Априлски бебчета 2022 - тема 6

• 47 454
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Еха, Бахар, не остана Heart Стискам палци! Blush

Между другото, чувате ли нещо от корема си като "пук-пук"? Grinning

# 526
Бахар, всеки момент ще дойде при теб. Какво стана с вените? Успя ли да се консултираш с някой? Мен от няколко дни ме боли долу и чак куцам. Не знам от какво е точно. Подозирам вени, но може и хернията нещо 🤷🏼♀ Моля се да ни изненада по-рано, въпреки че съм с термин чак на 20ти април.

# 527
Оф не можах да се консултирам с никой за тези вени 😐😐 Взимам час лекаря не идва, за денска пък не можах да намеря свободен час... Направо незнам, много ми е притеснено. Пък гинеколога нищо не казва като преглежда, сигурно вижда подутината няма как де не види. А един път му питах и каза че нищо притеснително няма.. Опитвам се да се успокоя така😬
Бахар, всеки момент ще дойде при теб. Какво стана с вените? Успя ли да се консултираш с някой? Мен от няколко дни ме боли долу и чак куцам. Не знам от какво е точно. Подозирам вени, но може и хернията нещо 🤷🏼♀ Моля се да ни изненада по-рано, въпреки че съм с термин чак на 20ти април.

# 528

Дааа 😂 И аз тези дни го чух няколко пъти и се чудех разпадам ли се, какво се случва 😂 Нямам идея какво е, но му се смея, нелепо е - все едно някой пука 2-3 такива балончета от опаковка на колет 🙈

# 529
При мен няма пукане, но се заклевам, че вече чувам стомаха ми да къркори под ребрата 😅

# 530
Точно като тези балончета, чудех се на какво да го оприлича Joy Радвам се, че не е само в моята глава Joy

Дааа 😂 И аз тези дни го чух няколко пъти и се чудех разпадам ли се, какво се случва 😂 Нямам идея какво е, но му се смея, нелепо е - все едно някой пука 2-3 такива балончета от опаковка на колет 🙈

# 531
Да отчета днешния преглед, 35+4 г.с. 2700, вода, плацента са добре, бебе си е с главата надолу, само се надявам да си чака датата, вече ми изготвиха и документите за хоспитализация и само ни чакат. Минах и през анестезиолог, беше доста формално, сма какво да се прави.

Багаж не съм оправила, не знам какво чакам, мързи ме. 😀

Еми, момичета, не остана, аз имам около 20 дена. Hug Като си видях документите и ме тресна треската.

# 532
И аз съм така, Fiffy Blush Като знам, че в неделя на прегледа ще получа документите и също се вълнувам Grinning

Тъкмо видях едно събитие във фейсбук и влизам да ви пиша - "Раждането. Какво ни очаква и как да се справим със страха". Организаторът е списание "9 месеца". От 15:30 ч  е - ако някой има интерес Simple Smile

# 533
  • Sofia
Точно като тези балончета, чудех се на какво да го оприлича Joy Радвам се, че не е само в моята глава Joy

Да, и аз го имам това пукане на балончета. Много се чудех какво е, черва ли са, стомах ли е... Но е бая високо за черва. Предполагам, че стомахът се сплескал някъде там под ребрата.

И аз така, като осъзнах, че остават 3 седмици до секциото и нещо се стреснах. Утре ми пристига куфара и започвам да го приготвям за родилното. Тези дни ще изпразня един скрин и ще изровя някакви дрешки да приготвя за малкия човек. Всичко ми изглежда толкова нереално.

Остават ми още 5 работни дни. И като знам, че наближава майчинството, нещо така ме е домързяло, вече нямам никакво желание да работя.

# 534
Момичета, излизам от преглед сега, на ехографа всичко беше супер, води, плацента, бебчето е 3кг в 36+3, докторът каза, че е перфектна. И после на тоновете бая учестен пулс хванаха на моменти, вдига до 170-180, казаха ми в понеделник пак да отида. Малко се нашашках, при някоя от вас имало ли е такова положение? Принципно тя винаги на тонове е много активна и вече за втори път така го отчитат, обаче не знам дали няма повод за притеснение. Отделно - съм пила кафе, дали може и от това да е?

# 535
И аз бях така на тоновете във вторник, 36+1 бях тогава, така че май сме с еднакъв термин 😁 Записваха ме 40 минути, защото така рита девойката, че пулсът й се вдигаше до 170-175, чуха я в цялата болница и съответно апаратът отчиташе непрекъснати контракции. Разхождах се, пих вода и пак същото. Просто в тази позиция, в която ме слагат, бебето много мърда, но лекарят каза, че няма нищо притеснително и просто ще ходя по-често на тонове.

Момичета, излизам от преглед сега, на ехографа всичко беше супер, води, плацента, бебчето е 3кг в 36+3, докторът каза, че е перфектна. И после на тоновете бая учестен пулс хванаха на моменти, вдига до 170-180, казаха ми в понеделник пак да отида. Малко се нашашках, при някоя от вас имало ли е такова положение? Принципно тя винаги на тонове е много активна и вече за втори път така го отчитат, обаче не знам дали няма повод за притеснение. Отделно - съм пила кафе, дали може и от това да е?

# 536
Момичета, тази година ще имаме великденско яйце бебе. Blush А момичетата с близнаци - две!

# 537
Като каза близнаци - какво става с Краси? Призовавам всички, които не са се включвали скоро да се включат....
Жирафче, какво стана с теб, знам че термина ти беше скоро?!
Относно пулса, аз все се чудех дали това е моя пулс или пулса на бебето? Явно е на бебето, при мен е около 100, не знам дали не е малко като ви чета Flushed

# 538
Като имам контракции пулса на бебето е около 170-180,при нормално състояние май беше около 160..
Хич не ми е удобно иначе да легна на гръб за тоновете, така и моя пулс много се ускорява. Може би като моето е ускорено и на бебето да се ускори

# 539
Аз имам от два дена болки в гърба, все едно съм мекотело и не мога да стоя права и с изправен гръб. Да излизам и дума да не става, много ми е трудно с корема, който е мега огромен. Понеделник съм на преглед последен преди секциото. АГ беше споменала, че може да ми направи преглед за разкритие тогава, но аз се чудя - има ли смисъл? По-скоро бих отказала. Имам чувството, че няма да дочакам датата за секциото, нямам нямам опит и не знам на база какво си го мисля, просто така. Иначе коремът ми е твърд почти през цялото време. Нощно време спя непробудно обаче, ставам до вц по 10 пъти сигурно, но веднага си заспивам след това. Охх, какво и как ще става не знам. Много ми се иска всичко да мине планувано, а не да има изненади.
Иначе на тоновете не знам какво се случва, аг взима бележката и само казва - всичко е наред. Иначе пулсът на бебето е от 140-170 най-много.

Общи условия

Активация на акаунт