В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 019
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Честита баба Марта момичета! Бъдете здрави и щастливи и с много късмет! 🤍❤🤍

# 121
  • София
Честита баба Марта! Да донесе на всяка чакаща по едно пухкаво и здраво бебче!

Senioritka, nasito8988 ММ направи спермограма и макар да беше добър резултатът на своя воля пие разни подобряващи добавки - даже сам си ги избира, аз не се бъркам.

Вчера успяхме да се отчетем, да се надяваме, че и днес ще имам късмет и ще хванем проклетото яйце ....

# 122
Само бих могла да кажа, че добавки на своя воля или предписани от жените, не е най-добреят вариант. Може да са само добавки, но без лекарско предписание, не бих дала нищо на мм.

# 123
  • София
ММ пие добавка за подобряване качестовот на войниците на FertilAid. Преди СГ доктор му беше изписал С-Мен, и тях е пил, просто ги редува Grinning

Само бих могла да кажа, че добавки на своя воля или предписани от жените, не е най-добреят вариант. Може да са само добавки, но без лекарско предписание, не бих дала нищо на мм.

# 124
Честита Баба Марта!
Бъдете здрави и засмени, весели червени!
Пожелавам здраве и любов!
Нека ни се изпълни темата с + и само хубави новини!
Дени, радвам се за  развоя и стискам палци да имате успех при следващ ин витро опит🤞

# 125
Баба Марта бързала, мартенички вързала! Да покаже на теста така, желаните чертички две. ❤️😍

Честита баба Марта, момичета! ❤️🤍

# 126
Честита Баба Марта на всички! Бъдете здрави и засмени! Heart
Дано този месец щъркелът ви донесе най-чаканите и щастливи новини!
Ръся ви с моя син прашец!
Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 127
  • Бургас
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави! Heart🤍

# 128
Честита Баба Марта! С пожелания за крепко здраве и сбъдване на мечтите ни!

# 129
Баба Марта с усмивка посрещни и мартеничка си вържи. Нека тя със здраве те дари, с любов и нежност озари. Щастливи и незабравими дни, много сбъднати мечти! Честита баба Марта момичета! 🤍❤️

# 130
Честита Баба Марта момичета.Нека ни донесе много здраве и щастие тази година!🍀❤️
Дано освен мартеници си е сложила и някой друг положителен тест в торбата 🤞😁

# 131
Здравейте момичета!

Резултат АМХ е 0.84,а TSH e 2.88.
Трябва да мина на снимка на тръбите и да пусна тромбофилия.

Имате ли представа относно горните показатели и до колко са сериозни?Подлежат ли да лечение ?
Благодаря ви

# 132
  • Ст Загора
Виж вит Д за Ахм, оказва влияние. Tsh трябва да е около  под 2  по за бременност. А Мат? Това помня, от четене из форума.

# 133
Честита баба Марта! Да бъдем здрави, щастливи, румени и засмени!❤️❤️❤️
Да ви покажа една красота, която с ММ наредихме 😁

Скрит текст:

# 134
bananovolisto, преди месец и аз цъфнах с такъв АМХ и момичетата тук ме насочиха да изследвам витамин Д, докторът ми потвърди, че има връзка и се оказа, че съм в дефицит. Антралните ми фоликули са добре като брой, сам по себе си хормонът не е показателен на 100%.

Общи условия

Активация на акаунт