В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 046
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Момичета моля ви за мнение... Вече не знам какво да мисля. Антитромбина е нисък, нито съм блюедувала, нито нищо.. Не знам какво да мисля бях на консултация с хематолог каза ни, че нямам нужда от Фраксипарин/Клексан на  база предишните изследвания. ? Това добавя ли риск за плода?

# 631
Сън, и аз съм с раничка и не е проблем, ако се проверява. Един път горих - напълно безсмислено. Пак си е там. Както ся ти казали - колпоскопия един път в годината и си чук Simple Smile

# 632
  • Замък сред облаците
Това за момента не показва нищо конкретно освен моментното състояние на коагулационния статус.
Като забременееш ще си следиш кръвните показатели и ще ги консултираш с хематолог. Хубаво е, че лупуса не е пак над горна граница.

Можеш да пишеш в темата за тромбофилиите като си публикуваш генетичните изследвания и тези за придобита, със сигурност има момичета, които са запознати с антитромбина и ще ти дадат повече информация.

# 633
Благодаря ви момичета! Голяма подкрепа сте! ❤️

# 634
Ава-Мария, честити 2 чертички!
Стон и Сън, честити заповеди! И на двете пожелавам да не се наложи да ги ползвате, а пък ако се наложи случайно, да се получи още от първия път Wink
Минзухар, аз си правя всички изследвания в Бодимед. В нашия клон си има стойности на прогестерон по време на бременност. Като знаеха , че съм бременна и си ми  слагаха стойности   на всяко изследване, за което е приложимо.

# 635
Здравейте, момичета 🌹 на 11.03 имах 22мм фоликул. На 12.03 бяло течение като вода и си помислих, че се е спукал.
 Не знам защо реших в понеделник да си направя още един тест, видях че чертата се вижда доста. На 15.03 ми изглежда почти положителен, по принцип теста преди + ми изглежда така. Обикновено след ову ме болят гърдите, сега въобще нямам нищо такова.  Четох, че след 26мм вече е негодна яйцеклетката и си мисля да не би въобще да не се е спукал? Възможно ли е заради това да са доста по-тъмни чертите?
За 3 дни от 13мм ми беше 22.
В петък пак съм при АГ да видим дали се е спукал, но реших да се консултирам и с вас 😬

# 636
При мен януари месец на 13ти ден от цикъла имаше фоликул 28 мм.
След три дена като отидох, вече се беше спукал.
Два дена преди М имах положителен тест за бременност. В момента съм в 9 г.с.
Пожелавам ти успех и на теб.

# 637
    Mimird, не съм веща, но ми се чини, че няма как да са ти достоверни тестовете, защото те отчитат пик, ако пикът ти е преди 10.03., то е съвсем нормално да нямаш положителен тест, но да си е имало овулация. Не забравяй, че след положителния тест О настъпва от 12 до 48 часа.

# 638
    Даа, аз писах на 11 защото очаквах да е + след като има 22мм фоликул, и ми обясниха как седят нещата. Не разбирам и аз от тестове, просто ми стана интересно защо са толкова тъмни чертите, почти към + толкова дни след 11 😬
      Mimird, не съм веща, но ми се чини, че няма как да са ти достоверни тестовете, защото те отчитат пик, ако пикът ти е преди 10.03., то е съвсем нормално да нямаш положителен тест, но да си е имало овулация. Не забравяй, че след положителния тест О настъпва от 12 до 48 часа.

# 639
      Момичета 9 дни преди М съм. Знаете, че предишната бременност я хванах с тест за О. Имаше две ярки чертички. Вчера АА каза, че е имало О, бях с прогестерон със стойности около 20. Прикачвам ви два теста от днес. Дали да си взимам тест за Б или да изчакам датата за Ц? Опитах се да ги снимам добре, дано се вижда.

# 640
      9 дена не са ли твърде много, за да отчете какъвто и да е тест?
      Разбира се стискам ти палци за положителен тест за бременност, но ме съмнява толкова рано да стане ясно.

# 641
      Това не са положително тестове за О. Моите през целия месец са такива, само ден преди О тестът става положителен. А за 9 дни преди цикъл ми е абсурдно да покаже какъвто и да било тест.

# 642
      Благодаря ви, значи ще си чакам търпеливо. 😊

# 643
      • Ст Загора
      Минзухар.12, кога ти беше О?

# 644
      Минзухар, предишния път на кой ден преди М имаше подобен тест?

Общи условия

Активация на акаунт