В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 975
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • Ст Загора
И аз да се запиша в новата темичка. Само плюсчета ни пожелавам ++
И аз да попитам теста от О ми е положителен днес, а ние с ММ се обичахме сутринта и чак утре вечер пак ще можем дали няма да изпуснем точния момент 😵‍💫.
Малко се притесних
Няма О настъпва 12-24 ч след + тест. И сперматозоидите живеят до 5 дни.  Те могат да почакат яйцеклетката

# 76
Здравейте! Записвам се и аз Innocent На 28 години, правим опити от 2-3 месеца, цикълът ми е редовен (поне до последните два месеца беше така) - 28 дни, но от два месеца има някакви промени, един МЦ на 23 дни и следващият на 27. Правя тестове за овулация - на 13-14 ден е положителен. Преди месец бях на преглед при АГ и всичко е наред според него.  От два месеца приемам Pregnacare. Силно се надявам на две чертички, но за сега... няма. Neutral Face

# 77
  • София
И аз този месец ще разчитам, че заложените в засада в петък ще я почкат, а днес и утре ще го изнасиля ако трябва! Hands Muscle

И аз да се запиша в новата темичка. Само плюсчета ни пожелавам ++
И аз да попитам теста от О ми е положителен днес, а ние с ММ се обичахме сутринта и чак утре вечер пак ще можем дали няма да изпуснем точния момент 😵‍💫.
Малко се притесних
Няма О настъпва 12-24 ч след + тест. И сперматозоидите живеят до 5 дни.  Те могат да почакат яйцеклетката

# 78
Хайде и аз в новата тема.
Рейв , Kissing Heart
Матеа, скътвам си от розовите панделки в някой джоб, че знае ли се...
Днес помъдрявам с още една година, ама няма да ви черпя с торта. Вместо това ви замерям с тримесечните сини памперси/звезди
PS Бързайте да грабите, че после ще я изтрия Wink

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 18:55 от iren11

# 79
Ирен да си здрава и с много късмет!Малкия е разкошотия, много да ви радва Hug
Аз пуснах пак ЧХГ и се моля да пада,пък да видим.Въпрос към момичетата ,които са сменяли клиника по фонда,отново всички документи ли се попълват?И двамата ли трябва да сме или мога и сама ,че половинката трудно излиза от работа?

# 80
  • София
Ирен, честита да си!
Грабвам малко памперси докато има Simple Smile

# 81
Въпрос към момичетата ,които са сменяли клиника по фонда,отново всички документи ли се попълват?И двамата ли трябва да сме или мога и сама ,че половинката трудно излиза от работа?
Благодаря!
Не се попълва пак всичкo.
Eто ти направо копирано от мейла, който ми пратиха от ЦАР:  
Скрит текст:
ново Заявление за организационно и финансово подпомагане - Приложение № 2 към чл. 31, ал. 1 на ПОРДЦАР, публикувано на електронната ни страница http://www.car-bg.org/documents.htm;

Ø  Служебна бележка от новоизбраното лечебно заведение;

Ø  Декларация в свободен текст, че до момента не сте се възползвали от издадената Ви заповед;

Ø  Декларация за липса на промяна в обстоятелствата – от http://www.car-bg.org/documents.htm;

Ø  издадената Ви заповед за организационно и финансово подпомагане.
Аз си ги пратих по Еконт към фонда.

# 82
Ирен да си жива и здрава!
Малкия юнак много да ви радва.Пу пу пу да е жив и здрав и той.🍀❤️

# 83
Iren11 , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! 🌷
Бъди здрава , обичана , желана и щаствлива .
Irenche , създала си го съвършен 😊
Да ти е жив и здрав !

# 84
Ирен, честит празник! Да си много здрава и щастлива! Страхотен кадър! ❤️

# 85
Адашче 😍😍😍 Честит рожден ден! Бъди много здрава и много щастлива! Пожелавам ти след 2-3 години този прекрасник да има сестричка! 💙💕❤️🍀

# 86
Ирен , честита да си! А малкият прекрасник е голям сладур ! Heartpulse

# 87

Irenche , създала си го съвършен 😊

Там заслугите са колективни- материалът е от мен и ММ, ама докторите са подбрали коя Я с кой точно сперматозоид да се слеят, а вече Божа работа е  кое ембрионче се е захванало и в резултат се е появил бебчо Wink
Благодаря ви , момичета, много сте мили Heart
Редактирам се : Мери, специално за теб торба памперси. А , като се появи и твоето чудо , ще ти кажа къде правят такива прекрасни кадри Wink

# 88
rave, както винаги, темата е великолепна, благодаря ти! Heart

Mateya Zoe, благодаря ти за орисването! Истории като твоята ми дават надежда, че мечтата ни ще се сбъдне, колкото и да трябва да се борим за нея! Blue Heart Gift Heart
Прашеца и панделките ги пазя за по-късно, че този месец по всяка вероятност ще пропуснем опитите.
Успех на останалите момичета и да се спука темата по шевовете от положителни резултати! Flowers Four Leaf Clover

shoni.u, добре дошла в темата!
Два-три месеца си е съвсем в реда на нещата, правите всичко, както трябва, така че скоро и двете чертички ще се появят! Nature Sparkles

Ирен, честит рожден ден, много сладък бонбон си имате, идеален за почерпка! Candy
Грабя си бързо синичко и пъкам в джобовете за по-нататък!

Дени, стискам ти палци ЧХГ-то вече да спада и да не те притеснява повече! Flowers Four Leaf Clover

# 89
Ирен Много красиво момченце си имате, пу - пу. Да бъде орисан с много късмет, здраве и щастие! А на теб да си жива и здрава, и много сбъднати мечти ти пожелавам. ❤️

Общи условия

Активация на акаунт