Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 256
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
Започнах деня с фреш от ябълка и морков 🧃

# 346
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
А аз с 15 км крос!
Днес съм почивка.Ще се отдам на мотаене и шопинг!Заслужила съм си го!!!

# 347
Капнах си в кафето сироп от лавандула, такъв хубав аромат му придава.

# 348
Тази сутрин си насадих вече всички домати в градината. После си боядисах  косата в тъмен цвят, а бях руса. Понякога човек има нужда от малко промяна.

# 349
Тази сутрин се наспах, пих кафе по пижама ☕

# 350
  • София
Вкъщи съм и лежа. Боледувам и пия шепа лекарства.

# 351
  • София
Почистих балкона и изнесох навън всички цветя от вътре. Това го свърших, пиейки сутрешно фрапенце. Хубаво е когато идват пролетта и лятото.

# 352
Мигла, оправяй се бързо! 🤗

# 353
WOWW 15 km бЯГАНЕ...
аз вчета вечера едвам 2 км избягах, но започнах наскоро да го правя Simple Smile
ще почета малко и ще изгледам втори сезон на Емили в Париж, много ми харесва този сериал Simple Smile

# 354
Препичах се на шезлонга на балкона и се наслаждавах

# 355
За първи път през тази година си купях диня.

# 356
Мигла, бързо възстановяване!
Имах сериозен сблъсък със сина ми и вярвам, че с последвалите разговори се разбрахме. Олекна ми.

# 357
Купих си 4 панталона ( вчера) . И раничка цвят мента.  И туника. И жилетка. В последно време избягвам да пазарувам дрехи, защото много напълнях и изглеждам ужасно. Вчера вече реших, че дори и в не най- добрата си форма, заслужавам са съм облечена прилично.

# 358
Рисуване и вино с дъщеря ми.😀

# 359
  • Great Britain
Днес беше най-топлия ден откакто е пролет.Слънчев,весел,прекрасен,красив.Насладих му се.Шопинг ,хапване,пийване и други екстри по дифолт. Слънцето беше разковничето.Още пече.Чудесно е.

Общи условия

Активация на акаунт