Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 51 502
  • 697
  •   1
Отговори
# 165
На мен пък кафявото червило ми дойде, като сбъдната мечта. Точно такова исках и си търсих, но все нещо не ми харесваше. Червени имам сигурно 6, вече не нося. Розови имам няколко, но не ми харесват с кафяв грим, какъвто обикновено си правя. Даже изобщо не се радвах, като прочетох, че ще има червило. И не можете да си представите колко се зарадвах, като го видях. Но... Така е доста тъпо да са различни. До колкото чета, повечето момичета не са доволни, какво им се е паднало. И другото, което ме подразни и тази мостра. Защо изобщо я споменават дори. Това си е най-обикновенна мостра, на масов продукт, който е навсякъде (хубав е, не казвам, че не е), ама все пак. Можеше да не го пишат. Поне като пишат, да е някакъв лимитиран продукт или поне нещо дето да ти стигне за 2-3пъти.

Пишете после кой номер  е вашето червило вътре 😅
Моето е 114... За мен е ужасно тъмно. Шоколад.. Пак да питам-някой може ли да ми снима листчето с описанието на продуктите от Bellebox? Благодаря 😊
114 номер е наистина ужасно

# 166
Писах на ГБ, за да попитам кога ще разкрият информация за другите продукти от кутията, но казаха, че ще е изненада. Тоест не планират повече подсказки. Не знам дали да я поръчам на сляпо..

# 167
Има ли дами, които още не са получили кутията си от ББ? 🙄
Аз също се присъединявам към групата на неполучилите кутията. В мейла пишеше, че на 1ви тръгва към мен, а все още нищо ...

# 168
Честит празник момоичета! Имам питане може ли да ми каже кутия за бременни и бъдещи мами, тъй като тази на mamma box май са преустановили дейност.

# 169
Аз поръчах ГБ за март, това ще ми е първата тяхна кутия. Дано съм доволна.

# 170
Честит празник момоичета! Имам питане може ли да ми каже кутия за бременни и бъдещи мами, тъй като тази на mamma box май са преустановили дейност.
Няма за съжаление такава кутия, поне доколкото аз знам. Доста търсих и аз. Уудън Спуун имаха бебешка кутия, но сега не е налична. Предполагам , че ще пуснат скоро пролетна. Моето бебе е на два месеца и наистина козметика им й се отрази прекрасно. Даже педиатърката ме попита с какво я мажа, защото й е чудесна кожата.

# 171
Потърсете в гугъл, със сигурност има такива в Англия или Германия. Вече има доста фирми, които предлагат доставки от чужбина Simple Smile

# 172
Получих бел днес, за жалост с червило 114 - неносим цвят🙄 останалото е добре.

Като ги гледах, предпочитам 250, най-червеното Simple Smile а 254 хич няма да ми отива - колко сме различни всички.

На съвсем тънък слой и разнесено с пръст става - дава просто по-дълбок тон на устните, но напълно да го намажа е абсурд.

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:10 от greenbabybee

# 173
  • София
И аз още нямам кутия, но цвят 114 е супер! Обожавам такива червила, дано ми "се падне" то. Изненадвам се, че още нямам СМС , може ли да ме пропуснат? Stuck Out Tongue Winking Eye

Самоцитирам се, дойде ми кутията и е точно моето червило. На фона на розовото това ми е просто супер! Много се надявах да не е розово!

# 174
# 175

Мисля, че два от продуктите са Флоралната вода на Wooden spoon и Антиейдж крем за Околоочен контур на Nini.

# 176
Според мен първа стъпка е тази

# 177
Здравейте,
След като стана ясно,че тия без абонамент към Belle ще си получат по -късно кутията,трябваше да спра да ви чета,че да ми остане изненада.
Аз имам 114 и съм много доволна,защото ми подхожда много Simple Smile изобщо нямаше да се кефя на другите цветове.
Good box ще чакам като я отворите да реша,ако има останали. Тия два продукта не ми трябват Grinning

# 178
Според мен първа стъпка е тази

Ползвала съм вода от безсмъртниче преди, но на BULINN. Доста е добра като действие за суха кожа, така че е добро предположение. Аз си мисля и за серума с безсмъртниче на Wooden spoon като вариант, но утре ще видим.

# 179
Флоралната вода от безсмъртниче на Amelie и слънцезащитата на C.L.L.C са два от продуктите.

Общи условия

Активация на акаунт