Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 756
  • 697
  •   1
Отговори
# 435
Много и се чудя на Кибрит и само този илюминатор ме възпира да я поръчам. Нямам опит с такъв тип  продукти, но и не харесвам кожата ми да лъщи:( Околоочната грижа вероятно ще са пачове, но се съмнявам да е цяла кутийка.

# 436
Много и се чудя на Кибрит и само този илюминатор ме възпира да я поръчам. Нямам опит с такъв тип  продукти, но и не харесвам кожата ми да лъщи:( Околоочната грижа вероятно ще са пачове, но се съмнявам да е цяла кутийка.
И аз съм така, хем искам да пробвам прословутите Аvant,  хем нищо друго не ми трябва от досега подсказани те, освен ако няма и пачове наистина.

# 437
  • Пловдив
И аз се чудя на Кибрита, нямам нужда от нищо, но бих пробвала Авант крема. Иначе и мен нищо не ме грабва, че да искам да го имам на 100%. И докато се чудя, сигурно кутията ще се изчерпа 😂

# 438
За мен всяка кутия с авант си струва. Няма слаб продукт по мой опит. От озаряващите капки и аз съм разочарована, че са сложили в кутията.

# 439
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
За мен Авант е от онези измислени марки,които струват $5,но презентирани като нещо мн луксозно.Че те продуктите на Диор не струват толкова.
Не ви ли е съмнително,че никъде другаде не намирате марката,освен в бюти кутии?!

В този ред на мисли,ако ще поръчвате само заради Авент,за мен не си струва.

# 440
А тези озаряващи капки от Кибрит някакъв вид блясък ли е? В смисъл да си ги смесиш примерно с лосиона за тяло и да блестиш 😁Защото обожавам такива неща и ако е такова ще си поръчам кутията.

# 441
За мен Авант е от онези измислени марки,които струват $5,но презентирани като нещо мн луксозно.Че те продуктите на Диор не струват толкова.
Не ви ли е съмнително,че никъде другаде не намирате марката,освен в бюти кутии?!

В този ред на мисли,ако ще поръчвате само заради Авент,за мен не си струва.
По-добре казано не може да е.
Точно си купих два комплекта на Диор и Ланком и няма такива цени като на само един крем на Адвант, а за тях кой не е чувал.
Имам един крем на Адвант от първата кутия с него, наскоро го отворих и още се подмята вкъщи. Ефект нула.

# 442
Пак последни бройки Кибрит, а ще дочакаме ли изобщо Belle нещо да разкрият...

# 443
Мейл от Кибрит: дават инфо за трите разкрити продукта и казват, че остават по-малко от 300 кутии:

# 444
  • София
Аз да кажа за маслото за коса - миналата година беше в някоя чуждестранна кутия и правеше косат ми на клечки. 🤢

# 445
Аз да кажа за маслото за коса - миналата година беше в някоя чуждестранна кутия и правеше косат ми на клечки. 🤢
Отврат е! Mask
И вонеше гадно.
Пробвах и като маска да го ползвам с идеята да го отмия. Няма отмиване.
Кремът на Авант обаче го ползвам в момента и много ми харесва.

# 446
За супер мултифукционалното масло - не съм го ползвала, но още като прочетох си дадох сметка, че ще го пробвам само за тяло.
Тия капки ще ги видим. Ако е нещо като сухо олио би ставало. Рядко ползвам такива продукти за лице и малко ме ядосаха, че вече  доста ги зачестиха в кутиите. То не бе на jorgobe, то не бе на wooden spoon. Не знам по толко олио за лице ползва една жена, ама аз само ги трупам 😂😂😂

# 447
И аз не обичам олио за лице. А пък такива озаряваща капки ни най- малко. Щях да се радвам повече на който и да е от другите два продукта. Ще вземат тази кутия само заради Авант и то, защото може да се ползва като нощен крем, а точно такъв ми трябва в момента. Това многофункционално олио дори за тяло е с крайно недостатъчен фактор. Изобщо не разбирам смисъла на този продукт, особено пък с толкова нисък фактор. Дано поне харесам другите (неразкритите) продукти. Околоочната грижа, ако са пачове, както предполагаме, ще са само за веднъж, никакъв шанс да са цяла кутия, защото останалите продукти ще са пълнежа.

# 448
Аз мога да дам мнение за част от продуктите на ГБ за месец март.
1. Балсамът за устни е хубав, но опаковката е неудобна. Не ми е комфортно извън къщата ми да нанасям продукт с пръсти. И нещо пластмасата е прекалено тънка, евтина
2.шиит маската не ми хареса- мисля че ми запуши порите и ми излезнаха черни точки. Дали е точно от нея или комбинация от маските и нещо друго 🤷🏻♀
3. Балсамът за коса е хубав. Добре понася на косъма, не утежнява и косата се разресва много лесно.
4. Нещата за хапване не бяха моите 😂

# 449
Някой няма ли да похваля боди крема от Гуудбокс, че го е стегнал? 😁

Общи условия

Активация на акаунт