В градинката минзухар или кокиче, а в коремчето момче или момиче ? ~бебеправене 403~

• 32 147
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • София
milenkaa91, аз също мисля, че е рано... с първата бременност бледа черта видях на 19.01, при О на 6.01, т.е. след 13 дена

# 451
Момичета да ви питам иска  да пусна АМХ, по всяко време на цикъла ли мога да го пусна и има ли значение къде ще го изследвам.

# 452
Амх се пуска на 3ти ден от Ц заедно с инхибин Б,двете се тълкуват заедно. Имайте в предвид, че ако излезе ниска стойност не се шашкайте и си вижте нивата на вид Д. И отидете да  ви види репродуктивен специалист на 1 ден от Ц. Това го казвам като съвет, ако излязят ниски стойности. Успех 🙂

Момичета имате ли главоболие когато сте в О. Аз съм в О тези дни и съм с ужасна мигрена. 😐

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 15:12 от Минзухар.12

# 453
  • София
При мен обикновенно се появява 2-5 дена преди Ц.

Момичета имате ли главоболие когато сте в О. Аз съм в О тези дни и съм с ужасна мигрена. 😐

А аз да се върна на мойте размисли за това колко време преди да си направи човек тест не трябва да е пишкал Grinning или всъщност концентрацията на хормона не зависи от времето на събиране на урината?

# 454
  • Замък сред облаците
3 часа примерно, ама и без допълнителен прием на течности през  това време.

# 455
  • София
Значи трябва да се старая да не пишкам след 4 през нощта Grinning

3 часа примерно, ама и без допълнителен прием на течности през  това време.

# 456
shantall, за мен това беше най-трудното. Малкия се разбужда точно към 4 за мляко и аз не мога да издържа. Та познай, моите тестове са от 5 сутринта 😀 като лудите светя с фенера 😀😀

# 457
  • София
Мен проблемът ми е друг - не мога да се задържа 10 минути будна по това време, за да чакам резултатът Grinning

Ще приема за знак някоя сутрин, която не ставам в 4 Grinning

shantall, за мен това беше най-трудното. Малкия се разбужда точно към 4 за мляко и аз не мога да издържа. Та познай, моите тестове са от 5 сутринта 😀 като лудите светя с фенера 😀😀

# 458
Хайде, пожелавам ти 2 черти и след 1 година и ти ще ставаш по тъмно за мляко 😀😀 до тогава По-добре тренирай 😀

# 459
  • София
Мерси мерси... иначе все още имам спомени за млякото в 3 Grinning ама нашият маймун сам се отказа от него още 2-3 месец Wink

Хайде, пожелавам ти 2 черти и след 1 година и ти ще ставаш по тъмно за мляко 😀😀 до тогава По-добре тренирай 😀

# 460
  • Nederland
При вас ми е най- добре да пиша , дано не се сърдите .. Предвид , че съм бременна , два дни бях с ужасен вирус с висока температура . Днес ми излезна резултатът от кръвния и е 12500 , в 6+3 съм , нямам идея ок ли е тази стойност за тази седмица , погледнах в референтните , уж бива . В сряда съм на ехо и ще знам повече . Притеснявам се много тази висока температура , да не е увредила плода 😞 Някой имал ли е такава ситуация ?

# 461

So close, излезе права, че 7-ми ден след 11 мм фоликул ще ми е късно за следващ преглед.
АГ потвърди, че О е минала преди 2-3 дена, много тъпо ми стана, че така се предоверих.
Сега се чудя как да изчислявам О заради пускането на прогестерона, но смятам да го пусна в понеделник, когато ще ми се падне 7-8 ден след О.
Имаме си 2 опита покрай почивните дни, та ще видим след 2 седмици дали сме успели да нацелим нещо.
Иначе поне си отдъхнах, че все пак овулирам, че покрай това ИР съвсем се бях филмирала.

Fayona,ех, знаех си, радвам се, че сте правили опити уикенда, ако материалът на мъжа е ок, може да изчака яйцето...Реално сигурно овулацията е била понеделник? Имате шансове. Стискам палаци за 2 чертички скоро.

Мишелинкаа, звучи ми ок твоето ЧХГ, но никога не съм забременявала, та не съм много запозната.

Чудя се утре далие  рано за кръвен тест, 11 ден след инсето и доказана овулация....Не мога да издържа до понеделник, когато е 14-ти ден. Какво ще ме посъветвате.

# 462
  • Ст Загора
Аз чакам М от днес.
Мишелинка, добрао Чгх, но аз никога не съм пускала. Колко е температурата?

# 463
Е то след инсе си е ок 11-12 дни според мен.Щом не можеш да издържиш до Понеделник 😁
Стискам ти силно палци Клоус 🤞🥰
Мишелинка и аз мисля,че е супер.Каква е температурата ти?
Личния ти лекар какво ти е изписал?

# 464
  • Nederland
Около 4-5 часа имах 39,5 , пих 2 парацетамола и след това 24 часа си поддържах 38 . Личната каза само парацетамол 3 на ден , пусна ми изследвания , всичко било наред , црп 14,5 и кетони имам в урината , явно съм се дехидратирала от температурата . Днес вече нямам температура , но съм много отпаднала и гледам да лежа като ми е възможно ..

Общи условия

Активация на акаунт