В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 140
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
  • Ст Загора
О лош температура и аз имах една бременност с температура пих патацетамол, но не успях да го задържа.
Но то е 2ра бременност при мен с аборт. Дано всичко да е наред при теб!

# 466
Мишелинка не се паникьосвай,само слушай лекаря си.Попринцип е опасно особенно в първи триместър,но дефакто по опасен е грипа или настинката,от колкото температурата.Почивай си,и пий повече течности.Дано всичко е наред! Стискам палци скоро да си по-добре 🤗

# 467
  • София
Мишелинка, аз съм пускала ЧХГ в по-ранни седмици и не мога да кажа дали е ок. По таблични изглежда наред!

# 468
Момичета, имате ли представа дали локални пробиотици около фертилните дни могат да се отразят негативно на забременяването?

# 469
  • София
Според мен ен би трябвало - нали подобряват флората, но аз освен гелче за подпомагане друго не бих ползвала в тези дни Grinning

Момичета, имате ли представа дали локални пробиотици около фертилните дни могат да се отразят негативно на забременяването?

# 470
Аз съм с липса на лактобацили и ще трябва да направя няколко курса след цикъл, принципно съм предразположена към това, а последните няколко месеца го позабравих и ето резултатът.... Надявам се да не вредят наистина, че противоречива информация намирам.

# 471
So close, мисля си, че кръвен би трябвало да си покаже на 11-ти ден.
Чакаме с нетърпение високото ЧХГ, имаш стиснати палци! Flowers Four Leaf Clover Heart Flowers Four Leaf Clover

# 472
  • Замък сред облаците
Аз съм с липса на лактобацили и ще трябва да направя няколко курса след цикъл, принципно съм предразположена към това, а последните няколко месеца го позабравих и ето резултатът.... Надявам се да не вредят наистина, че противоречива информация намирам.

След цикъл по 6 вечери Гинофит слагах аз и ми оставаха 3 дни до О. И така в продължение на 3 месеца. Хубав резултат даде за флората ми, че бях с намалени лактобацили. Хубаво е поне 2-3 дни преди О да не се слагат гелчета, а иначе в дена на самите опити може да се ползват зачеващите гелчета тип Преферт (аз не съм ползвала).

# 473
Аз нямам коментар по дискутираното по-горе, но искам да попитам кандидатствалите към Фонда статус "прието заявление" какво означава - че са го разглеждали, или че тепърва ще го разглеждат? Това се появи снощи, а заседанието е било на 9ти.

# 474
Аз нямам коментар по дискутираното по-горе, но искам да попитам кандидатствалите към Фонда статус "прието заявление" какво означава - че са го разглеждали, или че тепърва ще го разглеждат? Това се появи снощи, а заседанието е било на 9ти.
Означава , че бавно си ъпдейтват сайта Wink  Ако е прието преди заседанието, значи е разгледано и след известно време ще го актуализират на " има издадена заповед"

# 475
Мишелинка бързо да се оправяш!
Кактусче,как си?
So close  стискам палци!
Аз имам пратка от Еконт,а в сайта седи ,че няма намерени резултати.Не е обновен явно. Не очаквах, че буквално за седмица заповедта ще е при мен.
Ирен благодарим ,че наминаваш и помагаш Hug

# 476
  • гр. София
Стоун зависи кога сте си подали документите. Сайта го обновяват максимум два пъти в месеца / евентуално ,в повечето случаи един/. Ако сте си подали документите на 7ми например, със сигурност сте минали през заседанието и някъде към 23ти ще излезе в сайта дали сте удобрени или не, след това още около седмица за пристигането на реалните документи, освен ако не сте подали вземане на заповедта онлайн

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:16 от Не се сърди, човече

# 477
Дени, ти кога си подала документите?
petufin, документите подадох в края на февруари и първите дни на март вече имах входящ номер. Вчра в темата за ЦАР една дама беше писала, че заседанието било минало, а по-късно друга - че от "няма намерени резултати" вече е променен статуса на "прието заявление". И при мен стана същото.

# 478
Момичета, благодаря ви за подкрепата и че ме мислите Purple Heart
За жалост кръвният е отрицателен,    <0.100   mIU/ml.
На 11 ден щеше да покаже поне нещо минимално, 100% не е станало. Ще си изчакам да стане понеделник, 14-ти ден, както лекарят каза и ще му звънна да се разберем кога да подадем документи за Фонда. Имам антимюлеров хормон от по-малко от година, дали важи още?

# 479
Stonefaced,пуснахме ги на 4ти този месец директно в кутията.От тогава ми е и входящия номер.

Общи условия

Активация на акаунт