Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 299
  • 697
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
pickndazzlebg НЯМА ШЕГА! САМО ДНЕС 1 ви април ПОДАРЪК италиански слънцезащитен крем!

🌞Избери си кутия СИЯЙНА КОЖА или КРАСИВА КОСА и получаваш ПОДАРЪК SOL LEON SPF 30, 150 ml

🌞 висока и продължителна UV защита
🌞 водоустойчивост и максимална съвместимост с кожата
🌞 омекотява, подхранва, хидратира
🌞 бори се срещу зачервяването на кожата
🌞 съжържа UVA-UVB комплекс
🌞 екстракт от зелен чай морковено масло с бета каротин
🌞 масло от ший, алое вера

# 586
Дойде ми Frenchbox-a Simple Smile .
В рортмоненцето е хайлайтъра на Fenty - killawatt в цвят trophy wife,  който е пълноразмерен , другите неща са минита.

# 587
Може ли да напишете какви са другите неща в кутията
Благодаря!
В рортмоненцето е хайлайтъра на Fenty - killawatt в цвят trophy wife,  който е пълноразмерен , другите неща са минита.

# 588
Дами, кибрит имаха код за 10% отстъпка, може ли някой да сподели как беше, че не го намирам и дали не изтече вече.

# 589
Дами, кибрит имаха код за 10% отстъпка, може ли някой да сподели как беше, че не го намирам и дали не изтече вече.
Spring10  мисля че беше

# 590
Момичета, успявате ли да изразходвате продуктите от кутиите навреме? Днес си сложих околоочен крем купуван от руми козметикс, който бях ползвала и преди без проблеми. В момента в който нанесох крема кожата около очите ми пламна, беше зачервена от сутринта до обяд. Изключих възможността да бъде алергия защото не го ползвам за първи път и в последствие се оказа че срока му на годност е 6 месеца от отварянето. Със сигурност имам и много други само тествани продукти и оставени за после, та мисълта ми е как смогвате да изразходвате всичко което ви се е харесало навреме. Извода за мен е ясен, имам много ама много козметика и трябва да спра с поръчките докато изхабя запасите си.

Последна редакция: сб, 02 апр 2022, 16:36 от С.Г.19

# 591
В рортмоненцето е хайлайтъра на Fenty - killawatt в цвят trophy wife,  който е пълноразмерен , другите неща са минита.

https://blissim.fr/box/decembre-2021 слагам линк към кутията на Blissim е и там ги има имената на продуктите и снимки на пълноразмерните варианти. Едното е околоочен крем , флуид за лице , скраб за тяло , балсам за коса и хайлайтъра.

# 592
Още подсказки

# 593
Момичета, успявате ли да изразходвате продуктите от кутиите навреме? Днес си сложих околоочен крем купуван от руми козметикс, който бях ползвала и преди без проблеми. В момента в който нанесох крема кожата около очите ми пламна, беше зачервена от сутринта до обяд. Изключих възможността да бъде алергия защото не го ползвам за първи път и в последствие се оказа че срока му на годност е 6 месеца от отварянето. Със сигурност имам и много други само тествани продукти и оставени за после, та мисълта ми е как смогвате да изразходвате всичко което ви се е харесало навреме. Извода за мен е ясен, имам много ама много козметика и трябва да спра с поръчките докато изхабя запасите си.

Алергия може да развиеш във всеки един момент, така, както се случи при мен.
Но и вероятността да е изтекъл срока ва годност също е вероятна.

# 594
  • Пловдив
Аз отварям нов продукт, като съм изразходвала предния такъв. Нямам навика да тествам 100 неща едновременно и после само да стоят. Маските за лице са единственият продукт, от който имам по няколко отворени, защото са различни видове и редувам при ползване.

# 595
Аз отварям нов продукт, като съм изразходвала предния такъв. Нямам навика да тествам 100 неща едновременно и после само да стоят. Маските за лице са единственият продукт, от който имам по няколко отворени, защото са различни видове и редувам при ползване.

И аз правя така. Когато съм нетърпелива да пробвам нещо ново, или изказвам старото на ръцете, или слагам по много, за да свърши по- бързо😄 маски и продуктите за коса имам отворени по няколко вида, защото редувам.

# 596
Този крем го имам и аз и получих същото зачервяване от него, но си беше в срок на годност. В групата на Руми се дискутираше точно това и този нежелан ефект се среща при много момичета.

# 597
Най-хубавото на кутиите след изненадата е че мажа от всичко по много без да пестя 🤩 Все още успявам да изразходвам каквото съм взела, но с времето усещам че ще стане сложно.
Успях да се сдържа да не поръчам Кибрит този месец, въпреки че много ми се искаше да пробвам крема на Авант, но ще почакам за това:

# 598
Благодаря за отговорите, момичета. Крастата с кутиите е факт, все се изкушавам да взема това, онова, а накрая ще почна да хвърлям. Тъпичко ми стана за крема, но наистина е с изтекъл срок. Жалко. Поуката ми е да огранича поръчките и да направя една добра ревизия. Вълнувам се за новите кутии на Кибрит които качихте днес. Чакам др Дерм и руми козметикс. Дотогава ще наминавам да се вдъхновявам от новите ви находки. Хубава вечер 🙂

# 599
Блисим е френският вариант на Birchbox

Общи условия

Активация на акаунт