Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 434
  • 697
  •   1
Отговори
# 150
Само тези 4 продукта ли е.

Аз поръчах кибрит. Спечели ме кремът на Mudmasky и то след като прочетох описанието му (защото има вит А и Е).
Не съм впечатлена от бранда, но дано е ок това кремче.
Имала съм лятното и есенното и не бяха уау

# 151
Това пилинг яйце да не е на Tony Moly?

# 152
Дезинфектанта и калъфчето за него се водят два отделни продукта. Яйцето е на Holika Holika.

# 153
Не съм доволна от шампоана и балсама на Milanesi от кутията на Кибрит. Още след измиването косата ми е някак "тежка", на следващия ден - мазна...няколко пъти го тествах вече.

# 154
  • София
Аз искам да дам отзиви за безсулфатния шампоан от кутията на GB от Февруари. На мен ми действа добре. Косата ми става твърда и лъскава, а спреят с кератин също ми се отразява положително като пречи на косата да се заплита и придава едва забележим блясък, но без да омазнява или спластява косата. Косата ми е ситно къдрава, дълга и суха по дължините.

# 155
Дезинфектанта и калъфчето за него се водят два отделни продукта. Яйцето е на Holika Holika.
В кутийката ли имате подсказка за яйцето, защото в инстаграм не я виждам. Ако е така, може ли да я снимате? Кутията ми се струва супер за цената й. Имам яйцето на Тони Моли от предишна тяхна кутия и съм много доволна от него.

# 156
Сигурно е това

В кутийката ли имате подсказка за яйцето, защото в инстаграм не я виждам. Ако е така, може ли да я снимате? Кутията ми се струва супер за цената й. Имам яйцето на Тони Моли от предишна тяхна кутия и съм много доволна от него.

# 157
Гууд бокс дали и кога ще подскажат за другите продукти от кутията? Искам лосиона за тяло, но кремът никак не ме блазни. Затрупах се с продукти за лице. Да видим какво друго ще има. И ако някой се интересува от крема и иска да разделим кутия, ще се радвам да ми пише.

# 158
  • Варна
BelleBox март unboxing от Petya Bosheva
https://www.youtube.com/watch?v=n9JNyrPUfdE

# 159
Ето снимка на листовката. Simple Smile

# 160
Направих си една комбинация от бб
Скраб за лице+пада 😇🥰People Massageнакрая тестера  от микса,много приятно 🥳

# 161
Гууд бокс дали и кога ще подскажат за другите продукти от кутията? Искам лосиона за тяло, но кремът никак не ме блазни. Затрупах се с продукти за лице. Да видим какво друго ще има. И ако някой се интересува от крема и иска да разделим кутия, ще се радвам да ми пише.
Сещам се за кутията им през Декември, когато бяха разкрили, че ще има лосион за тяло и крем за лице. Реших да не я поръчвам, защото нямам нужда от тях. След няколко дена разкриха, че ще има продукт за коса, както и други неща и си я поръчах. След това спряха да подсказват, другите неща от кутията. Ако знаех, че за февруари ще има шампоан със сигурност щях да я поръчам. Както ББ примерно показват 2 продукта и spoiler alert за останалите.

# 162
Има ли дами, които още не са получили кутията си от ББ? 🙄

# 163
Аз, но ме предупредиха, че ще е между 9-14 март. Еднократна поръчка, без абонамент.

# 164
Има ли дами, които още не са получили кутията си от ББ? 🙄

Моята също още я чакам, но я поръчах буквално в последният момент и ми е първа от току активиран абонамент. В мейла пише като дати 9-14 Март.

Общи условия

Активация на акаунт