Мъжете и бракът

• 49 056
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 1 290
  • Далечният изток
Факт е явление от обективната действителност, а не небивалици в главите на старите ергени.

# 1 291
  • София
Факт е явление от обективната действителност, а не небивалици в главите на старите ергени.
Небивалиците, очевидно са в твоята глава Simple Smile
Бау, бау, напоследък се запознах с няколко стари ергена с кучета.🤣
Огледален образ на ...
"Огледален образ на"?
Запознай се с млади ергени без кучета, ако ти пречат кучетата.

# 1 292
  • София
Също факт /не исках да развалям купонджийския тон, но/. Уврежанията, които се предизвикват от липсваща хромозома са предизвикани в по-голям процент от възрастни сперматозоиди. Факт.

# 1 293
  • София
Също факт /не исках да развалям купонджийския тон, но/. Уврежанията, които се предизвикват от липсваща хромозома са предизвикани в по-голям процент от възрастни сперматозоиди. Факт.
21 век сме. Фризери има за всички.

# 1 294
  • Далечният изток
Ама ще се окаже вярно, че доста жени биха предпочели фризери и котки пред определени мъжки екземпляри над определен брой години, като възрастта им е най-малкия проблем всъщност.

# 1 295
  • София
То хубаво фризер, ама младата мацка дали ще е навита да мине процедурата?

Между другото, в момента наблюдавам един такъв брак на разпад, да видим докъде ще я докарат. Като се взеха бяха 44/34.

# 1 296
  • София
Ама ще се окаже вярно, че доста жени биха предпочели фризери и котки пред определени мъжки екземпляри над определен брой години, като възрастта им е най-малкия проблем всъщност.
Не знам дали ще се окаже вярно. Всеки си отговаря за себе си, както вече казах.

Определените мъжки екземпляри никога не са били "предложение" в специалните оферти на "Била", така че е безмислено да се оприказват.

То хубаво фризер, ама младата мацка дали ще е навита да мине процедурата?

Между другото, в момента наблюдавам един такъв брак на разпад, да видим докъде ще я докарат. Като се взеха бяха 44/34.
Пак чужди сметки. Коя е тая млада мацка, защо да е млада, какво иска, защо иска, теб какво те вълнува?
Пак ли за лично ниво говорим? Аз пиша по приницп, за вас не знам. Нямам желание да объждам себе си. Вашето мнение за мен го знам много добре. Не необходимо да го преповтаряме във всяка тема.

# 1 297
  • София
Моля, хората, които искат да се оженят/омъжат да не четат темата! Или поне да не вярват кой знае колко на прочетеното. Да правят каквото си знаят, пък както дойде!

# 1 298
  • София
И аз по принцип си пиша.

# 1 299
Ще се съглася с Андариел. Като гледам военните действия между двата пола онлайн, не е добре работата.

# 1 300
  • SF
Е, какво й е на работата? Нито пречи на неженените да си стоят неженени, нито някой женен ще се разведе заради работата.

# 1 301
  • София
Тук военни действия, на други места - мир и дружба.

# 1 302
  • София
Небивалиците, очевидно са в твоята глава Simple Smile
Бау, бау, напоследък се запознах с няколко стари ергена с кучета.🤣
Огледален образ на ...
"Огледален образ на"?
Запознай се с млади ергени без кучета, ако ти пречат кучетата.

И аз по принцип си пиша.
Още чакам "по принцип" "огледален образ на" кого имаше предвид.
След отговора ще попитам дали го познаваш, как и т.н. Wink

# 1 303
  • София
Ха ха ха. Какво си мисли Тангра!
Исках да кажа, че старите ергени с кучета са като старите моми с котки.
Чил, куул и равнопоставеност!

# 1 304
  • Столичанин ама не в повече :D
Не е баш ген "на стар ерген", но да не забивам да ви обяснявам какви беди могат да донесат старите сперматозоиди.
Само че старите яйцеклетки създават най-големия проблем, а именно невъзможност изобщо за забременяване, защото при жените става едно нещо наречено менопауза, случващо се към средата на живота им, докато мъжете произвеждат сперматозоиди практически докато са живи и следователно докато са живи могат да правят деца, и това са ненарушими биологични закони, а в основата на едно пълноценно семейство са именно децата.
jerami,
А мъжът трябва ли да изкарва х 2-3 пъти повече от жената, за да е годен за брак? И колко мъже го правят това?
Питам, че моят е на същата възраст като мен, не изкарва повече от мен (дори доходите ни не са високи) и се оженихме като бяхме под 30-годишни.
Ако това е условието, да взема да го сменям. Ще прежаля 15 г. семеен живот и 2 деца.
Мне, не съм казал това, а точно обратното, но нали тук това непрекъснато се говори, но и това е заложено на подсъзнателно ниво, мъжът е привлечен от фертилната жена (а това винаги е съчетано с младостта, поради причината описана в по-горния отговор), жената пък е привлечена от мъжа можещ да осигури стабилен живот за нея и детето ( пак поради причината описана в горния отговор). Грешката, която правят много жени в сегашния свят обаче, е че смятат, че доброто финансово състояние означава отговорен мъж и баща, и заради това в крайна сметка половината отглеждат децата си сами. Иначе мен ако ме питаш най-щастливото семейство, което познавам е точно обратния случай, жената и финансово и имотно е по-добре осигурена (финансово с малко, имотно с много), заедно са от 20-30 години, но се държат като току що влюбили се, и честно казано ми пълнят душата (разбира се не мога да знам, дали двете неща са свързани, може да нямат нищо общо).

Общи условия

Активация на акаунт