Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 57 914
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Great Britain
В леглото съм вече,след напълно безумна и изтощителна седмица.

# 76
  • Варна
Тренирах. После ще си направя масажите.

# 77
Съгреших. 😁 Накупих си и си направих всевъзможни торти, шоколади, меденки, бонб...няма да продължавам, разбра се. Поприцип нямам проблеми с килограмите, но съм върл фен на здравословното хранене и НЕ на боклуците  ( може би заради това 🤔)
На почивка съм при Мама имам много време, но то минава толкова бързо, стеахотно е някой да ти мисли доброто и да се грижи за теб дори само и с внимание.

# 78
  • Русе
Записах се за банкет, организиран от танците, на които ходи моя приятелка. От две години от както започна Ковида май съм излизала само два пъти вечер. Така съм се затворила вкъщи и сега тази война направо ме сдухва тотално. Искам отново да си върнем предишния живот.

# 79
  • София
Успях да купя някои продукти на стари цени.

# 80
  • Great Britain
Масаж.Умопомрачителен.

# 81
  • Варна
Докато спах нещо май исках да се обърна на другата страна, та си схванах врата. Засега това направих за себе си....

# 82
Билети за балет с дъщеря ми.Blush

# 83
Играх на тенис.

# 84
  • Варна
Направих си тренировката за деня.

# 85
Направих си импровизирана йога вкъщи - без програма, без инструктори или видеа. Каквото тялото ми си имаше нужда за раздвижване след цял ден на стола.

# 86
  • Варна
Тренирах, а сега ще си направя масажа за лице и устни.

# 87
Видях разкошен червен изгрев.

# 88
Аз лилав 😊

# 89
ходих да се пострижа.. 3см почти., но пък сега косата ми изглежда по плътна, пазарувах доста...
и си счупих любимата чаша... дали счупеното носи щастие ? Simple Smile))))))))

Общи условия

Активация на акаунт