В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 127
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Нали това е идеята, че е повлияна от хормоните. Успех!

# 316
Бе то е така, ама след раждането такива хормонални топли вълни имах, даже ги имах до скоро благодарение на кърменето. Малко се бях притеснила, че не отминаваше това дълго време, даже бях се засилила на ендо на ходя. Уж като дойде М и ми мина и сега пак някакви неща 😀 та за това задавам такива глуповати въпроси.

# 317
Аз съм с висок прогестерон след овулация и моята температура до М  стига 37.4 някъде. Иначе стандартната ми температура преди О е 37.5

Сениоритка 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 всеки тест би отчел на този етап. Само не взимай смотания Лейди ☺

Кактусче ❤❤❤

# 318
Направих днес, не се сдържах, ето резултатите.

Така се сдухах.. направо не ми се говори, доплака ми се. Мрън

Amira Да зная, благодаря. Blush
Ъпдейт
Пон: След малко отивам за тестове, но започвам да мисля че взема ли ги, няма да изчакам до утре Grinning. Страх, нестрах правя и каквото сабя покаже.🤷🏼‍♀️
Аз съм с висок прогестерон след овулация и моята температура до М  стига 37.4 някъде. Иначе стандартната ми температура преди О е 37.5

Сениоритка 🍀🍀🍀🤞🤞🤞🤞 всеки тест би отчел на този етап. Само не взимай смотания Лейди ☺

Кактусче ❤❤❤

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 09:34 от Senioritka

# 319
Senioritka съжалявам Sad поне си спести още един ден напразни надежди. Дано другият месец да си е вашият вече.

# 320
licorne благодаря ти, ами не знам вече другия месец. Изморих се психически, вече даже и секс не ми се прави. ММ и той се депресира като ме вижда, че се разстройвам. А и в момента движим и други неща изискващи внимание и време и там отива много енергия. Не знам вече. Знам само че ще отида пак на ендо но при някой друг, че предната направо за нищо не става. Даже името не ѝ помня. А и ако не дойде скоро М ше посетя и АГ, за да видя какво се случва.
ММ вика да не би да не е отчел теста. Ама не ми се вярва с такова закъснение да не отчете.
Senioritka съжалявам Sad поне си спести още един ден напразни надежди. Дано другият месец да си е вашият вече.

# 321
  • София
ех, Senioritka, съжалявам имах силни надежди да ни изненадааш - но пък докато няма Ц надежда има. Силно гуш!

# 322
shantall благодаря, ами няма Ц, няма и симптоми. Ще изчакам още няколко дни и ще направя пак или кръвен. И вече ше видим какво ще става. Hug
ех, Senioritka, съжалявам имах силни надежди да ни изненадааш - но пък докато няма Ц надежда има. Силно гуш!

# 323
  • Замък сред облаците
Върнах се към старите ти постове. По всяка вероятност приемът на Cycle balance е разместил цикъла щом в рамките 3 месеца имаш 2 нетипични закъснения и реално нямаш закъснение, но това значи че не си хванала и правилно овулацията.

Редно е да провериш:
- яйчниците за наличие на кисти
- нивата на хормоните
- точната овулация (това "усещам" нищо не доказва, нито ЦС, нито телесната температура) - опциите са стриктно тестване с лентички, мерене на БТ сутрин преди ставане от сън, или фоликулометрия при АГ.
Всичко останало е стреляне на сляпо и фалшиви надежди.

Едит: Цикъла ти закъснява заради ниския ЛХ по всяка вероятност - той ти е нисък бил поначало, а ти го сваляш допълнително със Cycle balance..... то ще е късмет ако въобще имаш овулация.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 12:24 от АА

# 324
Според мен не е нужно да си даваш парите за кръвен,нито за повече тестове.На 4-5 дни закъснение,би трябвало да покаже.
Правилно е написала АА.Явно ти се е разместила цикъла.Аз така бях преди два месеца със закъснение 12 дни,след Инофолика.

# 325
АА Ами Cycle balance ми беше изписан уж за нормализиране на хормоните, не съм лекар и от скоро се ровя за информации по различни теми и не смятам че като изчета 100 статии ще стана лекар. Пия го 5ти месец, този и предния имах закъснения. Преди това не. За О не съм казвала никъде, че съм я засякла точно. За БТ няма начин защото работя до късно и всеки ден ставам в различно време и обикновенно бързам на някъде. С тестове за О е по-вероятно. Ще почакам още няколко дни да видя какво ще се случи. Защото ако реално О е била късна, в момента може да е рано за тест ако съм хванала. Ще си направя още един ако продължава да не идва. И ако е отрицателен пак разбира се, че ще отида на лекар и ще търся причината, не съм тийнейджър, да подминавам подобни неша, особено щом се опитвам да забременея!
Благодаря ти за мнението. Blush

Върнах се към старите ти постове. По всяка вероятност приемът на Cycle balance е разместил цикъла щом в рамките 3 месеца имаш 2 нетипични закъснения и реално нямаш закъснение, но това значи че не си хванала и правилно овулацията.

Редно е да провериш:
- нивата на хормоните
- точната овулация (това "усещам" нищо не доказва, нито ЦС, нито телесната температура) - опциите са стриктно тестване с лентички, мерене на БТ сутрин преди ставане от сън, или фоликулометрия при АГ.

Едит: Цикъла ти закъснява заради ниския ЛХ по всяка вероятност - той ти е нисък бил поначало, а ти го сваляш допълнително със Cycle balance..... то ще е късмет ако въобще имаш овулация.

# 326
Минах прегледа при др Тончев. Няма да ми се налагат Фраксипарин/Клексан. Следващият път на своя глава започвам прогестерона. Ние започнахме нови опити, стискайте палци. 🍀🤞

# 327
Съжалявам за Сеньоритка и късмет следващият път.
Аз мега много се надъхах и не издържах и видях самотната чертичка. Но нищо ще чакам да ми дойдат акълът и търпението.

# 328
А аз миналата година точно Cycle balance пих, когато забременях. Защо да пречи на О?

Редно е да провериш:
- нивата на хормоните

# 329
  • Замък сред облаците
Високите дози над 2гр мио-инозитол/ден могат да свалят нивата на ЛХ и като е изначално нисък може да го потисне излишно, а ЛХ отговаря за узряването на яйцеклетките.
Ако си с нормални нива на ЛХ, мио-инозитола го модулира и там са ок нещата.

Общи условия

Активация на акаунт