В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 031
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Честита баба Марта, момичета! 🔴⚪🔴⚪🔴
Румени, засмени, бели и червени!
И с Плюсчета накичени 🍀🙏😀

# 136
Честита баба Марта! 🤍❤️
Нека първите слънчеви лъчи
на месец март ти донесат
много здраве, любов
и сбъднати мечти! Nature Star2

Честита баба Марта! Да бъдем здрави, щастливи, румени и засмени!❤️❤️❤️
Да ви покажа една красота, която с ММ наредихме 😁

Скрит текст:

Браво, Jo di, страхотно изглежда!
Тази серия и аз много я харесвам, един взехме за подарък, за мен не съм взимала, че не знам като го наредя какво да го правя, че вече имаме един окачен пъзел на стената.
Мисля, че Лютиче също по едно време редеше един от тях. Докъде стигна?

# 137
Честита баба Марта! Heart Дано догодина връзваме мартенички на малки вързопчета Heart Eyes

Fayona, не съм аз. Скоро не съм редила пъзел, а имам 3 нови. Гоблени шия. Ама и това сега съм оставила за момента. Joy

По цял ден тичам и не мога да смогна с работата. Чудя се какво бих правила, ако имам две деца Grinning Даже не се сещам да броя дни до цикъл, да се чудя дали пък няма някой оцелял по чудо сперматозоид, който да се е объркал да тръгне в лявата тръба. А какво остава за някакви притеснения. Само от време на време се сещам да питам ММ дали си е запазил час за лекар, ама късметлия излезе, че все забравям докато се видим Joy

# 138
Аз имам една Венеция 1000, подарък за рождения ми ден (август), който още чака да го почна.
Чета ви, но хич не ми се пише. Почивам си психически с онлайн обучение, макар и дърта. Нещо очите ми страдат. И без това съм с -4 диоптер. С надигането на клепачите до полунощ минимум вися по екрани... Не е добре. За кантара да не говорим, след всичкия изпит медрол. Гледам да мина набързо през форума за хубави новини и не остават сили да пиша.
Честита Баба Марта!

# 139
Мацки, вие сте опитно железни, заклевам се. Аз на 25 г и уж всичко изглежда окей според АГ, едно пусто яйце не мога да оцеля с редовен секс 🤷♀ Изнервям се. Уж нямаше да го мисля и като наближи дата за М и откачам. Проблема е, че в моя малък град няма добър специалист и все пътувам нанякъде и често мненията се различават. И като ми кажат-млада си, има време, защо бързаш и се измервям още повече. Е хубаво, ама като всичко ми е окей защо не става?? Никой не обръща внимание в нашия град, ако не си близо на 40г, дотогава всички сме млади и само се филмираме.. взела съм тестове за О, ама с моята работа няма да мога да ги правя по едно и също време, четох че трябва да е надвечер, а аз ще мога сутрин. Това пречи ли?

# 140
  • София
Blondy23 всички сме си казвали, че няма да го мислим и ще го даваме по-спокойно.... не става! И го мислим, и нямаме търпение и търсим симптоми.... неизбежно е според мен, когато искаш нещо толкова много!
Мен пък ме хваща депресията... вчера честитейки баба Марта разбрах, че още една позната е бременна - беше споменавала, че от декември мисли да почват опити и вчера съобщи, че чака щъркела около септември ...Зарадвах се за тях, но после ми стана тъпо едно ..... Хем си викам не трябва да завиждам това си е тяхното щастие, хем и аз искам от него Sad
Нечакам лелката около 13, и толкова силно се надявам Благовещение да ми донесе блага вест и на мен.
Съжалявам, че ми е малко мрачен поста, ама ... знам, че ще ме разберете!

# 141
Съгласна съм с Shantall, която казва че изобщо не го мисли и не се сеща кога (не)чака М, си е чиста самозаблуда. Ето аз на 19ти имах О, предния ден се отчетохме. Следващите 5-6 дни имах ТТ 37.2. после се нормализира обаче започна едно главоболие, а аз от главоболие страдам веднъж на година в най-лошия случчай. Дори миналата вечер през нощта се събудих от главоболие. Както и едни много силни болки в гърба между плешките. Вчера през деня имах ЦС прозрачна и лепкава, 2 пъти при забърсване (разтяга се като сопол, съжалявам за уточнението, но знаете как е). И днес по разписание трябва да има М, още няма но тъй като днес е 27ми ден (веднъж е на 27, веднъж на 28) няма да бързам. Ама познайте дали не откачам Grinning

# 142
Blondy23 моят опит с тестовете за О ( без да имам претенции, че е е правилен ) - аз леко истерично се тествам сутрин и следобед. Сутрин, защото така ми беше казал АГ и следобед, защото така е по инструкция Grinning . Досега не съм забелязала да има разлика в резултата на сутрешното и следобедното тестване. Simple Smile По-скоро е важна интерпретацията на резултата.

# 143
  • София
Senioritka, признавам си опитвала съм се - намирам си занимания, затрупвам се с ангажименти, и пак като заспя сънувам я тестове, я бебета.... не става! И много се дразня на репликата не го мисли.... Може би в един момент вече толкова ти писва от тестове, гелчета и добавки, че си казваш майната му, ама според мен пак го мислиш Grinning

# 144
Аз не пиша тия дни, ама то няма и какво. Подадохме документи към Фонда, днес ще звъня да питам за номерче. От днес може да съм в овулация, та ще си пробваме късмета, кой знае кой ще е нашият месец.

Иначе това за "млада си" ме дразни изключително, ама изключително много! Единствено лекарката ми, като ми го каже, не ме дразни, защото тя поне знае обективно, като специалист, нещата как са и какви са ми проблемите. Какво означава "млада си"? Тея хора си нямат на представа колко време изискват тези неща, не е като да те боли главата, да пиеш аналгин и готово.

# 145
Аз пък съм с някаква инфекция и доста ми пари. Явно ще трябва да отменям процедурата за проверка на тръбите и да тръгвам по пътя на изследванията. Като цяло откакто водя сексуален живот, през 2-3 години обикновено точно към края на зимния период става някаква каша в микрофлората ми, която ми се налага да лекувам с месеци. Напоследък имам чувство, че ми се случват само лоши неща, някакъв невероятен малшанс във всяко направление. Ще трябва естествено да спрем и опитите, то какво желание с това парене. Спохождат ме и много черни мисли, които не успявам да блокирам. Мъжът ми само ме гледа жално и казва, че всичко ще е наред, но аз вече се чудя кога ли.

# 146
Оф и аз съм го чувала... Изпитах го особено след загуба. Както знаете 4 месеца ходене по мъките,и накрая нищо.. Особено когато човек от семейството ти се изцепи - млада си, живей си живота. Сякаш на нас не ни се живее, и до тук сме дали пари колкото едни Малдиви.. И на мен ми се пътува, като знам, че всички мои приятели ходят в чужбина. П. С на 25 съм... 😐Такива хора просто вече, не ги допускам до себе си. 🙂

# 147
Senioritka, признавам си опитвала съм се - намирам си занимания, затрупвам се с ангажименти, и пак като заспя сънувам я тестове, я бебета.... не става! И много се дразня на репликата не го мисли.... Може би в един момент вече толкова ти писва от тестове, гелчета и добавки, че си казваш майната му, ама според мен пак го мислиш Grinning

Абсолютно!

Rayy, и аз не мога да се отърва от черните мисли напоследък. Постоянно съм в някакъв филм, постоянно се тревожа за нещо. Сега е темата за войната на дневен ред, всичко това ми действа адски зле. Трябва радикално да си променя светоусещането и нагласите, защото този стрес ще ме съсипе. Не знам кога станах такава. Не знам и как да се променя обаче...

# 148
Момичета, говорете с психолог! Аз от няколко месеца всяка седмица съм на психолог и е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си. Целият този стрес се отразява на тялото и в крайна сметка може да попречи на сбъдването на най-голямата мечта.

# 149
Здравейте, момичета. Да се включа и аз с черните мисли напоследък, всеки ден е рев. Всеки месец надежда и после разочарование. Направо нямам сили вече.  Sad. Аз съм с една запуше а тръба, бях на ЦС декември месец и до момента нищо. Сега обмислям дали да не запиша при д-р Калчев, правил някаква проверка на тръбите с пяна. Та си мислех, дали моята няма да съм получила някакъв спазъм. И аз търся надежда в нещо. Ходих и при доц. Русев. Пусна ми изследвания за ембриотоксини и каза, че ако са положителни нямало кл да се забременее с тях. Трябвало лечение. Моля ви ако някое момиче е в попдобна ситуация нека ми пише. Много ще съм благодарня, че нещо напоследък съм зле психически. Успех на всички момичета 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт