Абонаментни кутии в България - Тема 22

• 50 262
  • 697
  •   1
Отговори
# 630
  • Over the rainbow
Ето съдържанието на кутията на Кибрит

# 631
за най-нетърпеливите - Кибрит
Скрит текст:

# 632
В кибрит не трябваше ли да има околоочна грижа?

# 633
Някой получи ли ladybox …. много ми е интересно 🙂

# 634
В кибрит не трябваше ли да има околоочна грижа?

има пачове еднократни с ретинол

# 635
  • София
Този душ гел не съм го изхабила от предна кутия. 😅

# 636
Добро утро!
Моята кутия също ме чака при куриер. Сякаш няма много изненади. Илюминаторът явно е с частици. Значи ще е само за тяло при мен. Пачовете до последно се надявах, че ще са повече от еднократна доза. За ексфолианта - супер, при мен си вървят. Душ гелове от кутии - вече съм зарината. Олиото само за тяло и то без претенции към слънцезащита ще го ползвам. Кремчето на Авант - фенка съм, ще го измажа. Балсам за устни също ми е ок, доста измазвам.

# 637
Момичета, ето моите кутии Лейди бокс. На пръв поглед са страхотни, но със сигурност ще се разделя с някои от продуктите, чиито аромати не са по моя вкус. Опаковките са страхотни! Носят много пролетно настроение🙂

# 638
Леле страхотно изглеждат, от няколко дни си мисля как ще има някакви миниатюрни спрейчета и душ гелове, ноо тези ми изглеждат full size и според мен по стойност доста надминават цената. Аз по-късно ще взема моята кутия и ще снимам продуктите. Ако не ми хареса аромата и са различни с вашите може да обсъдим и при желание да разменим Simple Smile

# 639
  • София
Изглеждат страхотно кутиите!
Знае ли се вече какво има в априлската кутия на Лейдибокс?

# 640
До сега единственото миниатюрно нещо, което съм получавала от Лейди бокс, са дезинфектантчетата на Bath & body, но те са страхотни. Довечера ще снимам и редовната априлска и специалната, която поръчах. Нямам търпение да ги взема.

# 641
OliaMirchovska има ли описание на продуктите, ако може да ни го покажеш и него. Благодаря Flowers Hibiscus

Един страничен въпрос имам - ретинола лятото ползва ли се?

# 642
Благодаря за снимките! Супер изглеждат кутиите от Lady box! Май всички продукти са пълноразмерни.
И Кибрит ми допада.

# 643
Моята Лейди бокс я няма ...

# 644
Получих си и аз Кибритчето днес - харесва ми селекцията. Надявах се на аксесоар/ролер продукт за почистване или измиване на лице, но обожавам пачове за очи и скрабове, така че всичко абсолютно ще ми влезе в употреба, а и за първи път ще се докосна до така хвалените Avant, да видим дали си заслужават хвалбите.

Интересно, че от година все си поръчвам Кибрит, но по една или друга причина все се разминавам с продуктите на Авант.

Общи условия

Активация на акаунт