Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 57 909
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
Започнах да пия хранителни добавки за стрес и спокоен сън. Усещам подобрение през последните 2-3 дни.

Би ли споделила какви са? Може и на ЛС. Благодаря!

# 61
  • Бургас
И аз щях да помоля за тази добавка!

# 62
  • София
И аз щях да помоля за тази добавка!

Седатон и Депревитал за нормална психична функция и стрес, и Novanight за съня.

# 63
  • Бургас
Много ти благодаря,Еле!
Записах си ги,ще ги купя.

# 64
  • Orihuela Costa,Spain
Наумих си ,че ще пробвам да постя,поне за седмица😀.Направихме с Мм дарение в украинска църква🤗.Зарекох се ,че си Забранявам да се оплаквам.

# 65
Купих си 2 тортички и кутия бонбони Линд нуга. Тя ми е подарък де.
Също така се подмладих. Grinning

# 66
Elle, и аз благодаря за информацията.

# 67
  • Great Britain
Пилешка супа за душата.

# 68
Ходих да си взема пратки, разопаковах ги. Много обичам тези моменти. Дребнички, но много красиви нещица ми пристигнаха Simple Smile
Направих 6000 крачки
Правих здравословни манджички Simple Smile

# 69

Ооо, Анади, от около година бягам от дневната като започнат новините, че иначе е .. проста да падлудееш...

И аз искам да го можех това! Ограничих новините до 15 минути вечер. В тези смутни времена, в които живеем, когато да не проверяваш новини на всеки 2 часа се счита за self care, моето си го пиша за лично постижение:relaxed:
Днес минах през цветарския магазин на път за вкъщи и си купих луковици на пролетни цветя, ще ги чакам да разцъфнат.

# 70
Оставих ММ да приготви вечерята, а аз му правих компания с бира в ръка

# 71
  • Варна
И аз днес казах, че няма да готвя, а ще тренирам. После ще си направя масажите на устни и лице.

Днес си взех двете рокли и ми стоят смея да кажа идеално.

# 72
  • Orihuela Costa,Spain
Получих неочакван подарък от Мм.Благородно ви завиждам,че тренирате,аз правя кекс с моркови🙊

# 73
Започнах по-често да казвам на работа какво мисля и да си отстоявам мнението, а не само да мълча и да търпя.

Скрит текст:
бях споменала преди седмица за новия мъж, с който си позволих да се отпусна.. еми поредното разочарование... не можел той да се отпусне, че имал много проблеми, а аз не съм заслужавала да ме замесва.. дрън дрън.. както и да е, това не е за тая тема, но да си кажа

# 74
Започнах по-често да казвам на работа какво мисля и да си отстоявам мнението, а не само да мълча и да търпя.

Скрит текст:
бях споменала преди седмица за новия мъж, с който си позволих да се отпусна.. еми поредното разочарование... не можел той да се отпусне, че имал много проблеми, а аз не съм заслужавала да ме замесва.. дрън дрън.. както и да е, това не е за тая тема, но да си кажа

Simple Smile
 Захарче,  можем всичко да си казваме в тази тема . Аз много я харесвам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт