В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Честит 8-ми март,момичета! Да бъдем по женски силни,щастливи и ценени!
Аз имам 2 дни до МЦ,но днес се тествах и е категорично отрицателен.

# 346
Честит празник,  мили дами!
Бъдете здрави,  усмихнати и обичани !
Нека всички станете майки , кой по колкото пъти желае!
Хубав празник!🌹🥰🌷👼

# 347
Честит празник, прекрасни момичета, желая ви много здраве и сила!

Аз тези дни съм в едно чудене. Последните месеци съм пациент на д-р Калчев и след като ми провери тръбите ми беше казал, че ако до 3 месеца не забременея нормално тряба да се видим и да започваме стимулация за инвитро. Времето ми вече изтича, мартенската овулация ще ми бъде последен шанс. Та сега се чудя - той като вече не прави инвитро хубаво ще направи някакъв план за стимулация ама оттам нататък? Мисълта ми е - после ме насочва към негови колеги или? Малко ми е странна ситуацията и исках да питам ако някоя вас има повече инфо? Simple Smile
 Btw днес си правих тест за Б - направо печели наградата за най-отрицателен тест на хилядолетието.. ( ден-два преди очаквана М )

# 348
Аз също съм пациент на доктор Калчев и днес ще проверяваме тръби, след което ни дава 3 месеца за естествени опити. Ако нямам проблем с тръбите и продължава да не става, каза, че ще пробваме няколко месеца да стимулираме овулацията, не е споменавал изобщо за инвитро. Дали и при теб не е имал предвид същото, и аз знам, че вече не се занимава с АРТ.

# 349
Някой може ли да ми каже какво точно е специализирал д-р Калчев, не намирам информация никъде? Интересува ме къде и какво е завършил и какви специализации има. Благодаря предварително
ПС редактирам се, намерих инфо в сайта на Сигридов.

# 350
Rayy, аз съм с ендометриозна киста на десния яйчник и на мен ми беше казал, че си отиваме направо на инвитро ако не стане нормално. Даже ми каза, че няма смисъл с инсеменации да си губя времето. Предполагам, че има елемент на бързане при мен, защото все пак кистата може да нарасне, а това хич няма да е добре.
Само че от една страна той не прави инвитро, пък от друга даже ми даде рецепта за лекарство за стимулация ако се стигне дотам и ми е доста объркано... Simple Smile

# 351
На мен др Калчев ми каза 3 месеца естествени опити, и пия добавки Профекунд. Не ми е казвал нищо за инвитро процедури, понеже си стана естествено. Моите тръби са леко нагънати, с по 1 сак на всяка тръба,но пропускат. Според него това е причината за аборта, но малко тук се обърках, защо пречат тия сакове? 🙄. Не ми е казвал нищо за инвитро поне не и на този етап.
Заключението което е написал - ако не настъпи бременност до 3 месеца, за консултация с АРТ = > какво означава това? 🙄

Честит празник на всички! Бъдете здрави, щастливи, сбъдвайте мечтите си с лекота. И нека всяка една от нас види | |скоро. 💕❤️

# 352
Круелче, то какви са тези сакове изобщо? Иначе това с АРТ предполагам, че означава да се ориентираш за консултация с репродуктивен специалист, който се занимава с асистирана репродукция.

# 353
rayy Вероятно от ендото. Възпаление.

# 354
Мили момичета,честит празник!Пожелавам ви да сте много обичани и уважавани от своите половинки,🥰И нека днешния празник да се осмисли със същинското му значение🤗

# 355
  • София
Честит празник момичета! Пожелавам ви много положителни тестове за Б в най-скоро време!

# 356
Здравейте момичета и честит празник:)

Cruella, предполагам става дума за хидросалпингс, сакове, които са пълни с течност, която, до колкото съм чела и знам от док, е токсична и затова може да попречи при бременност. Заради такъв, предишният ми репродуктивен лекар настояваше за лапаро, за да се прекъснат тръбите. Никой не правел инвитро при наличен хидросалпингс, защото опитът предварително бил обречен на провал. 
Разбира се, това е инфото, което аз имам.

# 357
Благодаря ти! Това което ми каза той е, че вероятно това е причината,според него. ☹️Изпитвам страх да не загубя отново и другото бебче. ☹️ Надявам се др Калчев след положителен тест да вземе мерки за задържане. И съм си казала, на своя глава почвам прогестерон от + тест. Док който тогава ме прие в спешното, каза че може и 3 х 2.

# 358
  • София
Честит празник на всички настоящи и бъдещи майки!
Нека тази година сбъднете най-съкровената си мечта!

Fayona каква ти е дозата за Метфогама? Имай предвид че е тежка на корема и може да имаш стомашни неразположения. Аз съм на Глюкофаж ХР който щади корема и се пие един път на ден.

По една таблетка (500 mg) вечер с яденето, като каза, ако пропускам него да не я приемам и нея.
И аз тук из темата бях чела за Глюкофаж, не мога да преценя дали двете са идентични или ги предписват при различни случаи.

Edit: stonefaced, сега видях и твоя коментар, че едновременно писахме. Аз трябва всеки ден да го пия, та ще видим колко ще тичам до тоалетната. Плюсът при мен е поне, че работя от вкъщи, та имам 24-часов достъп Grinning

А 500мг  не са страшни, няма да имаш проблеми. Аз бях на 1500. Сега само 500мг ХР пия и ми е супер. Одобрено ми е от ендото.

# 359
Честит празник,мили дами. Желая ви от все сърце да бъдете здрави,защото само тогава ще постигате мечтите си. Едно мъжко рамо на което да си изплаквате тревогите и да ви закриля винаги. Нека любовта и късметът са винаги ваши спътници. И не забравяйте,че ние сме началото на животът, обичта ,грижата и ангели пазители за онези крехки и невинни душички,които са ни избрали или ще ни изберат за  свой майки . Чувствайте се специални, винаги позитивни и никога ама никога не си позволявайте да губите надежда. Знайте,че когато искаме нещо толкова силно,то намира начин рано или късно да дойде в живота ни. 🦋🙏🌻🌹
И довечера не прекалявайте с чашките,че знае ли се ..🍷 аз толкова искам да зарадвам мъжът ми,че си купих един Билайв про, макар и малък шанс да отчете, много искам на този свят празник да се зарадваме. 🙏🧿

Последна редакция: вт, 08 мар 2022, 16:54 от milenkaa91

Общи условия

Активация на акаунт