Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 259
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
Днес направих на милия палачинки и супичка, защото е болен. Почивах си с него цял ден. Завърших хубава книга.

# 361
Разходих се по плажа ☀️ Беше 30 ° 🏖
Купих си рокля 👗

# 362
Успях да си изчистя терасата, да си почистя цветята(листо по листо), да пия кафе с родителите и мъжа си, да се разходя с бебка, да се посмеем. 🙃
Последно време по магазините нищо не си харесвам, та семейния бюджет все още е непокътнат😀

# 363
Добро утро и аз си чистих терасата, оправях цветята 🌷🥰
Имам реколта от 3 ягодки🍓, много им се радвам 🥰🥰🥰

# 364
Купих си палма Хамедорея:) Отдавна исках. Купих си и четири петунии, да ми красят прозореца.

# 365
Имам хамедорея на повече от 20 години, много издръжлива излезе Blush
Днес ядох сладолед.

# 366
Ааааз още нищо необичайно не съм направила, но след малко ще си направя лимонада с мента и лимон.

# 367
 Бях на фризьор, поръчах суши за вечеря и почетох книга в парка

# 368
Открих сезона на басейните. Пожелавам си дълго слънчево и топло лято!

# 369
  • Русе
Разхождах се в парка след работа и допригласих багажа за дългоочаквана почивка.

# 370
  • София
Радвам се на 2 лястовички, които  кръжат над нашата слънчева тераса. И си мечтая вече за ваканция.

# 371
Значии .. оскубах и боядисах веждите си, направо са боНба.

# 372
Ще ходя на театър. В гимназията бях в "изкуствена" паралелка и посещавахме всички театрални постановки, изложби и концерти, за които класният успяваше да изпроси безплатни пропуски, а те хич не бяха малко. Бях свидетел на затъването на българския театър в годините на прехода с все повече икономии от добри актьори, декори, режисура, осветление, озвучаване, че дори и отопление на салона Simple Smile По едно време се опитаха да наложат модата предимно на моноспектакли - един чиляк на един стол седи и говори, понякога се разхожда. Да, но това не е лъжица за всяка уста и жалко, че настроиха много зрители негативно. Имаше и моди да вземат някоя суперстар с идеята да замажат очите и да не видим колко е одялано всичко останало. За някои постановки на ниво махленска сбирка даже не ми се говори. Аз съм от онези, които не могат да станат и да си тръгнат от представление, та доста горчиви хапове преглътнах и накрая просто спрях да ходя на театър. Знам, че българският театър вече от доста години е във възход и това е чудесно. Вярвам, че тази вечер ще е хубава.

# 373
Придадох повече уют на хола с много цветя и едни нови стъклени поставки за свещи. За довечера планирам да си остана вкъщи и да си чета книгата, за която все не ми остава време.

# 374
Успях да избягам от София преди блокадата

Общи условия

Активация на акаунт