Пазаруване от Aliexpress.com 64

• 43 675
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • BG-DE
Най-добре се консултирайте в някоя фирма за митническо агентство, там ще отговорят адекватно на всичките ви въпроси тук хората са обикновени потребители, а не митнически консултанти и може информацията, която получите да не е съвсем точна, а може и да е подвеждаща.

# 541
Има система на митницата наречена ТАРИК. Там се вижда за кои стоки кое е мотото. В случай, че не можете да се справите са казали има тема митници в бг мама има и митнически агенти.

# 542
Здравейте, пак съм аз и вече ще се побъркам. Проблема ми е, че винаги съм пазарувала и пак ИСКАМ ДА ПАЗАРУВАМ. Но ми излиза съобщение, че поради сукюрити рийзън плащане не може да се осъществи. Чрез други карти на други банки пак плащане не може да се осъществи. Свързах се с кастъмър сървиз и казват, че не могат да оправят проблема, да ползвам друг метод за плащане, различен от карта. Е, влязох в друг профил, който имах от преди време. И изненада - и от там не мога да пазарувам,  проблема е същия.

Та питам: Дали това е защото си смених телефона и пробвам от новия телефон? Нещо има сбъркано, защото от 2 независими профила от различни кредитни карти не става и не става

# 543
Имаш ли код за отключване?
Ако телефонът ти не се заключва, обикновено не разрешава разплащания.

# 544
А как е по-добре, да поръчам повече пратки със суми под 300 лв. за да избегна мито или всичко на веднъж.
Няма особена разлика освен ако не внасяте някакви стоки с големи мита. А и след като е с търговска цел какво Ви бърка митото ..

# 545
А как е по-добре, да поръчам повече пратки със суми под 300 лв. за да избегна мито или всичко на веднъж.
Няма особена разлика освен ако не внасяте някакви стоки с големи мита. А и след като е с търговска цел какво Ви бърка митото ..
Ами нали като се плати мито се оскъпява продукта. За ДДС-то знам, че се възстановява, ама митото, там не ми е ясно как се случват нещата. Мисля да потърся митнически посредник за консултация.

# 546
Здравейте, пак съм аз и вече ще се побъркам. Проблема ми е, че винаги съм пазарувала и пак ИСКАМ ДА ПАЗАРУВАМ. Но ми излиза съобщение, че поради сукюрити рийзън плащане не може да се осъществи. Чрез други карти на други банки пак плащане не може да се осъществи. Свързах се с кастъмър сървиз и казват, че не могат да оправят проблема, да ползвам друг метод за плащане, различен от карта. Е, влязох в друг профил, който имах от преди време. И изненада - и от там не мога да пазарувам,  проблема е същия.

Та питам: Дали това е защото си смених телефона и пробвам от новия телефон? Нещо има сбъркано, защото от 2 независими профила от различни кредитни карти не става и не става
вероятно сайта ти е блокирал сметката и някъде ти пише че имаш Appeal, който иска документи

# 547
ИСКАМ ДА ПАЗАРУВАМ. Но ми излиза съобщение, че поради сукюрити рийзън плащане не може да се осъществи.
Направи си нов профил.

# 548
че се възстановява, ама митото, там не ми е ясно как се случват нещата.
Слага се в крайната цена.

# 549

Да, телефона ми се заключва с парола. Имам 2 профила, трети ли да си правя...

# 550

Да, телефона ми се заключва с парола. Имам 2 профила, трети ли да си правя...

По-скоро си разгледай настройките. Щом с 2 не става, едва ли трети ще промени нещо.

# 551
Момичета , на някой да се е случвало  ? Какво става ?

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 19:21 от Италия

# 552
Момичета , на някой да се е случвало  ? Какво става ?

системата е отчела неуспешна доставка - бъг е
https://expressone.bg/tracking

# 553
Не мисля че е бъг . Изпратиха ми съобщение по абв пощата .

# 554
Не мисля че е бъг . Изпратиха ми съобщение по абв пощата .

Нищо странно няма, пратката ви е в МБМ Експрес, търсете я там!

Общи условия

Активация на акаунт