В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 982
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
RayyНа 2ри ден закъснение, просто сега съм нетърпелива. 😄

# 646
  • София
Минзухар успокой се , правиш тест след тест, онзи ден прави за бременност сега за овулация. Търпение малко , имаш време още, ден два преди датата за цикъла и ще покаже ако има нещо 😊

# 647
Маце, благодаря 😁. Съжалявам, че така ви тормозя. 😄❤️

# 648
Маце, благодаря 😁. Съжалявам, че така ви тормозя. 😄❤️
Тормозиш себе си. То имплантация може да няма още.

# 649
Аз искам да попитам всички момичета един въпрос, не знам колко от вас са имали биохимична бременност и са успели да я хванат.... Честно да ви кажа след последната такава въобще не искам и да тествам рано и да се занимавам, изпитвам огромен страх отново да не се случи същото нещо. Вие как процедирахте? По принцип предните два пъти имах симптоми и някак си усетих и тогава направих тестове и то така се получаваше, че до два, три дни симптомите изчезваха.... Последният път даже тествах на 14ти ден от овулация. Този месец не знам какво да правя, да чакам поне 1 седмица и половина от закъснение ли? Не знам.

# 650
  • София
Не бих чакала една седмица изобщо. Имала съм БХ тествах на макс ден закъснение.

# 651
За този цикъл имам поръчка от АГ, ако се случи отново така да направя кръвен тест за бременност и прогестерон. Ако обаче прогестеронът е нисък, предполагам, че няма да помогне да се почне толкова късно допълнителен прием? Или пък да го тествам 7 дни след овулация?

# 652
  • Замък сред облаците
БХ се доказва само с кръвни тестове. Уринарните не доказват БХ, независимо от закъснение.

# 653
Момичета, утре ще пускам изследвания преди началото на ин витро процедурата. Не са ми назначени от клиниката. Моля ви за идеи какво да си пусна Simple Smile

# 654
БХ се доказва само с кръвни тестове. Уринарните не доказват БХ, независимо от закъснение.
Да, аз реално предния месец я хванах с два кръвни теста.

# 655
  • Замък сред облаците
А, ок, досега оставах все с впечатлението, че е било с уринарни.

7 ден нищо няма да ти покаже. Почваш тестване от 10 ден след О с уринарни, на 12 ден кръвен за ЧХГ и прогестерон. Ако има Б ще си я хванала навреме. Преди 10 ден след О нищо няма да отчетеш.

# 656
А, ок, досега оставах все с впечатлението, че е било с уринарни.

7 ден нищо няма да ти покаже. Почваш тестване от 10 ден след О с уринарни, на 12 ден кръвен за ЧХГ и прогестерон. Ако има Б ще си я хванала навреме. Преди 10 ден след О нищо няма да отчетеш.
Това звучи, като добър план! Благодаря.

# 657
Аз искам да попитам всички момичета един въпрос, не знам колко от вас са имали биохимична бременност и са успели да я хванат.... Честно да ви кажа след последната такава въобще не искам и да тествам рано и да се занимавам, изпитвам огромен страх отново да не се случи същото нещо. Вие как процедирахте? По принцип предните два пъти имах симптоми и някак си усетих и тогава направих тестове и то така се получаваше, че до два, три дни симптомите изчезваха.... Последният път даже тествах на 14ти ден от овулация. Този месец не знам какво да правя, да чакам поне 1 седмица и половина от закъснение ли? Не знам.
Здравей ! 🙂
Аз тестове не правя преди датата на М .
Поне за мен е излишно напрежение и средства . В пътите , когато съм забременявала ( никига не съм стигала до финал ) уринатните тестове не го хващаха , и направо си ходя на кръвен .
При последната ми бременност направих тест за овулация на ден закъснени и беше + , а теста за бременност си беше - .
Дори сега съм на 1 ден закъснение,  и ще изчакам поне още 2 дни .
Така ги усещам аз нещата , но всеки сам преценява за себе си 😉
Хубав ден , момичета ! 🌷

Допълвам :
Моят цикъл варира 28-30 дни .

# 658
  • София
Потвърждавам за БХ - само с кръвни.

Мен пък ме е хванала депресията -  дупка преди рожденият ден... седя и си лежа снощи /рядко успявам и да спя напоследък/ след две седмици ставам на 37 може пък да е късно вече и трябва да се примиря и да отпадне като план ... После почвам да се обвинявам, че чакахме 4 години след 1вото, за да почнем с опитите... Усещам се, че губя контрол над емоциите си и не знам какво да правя....

# 659
Здравей ! 🙂
Аз тестове не правя преди датата на М .
Поне за мен е излишно напрежение и средства . В пътите , когато съм забременявала ( никига не съм стигала до финал ) уринатните тестове не го хващаха , и направо си ходя на кръвен .
При последната ми бременност направих тест за овулация на ден закъснени и беше + , а теста за бременност си беше - .
Дори сега съм на 1 ден закъснение,  и ще изчакам поне още 2 дни .
Така ги усещам аз нещата , но всеки сам преценява за себе си 😉
Хубав ден , момичета ! 🌷

Допълвам :
Моят цикъл варира 28-30 дни .
Напълно ви разбирам, последният път от денят, в който получих бледа чертичка до денят, в който излезе втория кръвен резултат и ЧХГ беше паднал, не знаех къде се намирам…. Някакво такова състояние, което хич не ми повлия добре. Моят цикъл понякога е 30 дни, друг път 33, а последният път беше около 40. С тази поликистоза буквално на късмет и усещане хващам овулация. След няколко дни ще почвам пак с тестове за овулация и в случая аз мога да изхабя 15 докато я хвана, ужасно е…. При мен овулация преди 16ти ден е почти невъзможно. Сега видях, че екскурзията ни до Неапол е буквално около евентуална дата на закъснението, дано не повлияе пътуването със самолет на някой процес, ама каквото такова, нямам вече нерви….

Общи условия

Активация на акаунт