Мъжете и бракът

• 49 204
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 870
  • France
Нали уж бившият ти беше българин и след тази раздяла си дошла в Германия?

Когато купуваш нещо, пазиш фактурите. Дори в чужбина е по-лесно. Това не е заради липса на брак, а заради липса на далновидност. Утре в брак ще те прекарат още повече.

# 871
Когато обичаш и вярваш не пазиш фактури щото нали общо бъдеще градите?! А и бях прекалено наивна, за това сега за нищо не давам пари.
Нека да ме плюят както си искат поне знам, че няма да остана на пътя.

# 872
По принцип ако купя на някого нещо, е с animus donandi, демек подарявам го и не мисля да го търся при раздяла.
Ако някой мъж каже на жена: "Искаш да се разделим ли, от  Х години те водя по екскурзии и ресторанти, я да ми върнеш парите!" няма да е много хубаво... Та... нормално е във връзка да правите някакви неща един за друг. Той само вземаше от теб ли?

# 873
Когато обичаш и вярваш не пазиш фактури щото нали общо бъдеще градите?! А и бях прекалено наивна, за това сега за нищо не давам пари.
Нека да ме плюят както си искат поне знам, че няма да остана на пътя.
Извинявай, но докога смяташ да живееш в миналото не само с бившия си приятел, но и с родителите си?
Изпий студена вода заради парите, които си вложила в старата си връзка. Прежали ги вече!

Няма ли да се съсредоточиш върху новата си връзка? Ожени ли се вече за приятеля си?

# 874
Пансита, за мене никой няма да се ожени щото си опропастих целия живот в това да вярвам на разни идиоти, че аз съм жената за тях. Сегашният ми партньор вероятно също се озърта за по-добра партия защото докато чаках идиотите да им идва кефа за брак и т.н. биологичният ми часовник изтиктака.
Имам право да мрънкам и да се оплаквам защото нищо от случващото ми се не зависеше от мен... ама поне някой друг може да почерпи от грешките ми.

# 875
  • София
Раничко ти е да се отказваш. Както се казва в заглавието на един филм - светът е голям и спасение дебне отвсякъде.

# 876
И какво дириш с него, ако мислиш, че си търси по-добра партия? Освободи го да си търси на спокойствие. Ето как си зависи от теб.

# 877
  • Най-красивата страна
Ариел и аз мисля,че е много рано да се отказваш.
Всеки може да сгреши,важното е,че си се поучила от грешките си.
Това е житейски опит..
Много си права за всичко,което написа и не си единствената излъгана по този начин.

# 878
Ариел, дано го приемеш като приятелски съвет, но не инвестирай във връзките си, а първо в себе си. Мъжете "подушват" огорчението и отчаянието.
Усъвършенствай немския си, запиши се на колективен спорт - тенис, тенис на маса, бадминтон, танци, ако ти харесва, без значение, че са почти само жени, но по този начин ще имаш изградена социална мрежа от контакти, повтаряемост, спорт, от който ще се чувстваш и физически добре и във форма.

Когато се заобичаш повече и ще привлвчеш партньор, който те обича, уважава и цени. Не е вярно, че немците предпочитат да не са женят и живеят без брак и ти сама го виждаш.
Пожелавам ти успех и да намериш сили да се изтеглиш от дупката или сама за косата или с помощ.

# 879
  • Great Britain
Ти нали скоро писа,че си бременна,Ариел?

# 880
  • Бургас
Ариел, дано го приемеш като приятелски съвет, но не инвестирай във връзките си, а първо в себе си. Мъжете "подушват" огорчението и отчаянието.
Усъвършенствай немския си, запиши се на колективен спорт - тенис, тенис на маса, бадминтон, танци, ако ти харесва, без значение, че са почти само жени, но по този начин ще имаш изградена социална мрежа от контакти, повтаряемост, спорт, от който ще се чувстваш и физически добре и във форма.

Когато се заобичаш повече и ще привлвчеш партньор, който те обича, уважава и цени. Не е вярно, че немците предпочитат да не са женят и живеят без брак и ти сама го виждаш.
Пожелавам ти успех и да намериш сили да се изтеглиш от дупката или сама за косата или с помощ.

Много добър съвет.Хората, които не са получили от родителите си и най-вече майката признание го търсят от другите и са готови много да влагат дори без някой да им иска и съответно често попадат в такива ситуации.Ако човек го осъзнае има възможност да работи по себе си и да коригира отношенията си с хората.

# 881
Точно мислех, че е време да е родила. Някъде по Нова година мисля, че писа, че е в осмия месец.

# 882
Точно мислех, че е време да е родила. Някъде по Нова година мисля, че писа, че е в осмия месец.

Мисля, че ме бъркате с друг потребител.

# 883
Виж епа spontacts, има страхотни идеи за активности и не е нужно дори да си с придружител.
Не сме го ползвали отдавна и не знам как е с короната, но не ти коства нищо да го погледнеш.

# 884
Да, възможно е да бъркам. Някакъв подобен спомен ми е останал, но явно е за някой с подобен ник.

Общи условия

Активация на акаунт