В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте и от мен и запис! Благодаря за прекрасната тема и за орисването! Heart

Ирен - честита бъди!! Heart Благодаря за прекрасната снимка - страхотен бебок!

# 91
Здравейте момичета!
Радвам се,че ви има,защото давате много необходима информация и не на последно място подкрепа!

Честито на всички,видяли двете чертички🥰

На 34г. съм и ви следя от Септември 2021, тъй като тогава започнаха и нашите опити. Досега нямаме успех, следя ОВУ на гинеколог плюс лентички.Тази седмица сме на репродуктивен специалист,за да назначи евентуално определени хормонални изследвания и /или цветна снимка.

Уж се опитвам да подпомогна процеса със спорт,Профекунд и Преферт гел, витамини и тн.

Ами това е! Престраших се да ви пиша😊

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 10:51 от bananovolisto

# 92

Irenche , създала си го съвършен 😊

Там заслугите са колективни- материалът е от мен и ММ, ама докторите са подбрали коя Я с кой точно сперматозоид да се слеят, а вече Божа работа е  кое ембрионче се е захванало и в резултат се е появил бебчо Wink
Благодаря ви , момичета, много сте мили Heart
Редактирам се : Мери, специално за теб торба памперси. А , като се появи и твоето чудо , ще ти кажа къде правят такива прекрасни кадри Wink
О благодаря,Ирен! 😍
Аз предполагам,че е при Ина 😁
Много хубави нейни фотосесии съм виждала.Даже миналата седмица,си говорихме за бебешките и детски фотосесии.Чудех се,кое ѝ е по-трудно 😁

# 93
В последните два месеца ми се случва и нещо странно, което преди това не съм усещала. От положителен тест за овулация до МЦ започват страшни, силни болки в гърдите. Преди МЦ съм усещала напрежение в гърдите, но това е 2-3 дни преди датата, а сега е в продължение 10-14 дни и е страшно силно. Не знам на кое да го отдам.. дали е възможно да е от приема на Pregnacare или да търся друга причина?

# 94
Ирен, Честит Рожден Ден! Бъди много здрава и се радвай само на положителни неща около теб и много щастливи мигове с любимите хора!
Малкия е просто прекрасен, нека расте здрав, игрив и много щастлив!

# 95
Ирен Честит Рожден Ден Heart Пожелавам ти здраве и много сбъднати мечти. А снимката е уникална Heart Eyes

Ии днес взехме СГ от Малинов и тя е трагична. Въпреки, че половинката не е спирал витамините от две години, няма показател, който да е в норма. Дано е заради Ковид и другият месец се нормализират показателите. Дори и при мен всичко да беше наред, няма шансове за бременност според мен. Ще я пратя на Калчев да видим какво ще каже...

# 96
Благодаря за темата и орисването Heart  Ирен, ЧРД! Здраве за теб и цялото семейство пожелавам Simple Smile
От мен - от днес съм с Ц (успя да подрани с цееели 2 дни, явно короната си оказва влияние)

# 97
Ирен, да си жива и здрава, много щастлива и нека този прекрасник скоро да си има сестричка. Поръсвам те специално с много късметлийско и борбено розово Heartbeat И всички останали, който иска да взима Stuck Out Tongue Winking Eye
П.п. снимката е уникална Blue Heart

# 98
bananovolisto, добре дошла и на теб! Хубав план сте си начертали, дано скоро се увенчае с успех! Nature Sparkles

shoni.u, това звучи като да е от висок прогестерон, не мисля, че има нещо плащешо, дори може да е знак и за бременност. Nature Star2

# 99
  • Замък сред облаците
От нисък прогестерон също болят гърди и то продължително време. Може да се изследва какво му е нивото на 7 ден след овулация, за да се потвърди или изключи като причина.

# 100
Ирен, честит рожден ден! Желая ти здраве, късмет и всичко най-добро! Малкият е страхотен бонбон!

Добре дошли на новите момичета и скоро да имат успех!

Болките в гърдите с продължителност от О до М и при мен започнаха да се случват, откакто правим опити. Мисля, че е ефект на хормоните.

При мен впрочем още няма М... Макар че усещането вече от няколко дни е все едно аха да тръгне. Така че има и надеждичка. Ако не дойде до късния следобед, ще си взема един тест, пък да видим...

# 101
Ей сега ми излезнаха изследванията и се оказа, че имам Хетерозиготно носителство на мутация C677T на MTHFR, което според Гугъл не е рядкост. Изглежда, че колкото повече се рови човек, толкова повече изненади излизат.

# 102
  • Ст Загора
Шантал, не му казвай кога ти е О.
Ирен, честит рожден ден !

# 103
  • София
И така съм пробвала - после е защо не ми каза?!
Няма оправия!

# 104
И така съм пробвала - после е защо не ми каза?!
Няма оправия!

Моят пък само да тръгнат нещата натам и се спира да ме пита дали мога да забременея. Ако кажа "да", върши всичко с по-голям ентусиазъм. Joy

Общи условия

Активация на акаунт