Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 266
  • 697
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, някой очаква ли gym box? И терес о ми е какво ще има този месец. Миналия не я харесах, но този месец пак съм любопитна.

# 16
  • Стара Загора
🙋‍♀️ Водени от желанието да предоставим #качествена и #достъпна доставка и вслушвайки се в твоята обратната връзка, ти споделяме, че от 15.02 можеш да избираш между следните варианти:

🔴 Доставка до офис на Спиди - 2.99лв
🔵 Доставка до офис на Еконт - 3.49лв.
🏠 Доставка до адрес със Спиди - 4.99 лв.

💐 Припомняме ти, че остава съвсем малко време до 8️⃣ март, а нашата кутийка Beauty Rituals е чудесна изненада, с която да изразиш любов, грижа и благодарност.
💌 Разгледай цялото издание в нашия сайт...

# 17
🙋‍♀️ Водени от желанието да предоставим #качествена и #достъпна доставка и вслушвайки се в твоята обратната връзка, ти споделяме, че от 15.02 можеш да избираш между следните варианти:

💐 Припомняме ти, че остава съвсем малко време до 8️⃣ март, а нашата кутийка Beauty Rituals е чудесна изненада, с която да изразиш любов, грижа и благодарност.
За коя кутия?

# 18
  • Варна
Трябва да пишем всички на Good Box, белким си сменят куриера и мен много ме дразнят. Последния път като ходих до офис на Еконт сто пъти им казвам телефона и когато вече изгубих търпение изведнъж го чу вярно и после половин час търсене на поръчката. Едва ги изтраях и оттогава не искам да стъпвам в техен офис. Поръчвам кутиите на Good Box до адрес въпреки, че предпочитам до офис.

# 19
  • Бургас
🙋♀ Водени от желанието да предоставим #качествена и #достъпна доставка и вслушвайки се в твоята обратната връзка, ти споделяме, че от 15.02 можеш да избираш между следните варианти:

💐 Припомняме ти, че остава съвсем малко време до 8⃣ март, а нашата кутийка Beauty Rituals е чудесна изненада, с която да изразиш любов, грижа и благодарност.
За коя кутия?

Кибрит

# 20
Beauty rituals е кутия на Кибрит. За тях става дума, че предлагат опции за доставки. Момичета, този серум за очи с киви на dr. Botanicals, като серум за очи преди крема ли го използвате или вместо крем, че чак сега стигнах до него?

# 21
Ами да хайде 😃щом Кибрит могат защо и те да не могат да включат и Спиди 😇😏

# 22
Ами да хайде 😃щом Кибрит могат защо и те да не могат да включат и Спиди 😇😏
Напълно съм съгласна. Много приятно ме изненадаха Кибрит. Последно декември не поръчах Гууд Бокс точно заради доставката.

# 23
  • София
Явно от офис на Еконт до офис на Еконт има разлика. Никога не съм имала нещо разлято или повредено до момента от офиса, който ползвам всеки път.

За мен Еконт са по-удобни, защото работят до по-късно от офиса на Спиди, който е близо до вкъщи.

# 24
Аз лично го нанасям сутрин в околоочната зона и като изсъхне си нанасям дневен крем на цялото лице. Пробвах и като “основа” околоочен крем. Въпреки това изобщо не бих го определила като серум, това е просто парфюмирана вода. Абсолютно никакъв ефект не виждам от този продукт и го мъча откакто имам кутията. Като видях каква му е редовната цена направо се изсмях.

Beauty rituals е кутия на Кибрит. За тях става дума, че предлагат опции за доставки. Момичета, този серум за очи с киви на dr. Botanicals, като серум за очи преди крема ли го използвате или вместо крем, че чак сега стигнах до него?

# 25
Благодаря за отговора! Дневният крем май не е хубаво да се нанся под очите - поне на повечето пише да се избягва тази зона. А за Гуд бокс - аз имам Спиди, но нямам Еконт наблизо и карам приятеля ми да я вземе с колата. Дали ще я получа, когато пристигне, зависи от това дали ще го задържат от работа и ще му се обикаля след това. Исках да му поръчам кутия за мъже, но реших, че ще е тъпо да си я вземе сам 😀 и не му поръчах.

# 26
  • София
Благодаря за отговора! Дневният крем май не е хубаво да се нанся под очите - поне на повечето пише да се избягва тази зона. А за Гуд бокс - аз имам Спиди, но нямам Еконт наблизо и карам приятеля ми да я вземе с колата. Дали ще я получа, когато пристигне, зависи от това дали ще го задържат от работа и ще му се обикаля след това. Исках да му поръчам кутия за мъже, но реших, че ще е тъпо да си я вземе сам 😀 и не му поръчах.

Кутийката нали е опакована. Той няма да знае какво има вътре при взимането Simple Smile.

# 27
Кибрит и мен ме зарадваха приятно. Когато мога да избирам винаги предпочитам Спиди. Чудя се на мистъри бокса на Беле. Вече май от нищо козметично нямам нужда като си гледам шкафа, ама  все нещо ме човърка...

# 28
Гб нещо май се бавят с разкриването ....

# 29
Всичко получавам на адрес, нямам време да вися пред офиси, дори да са по-ниски таксите до офис, времето ми е по-ценно.
Никога не съм имала проблеми с куриерите на Кибрит, нито пък на Гудбокс
И като алтернатива ако има възможност бих избрала доставка до Еконтомат. Мога да ида и в неделя и в 22 часа вечерта без да кисна по опашки, а Еконтомата е до нас.

Общи условия

Активация на акаунт