Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 254
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
Прочетох хубава книга. И мисля да си легна рано

# 331
Уговорих си интервю за работа утре. Работата би била много, фирмата е страхотна, клиент съм им от години и ги познавам. Заплатата е двойна. Но за съжаление някои неща, които са ми важни не вярвам да могат да ги изпълнят. Ще видим утре.

# 332
Стискаме палци 👍

# 333
Днес следобед, като взехме с мъжът ми детето от детската градина,се разходихме в гората. Така - само ние тримата и песента на птичките.

# 334
Поръчахме си нови безжични over ear слушалки с половинката - на него черни, на мене бели на супер изгодна цена, сравнено в поне още 15 сайта.
Ще са ни много полезни при нашият мини хоум офис, където няколко колеги се оплакаха, че напоследък не ме чуват добре в последните ни meeting-и.
А .. и тамън се лакирам.

# 335
Резервирах един бърз getaway за 3 дни края на май за морска дестинация. Като награда след свършена работа. Ще проучвам кое най-много ще ни допадне да разгледаме и преживеем там, така че хем да можем да релаксираме на по коктейлче на шезлонга, хем и да направим нещо зареждащо и да усетим културата и начина на живот на местните, доколкото това е възможно за няколко дни.

# 336
Наложи ми се да повися малко в чакане днес. Та си харесах едни палачинки и си хапнах една с банан и тъмен шоколад. Перфектно ми дойде за следобедна закуска да се подсладя и щадящо за стомаха. Много ми се услади, утре май закуската ще е палачинки ммм…

# 337
Купих по една нова тениска за мен и за детето.
Вече броя дните до лятото

# 338
Последните дни единственото, което можах да направя за себе си е да отида на лекар (даже 2), защото тялото ми тотално ме предаде в няколко направления Disappointed Relieved. Докато усилията ми бяха насочени предимно да функционирам въпреки болката, която изпитвах, днес ми пристигна кутията от Кибрит х Dr. Derm и посланието в нея не може да бъде повече за мен!! Споделям го в случай, че ви вдъхнови да се погрижите днес за себе си!

# 339
Гледам обучения днес, участвам активно, водя си шарени записки, за да придобия някои професионални допълнителни умения, които да повишат конкуретността ми на пазара на труда.
First you learn, then you remove the L letter.

Едит: Взех един бисквитен крем да ям. Няма такава вкусотия.

Последна редакция: чт, 12 май 2022, 15:34 от andonovaa

# 340
Направих си палачинките днес, както бях замислила. С брашно от спелта, овесено мляко, крем от какао и фъстъци със стевия, и банани. После ще ходя на тренировка, че много нещо си похапвам напоследък.

# 341
🏃‍♀️ Тренирах и рисувах  🎨

# 342
Шопинг, пицария, кафе. И продължавам.

# 343
  • Great Britain
Шопинг, пицария, кафе. И продължавам.
Продължавай FrauDanna. Enjoy. Аз шопинг пица,новозеландски совиньон.И аз продължавам.

# 344
Пих сок с една позната. И се оказа, че имаме общи неща. Много приятно и неочаквано беше

Общи условия

Активация на акаунт