Мъжете и бракът

• 49 169
  • 1 609
  •   1
Отговори
# 975
Абе не знам за вас, ама аз на 33г съм по-хубава, отколкото бях на 20. Пък за опит и акъл, двадесетгодишните не могат да се мерят със зряла жена 30+ Ако някой мъж 30-40г предпочита 20годишните пред връстничките си, прави си изводи какви са му дефицитите и комплексите.
Разликата е, че ако вземеш жена на 20, тя след време ще стане на 33, така че нищо не изпускаш.
Докато жена на 33 няма вече да стане на 20.
Нито мъжът ще стане пак на 20.

# 976
  • Paris, France
Абе не знам за вас, ама аз на 33г съм по-хубава, отколкото бях на 20. Пък за опит и акъл, двадесетгодишните не могат да се мерят със зряла жена 30+ Ако някой мъж 30-40г предпочита 20годишните пред връстничките си, прави си изводи какви са му дефицитите и комплексите.
Разликата е, че ако вземеш жена на 20, тя след време ще стане на 33, така че нищо не изпускаш.
Нито мъжът ще стане пак на 20.

Да, но за мъж възрастта, сама по себе си, не е особена пречка за връзка и брак, не преди 50г, да речем. За жена не е така.

# 977
И като стане 20-годишната на 28, и като реши, че 48-годишния вече й идва прекалено дърт и тотално извън начина й на живот, разбиранията й, и потребностите й... ще се окаже, че е изпуснал възможност да създаде семейство с жена, която е била в неговата възрастова група.
Дори на повечето 30+ жени, 45+ мъж им идва прекалено възрастен.

# 978
Мъжът на 50+ може да е само финансово привлекателен.

# 979
За млада жена, по-скоро да. За жена, в неговата възрастова група, не е задължително.
Просто ми идват прекалено наивни вярванията на мъже, прехвърлили 40, че по-добре с 20 годишна, отколкото с 30 годишна. Те младите гаджета боб хвърлят за набори на бащите си.

# 980

Много си прав. Но не отчиташ, че и ти няма да станеш на 30... Simple Smile
Когато 20-годишната стане на 33, ти ще си на 50+ или 60+. И тя няма да ти бие шута само в случай че рогата много ти отиват. Simple Smile

# 981
Абсолютно съм на това мнение. Някакви мъже не си дават зор и чакат да цъфнат налъмите, а и за тях времето си тече. Хайде да не посочвам точно какво няма да цъфне вече, както на младини. Жените поне този проблем нямат.

Но ако мъж си търси златотърсачка, тогава да, за такава млада жена на 50+ ще е неустоим.
Обаче да не се сърди, ако открие, че си има помощници измежду доста по-добре справящите се млади мъже с другите аспекти на връзката.

# 982

Ти ще я вземеш, но тя дали ще седи с теб до 33;)

# 983
  • Paris, France

Хм, зависи. Вярно е за повечето, но има изключения. Познат на около 54г чака бебе от 24 годишна, която е богата. Той преподава салса вечер, нещо като 10 или 15 часа седмично.

# 984
Като бивша 20 годишна Wink си признавам, че всякакви мъже ( богати или не) не съм намирала никога за привлекателни, ако са с повече от над 4-5 години по- големи от мен.

# 985
А, като бях на 15г харесвах батковци на 25, ама с порастването все повече се доближавах до връстниците си 3-5 години по-големи. Обаче с остаряването усещам, че започвам да харесвам и  разликата наобратно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 986
Хаха, и на 15 не харесвах такива разлики Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 14:41 от Анонимен

# 987

Хм, зависи. Вярно е за повечето, но има изключения. Познат на около 54г чака бебе от 24 годишна, която е богата. Той преподава салса вечер, нещо като 10 или 15 часа седмично.

Което пак не е никаква гаранция, че като стане на 30-35, няма да си намери някой 30-35 годишен, с когото да обикалят света, и да правят всичко онова, за което 60+ годишният татко вече е изморен.

# 988

То всякакви ходят по земята, но 50+ годишен само ако съм го взела кога е бил на 20+

# 989
  • Great Britain
Има изключително секси мъже на 50+.Зрели и улегнали.

Общи условия

Активация на акаунт