутии са тръгнали вече отдавна,аз съм с абонамент и си я получих на време 🌷
Имате и дати ще дойде 🌷
Пишете после кой номер  е вашето червило вътре 😅
Моето е 114... За мен е ужасно тъмно. Шоколад.. Пак да питам-някой може ли да ми снима листчето с описанието на продуктите от Bellebox? Благодаря 😊

# 143
Учудена съм от мини спиралата на бб,сложих си съвсем малко на върха и раздели много добре миглите😇

# 144
На второ ползване още пО не ми хареса спиралата. Да, разделя, но колкото и да слагам едва личи. Разочарована съм.

# 145

Пишете после кой номер  е вашето червило вътре 😅
Моето е 114... За мен е ужасно тъмно. Шоколад.. Пак да питам-някой може ли да ми снима листчето с описанието на продуктите от Bellebox? Благодаря 😊
114 номер е наистина ужасно

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:40 от bubanka

# 146
250 е хубав цвят, но наистина за повод. Късметлийките сте с 254 явно Simple Smile

Последна редакция: сб, 05 мар 2022, 08:40 от bubanka

# 147
Някой получи ли ladybox да я снима ,:)

# 148
Съмнявам се някой да си даде 254 😅

# 149
Ето това е Лейди Бокс. Кремчето е с уникален дълготраен аромат, дори след измиване на ръката го усещах, защото първо там нанесох за проба. Душ гелът също мирише приятно и ми харесва. За дезинфектантите няма спор, че са супер, вече трети такъв имам, сега и с калъфче. Маската за лице не съм пробвала все още. Като цяло това е от любимите кутийки, на разумна цена. Разкритият продукт за следващата кутия е пилинг яйце, смятам да поръчам изглежда интересно.
Не зная как да направя скрит текст, за което ме извинете.
Някой получи ли ladybox да я снима ,:)

Общи условия

Активация на акаунт