В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Britishcat , според мен направи едно следене с фоликулометрия . Там вече ще си сигурна на 100% кога е била О и на 7- ми ден да пуснеш прогестерон .
Аз действам по този план , и попринцим съм с късна О ( 18/19 ден ) при цикъл 28–30 дни . След последният А , се изненадах с О на 13-ти ден от цикъла и я бах изпуснала . 😃.
Аз работих в авиацията и от личен опит казвам , че няма проблем за имплантацията.

# 661
Днес ми е 12 ден след предполагаемата О и Express теста си е напълно отрицателен. Не съм изненадана с тази СГ и не само. Още си чакам резултатите от биопсията, вече стана 1 месец и ставам все по-нетърпелива.

# 662
Потвърждавам за БХ - само с кръвни.

Мен пък ме е хванала депресията -  дупка преди рожденият ден... седя и си лежа снощи /рядко успявам и да спя напоследък/ след две седмици ставам на 37 може пък да е късно вече и трябва да се примиря и да отпадне като план ... После почвам да се обвинявам, че чакахме 4 години след 1вото, за да почнем с опитите... Усещам се, че губя контрол над емоциите си и не знам какво да правя....

Първото родих на 36, сега живот и здраве второто ще родя на 37г.

За никъде не си закъсняла. Важното е как се чувстваш. Ако усещаш, че имаш сили и желание да изгледаш още едно бебче, не се отказвай.

# 663
  • София
fillme, желание, сили, време имам.... явно търпението ми куца....

# 664
Shantall,все едно аз съм го писала!Всяка седмица съм в различно настроение ,минавам през всякакви емоции и обвинения.Но се зареждаме с търпение!Аз съм на същите години,но мисля още малко да пробваме.Не е гаранция,че опитите ако ни бяха започнали по рано щеше да се получи.Ще дойде и нашия ред😉

# 665
Аз ще стана скоро на 38 и сега опитваме за първо дете, така че не мисля, че за никоя от нас е късно.

# 666
Здравейте,
Аз отново съм с въпрос, който виждам, че се е обсъждал, но преди години и в друга тема. Някоя от вас пробвала ли е Преферт? Можете ли да дадете мнение 🧐 Този месец обмислям да закупя една опаковка и да пробваме.

# 667
Ей, че съм и аз... Забравих да ви наръся! Вече официално пръскам розов прашец! А за тези , които успяват да се изплъзнат от прашеца имам цяла камара наакани розови памперси и ще замерям докато уцеля Grinning Stuck Out Tongue Winking Eye

Хайде на късмет да ви е! Момичетата със заповеди и предстоящи процедури - натъпчете догоре хубаво джобовете, че да стане от раз!

# 668
  • София
Шанталче, аз те помня от сватбения,ние сме една реколта булки, таа уелкъм ту дъ клъб, и аз след 3 седмици ставам на 37. Има още живот и яйчица при нас Simple Smile

britishcat не си спомням сега, ама тази поликстоза как я контролираш? ИР, хормони как са?

# 669
Здравейте,
Аз отново съм с въпрос, който виждам, че се е обсъждал, но преди години и в друга тема. Някоя от вас пробвала ли е Преферт? Можете ли да дадете мнение 🧐 Този месец обмислям да закупя една опаковка и да пробваме.

Здравей, аз го купих преди 2 месеца. Засега при нас няма ефект.

# 670
Привет Simple Smile

Аз го ползвах миналия месец, но нямам положителен резултат. Този пак ще пробваме. Моята настройка е, че ако не помогне няма и да навреди Simple Smile

Здравейте,

# 671
Sunshine При нас е същата ситуация с годините. И ние още нямаме деца

За гелчето, ползвали сме го няколко пъти и не е дало резултат при нас, но явно има някакъв проблем, който не сме го открили. Пробвайте го и вижте, това че при едни е имало или не е имало ефект, то не значи че същото ще е при вас.

# 672
  • Замък сред облаците
С уговорката, че не съм го ползвала Преферт гела, но предните години момичетата са коментирали, че е препоръчително за подобряване на средата (примерно, ако нямате изявена цервикална слуз във фертилните дни), леко повишава шансовете на по-бавно придвижващите се сперматозоиди и т.н. Помня, че казваха, че 1 гелче стига за 2 пъти секс, тоест в зависимост как планирате фертилните дни и дали ще е всеки ден, през ден и т.н., 1, 2 или 3 гелчета трябва да стигнат.

# 673
В една кутия са 8 дозички. Ето снимка на 4 от тях :

Преди бяха като в инжекция и действително се слагаш една доза два пъти. Сега са по-малки дози те и са за едно ползване според мен. А и доста по трудно се изискват новите опаковки.

В описанието пише, че една доза е за 24 часа.

fillme Взимам Hug

# 674
shantall, аз ще си събера 2-3 кофи розово😀🤞 благодаря ти много 🌹😀

Общи условия

Активация на акаунт