В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 31 979
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Момичета ,ЧХГто ми е 12 ,имам и зацапване.За пръв път в живота си съм щастлива ,че ми идва цикъл Stuck Out Tongue Winking Eye

# 106
  • Замък сред облаците
Слава богу, че не е ИМБ. А следващия път при положителен тест се засилвай да изследваш и прогестерона директно, паралелно с ЧХГ задължително. Дано следващият месец ви зарадва успешно. И все пак да кажа, БХ не винаги е знак за проблем, просто истината е, че не от всяка яйцеклетка и сперматозоид може да се развие здрава бременност.

# 107
АА не мисля да опитваме нормално ,2 мисседа,едно неуспешно ин витро, и сега и това ....С мъжки фактор сме и мисля да си направим ин витрото.Като ще настоявам и за ИКСИ и ще доплатим за ИМСИ(при първи опит си беше нормално ин витро,от 13 извадени яйцеклетки се оплодиха 4ри и до 5ти ден стигнаха 3).Не знам дали имаше някакъв вариант да се видят и яйцеклетките ок ли са.Прогестерона при предишните ми неуспешни бременности беше висок.ЧХГ се удвояваше на 36 часа и пак спираше сърдечната дейност.Замислям се дали да не направим и ПИД на ембриони.Само да оправя документите и ще разговарям с докторката, ще помоля ако може да се консултираме и с ембриолозите .

# 108
  • Замък сред облаците
Прощавай, вече ми е трудно да запомня индивидуалните истории на всички момичета в темата.

Наистина, при такава репродуктивна история е редно да се обърнете към специалисти, защото очевидно има проблем, който трябва да бъде адресиран. За качеството на яйцеклетките предварително няма как да се види, но може да се работи по причините за ниско качество, АКО има такива - липса на витамини, проблеми с щитовидната, ИР/диабет, проблемни хормони (полови или други, като кортизол), неправилно хранене и т.н.

# 109
Запис и от мен в новата темичка! Нека бъде много позитивна и бебеносна! 🍀
Рейвче благодаря за прекрасната тема и за времето което отделяш! 😘
Mateya благодаря за страхотното орисване! 🥰 Вземам си от прашец и от панделките!
Ирен Честит рожден ден, бъди жива и здрава! Прекрасен бонбон! Грабя си синичко 😍!

Аз ви поизпуснах малко не бях влизала от доста време да чета!
Бъдете здрави момичета и нека скоро мечтата за така чаканите две чертички да се сбъдне! Желая успех на всички! 🍀

# 110
  • София
Ох Дени идвам и аз да те подкрепя в облекчението Two Hearts измъчи се, милата! Къде ще правите ин витрото?

# 111
Ирен, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве и щастие, малкия бонбон е просто страхотен 😍

Белийвче, радвам се, че се завърна 🤗🤗🤗

Стискам палци на всички! 🤞🤞🤞💖💖💖🤗🤗🤗

# 112
Здравейте и от мен, момичета,днес ми е 10 ден след овулация, страшни болки в гърдите имам, странно е че болят някак отстрани,сега като стиснах зърната излизат капки прозрачна течност...дали може да е симптом на бременност?Все пак съм и кърмила до преди 2 години...знам ли вече какво да мисля

Последна редакция: пн, 28 фев 2022, 20:18 от Mimito5

# 113
Не знам дали имаше някакъв вариант да се видят и яйцеклетките ок ли са.
Дени, много съжалявам за това, което ти се случва Cry Ако имаш предвид дали по време на самото инвитро може да се види качеството на Я, разбира се че може, даже би трябвало да ти кажат ако има Я, която е негодна, ако не се оплождат всичките може да се приложи калциев йонофор за активация на яйцеклетките. АА, предполагам че има предвид при естествено че няма как да знаем какво е качеството на Я, но при инвитро се знае даже това е причина да ти препоръчат инвитро иначе си малко на сляпо. Желая ти много късмет и съвсем скоро до финал Flowers Four Leaf Clover

# 114
  • Замък сред облаците
Да, да, за естествено визирам, а при инвитро качеството се гледа след самата екстракция, нали? Там нямам допир, знаете, и за тия процедури избягвам да коментирам.

# 115
Mimito5, май няма да е зле да си пуснеш едно изследване на пролактин.

# 116
shantall същия е моя, като не му кажа що не ми каза, като му кажа е то тъй дега като ми кажеш и едно такова по график... Ееми пък писва ми понякога от настроенията му и претенциите. Тоя месец уж каза ако ми дойде, щял да си пусне СГ, да видим.. Че като започна да говоря и така се изнервя, много го е страх да не му кажели нещо лошо. Някой път наистина не знам какво да го правя Smirk
И така съм пробвала - после е защо не ми каза?!
Няма оправия!

Шантал, не му казвай кога ти е О.
Ирен, честит рожден ден !

# 117
  • Ст Загора
Да, СГ се оказа важна! То аз Бремености имам, но с не добър финал. Оказа се, че и Мм не е с добра СГ. Щял пак да пуска. То и ще правим др изследване. Ще му поръчам мака и бабини зъби..

# 118
Denni много се радвам, че не е ИМБ. Сега поне от тази гледна точка ще ти олекне. Heartpulse

Рядко пиша вече в темата, но си ви следя, особено старите кучета да знаете! Ръсвам ви розов прашец, грабете с пълни шепи и дано съвсем скоро вече да ви хвърля и по някой памперс за късмет.

# 119
Баба Марта днес разнася
пълна кошница с цветя
и на всеки на ръката
връзва някаква мечта!
С пожелания за здраве, радост и много сбъднати памперси!

Общи условия

Активация на акаунт