Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 57 945
  • 754
  •   2
Отговори
# 90
Естествено, че носи Wink и сега ще имаш възможност за нова, още по-любима чаша Simple Smile

# 91
Естествено, че носи Wink и сега ще имаш възможност за нова, още по-любима чаша Simple Smile

Тъкмо си я купих, но беше мостра, понеже не ми се чакаше 2 седм. За поръчка.
Днес хапнах препечен брецел със страхотно капучино 🥥❤📖
Вече имам 10 000 крачки 🛵🤷‍♀️🔜

# 92
Вчера направих разходка и направих около 4 000 крачки. Днес съм обещала пак да направя пак толкова крачки. Не мога повече, защото се изморявам много и после ме боли всичко.

# 93
  • Благоевград
Бях забравила колко е хубаво да ходиш всяка неделя на църква. Имаше един момент, в който ходехме редовно, след това дойде Ковид И прецака всичко. След това разни боледувания и т.н. От 2 седмици сме в новото ни жилище и в този квартал църквата се ръководи от млад свещеник, на годините на мм. Много е приятно да си говоря с него. Много е мъдър за възрастта си. Та днес реших вместо мм да ме вземе с колата, въпреки студения вятър да се прибера пеша до вкъщи. Толкова добре ми се отрази тази разходка, цялото ми тяло се тонизира, а умът ми беше пречистен от службата. Много ми се иска все по-често да се чувствам така, а не като 60 годишен човек в тяло на 33 годишен, който носи огромно бреме. Иска ми се болката от загубата на детето ми да намали, да не ме състарява, и да отстъпи място на нова надежда за по-добро бъдеще.

# 94
  • Варна
signora_tina, пожелавам ти най-скоро да ти се усмихне животът!

Аз днес тренирах, дано остане време за маникюр. Определено физическата активност си отразява супир на психиката! Наумила съм си да превърна тренировките в ежедневие, пък дано успея.

# 95
signora_tina, много хубаво, че ходиш на църква и вярваш

Вярата и искрените молитви помагат:praying_hands:

Правих здравословни палачинки,
вкъщи шетах Simple Smile
После излизах на разходка и пих чай с приятелки
Сега се излежавам и хапвам орехи Simple Smile

# 96
Стегнах багажа и утре отивам за 5 дни в Италия.

# 97
  • Great Britain
Стегнах багажа и утре отивам за 5 дни в Италия.
Enjoy!

# 98
  • Mediterraneo
Говорих с две от най- близките ми приятелки, които адски ме подкрепят в новото начинание и знам, че много мислят за мен.

# 99
Садих, орах, копах /в саксии/, за бъдещата ни градина на терасата Blush. После обиколих 3 магазина за половер за подарък и намерих перфектния Simple Smile После се търкалях по дивана с книжка, без да пускам ТВ, че напоследък повече натоварва, отколкото занимава..

# 100
  • Mediterraneo
Помолих за помощ. Трудно ми беше, но го направих.

# 101
По принцип се придържам към здравословно хранене, няма насилване, ествествено ми идва. Обичам и да готвя. Днес се чувствам малко тъжно. Работя от къщи, много самота, много еднообразие. Като свърши храната вкъщи, ходя по все същия маршрут за продукти. Или поръчвам доставка, и всеки път ми звънят по сто пъти, че не можели да ми намерят адреса. Днес реших да си донеса дори това минимално разнообразие от ритината: разходих се да си взема джънк фууд. Като влязох, на менюто с десертите, пишеше Сладки мисли. Simple Smile взех си торта и горещ шоколад, за десерт след бургера.

# 102
Четох книга,правих упражнения, направих за обяд страхотна пъстърва на фурна.
Имам да чета по английски.
Вечерта съм на танци.

От книгата ми :
Хубаво е всеки ден да правите малки промени. Например : мини по различен път за работа, купи си нещо различно, поговори с непознат, направи нещо, което до сега не сте правили.Тези малки промени всеки ден ще Ви зарадват и усмихнат.

# 103
Вечерта съм на танци.

От книгата ми :
Хубаво е всеки ден да правите малки промени. Например : мини по различен път за работа, купи си нещо различно, поговори с непознат, направи нещо, което до сега не сте правили.Тези малки промени всеки ден ще Ви зарадват и усмихнат.

Подкрепям това. Когато говоря с непознат, наистина ме оправя настроението. И аз нямам с кого да общувам, освен в рамките на семейството си.

# 104
  • Orihuela Costa,Spain
Вечерта съм на танци.

От книгата ми :
Страхонти идеи🤗.Днес имаме майстори в къщи,страх ме е да се прибера😅,стоя в колата отвън,вали дъжда,романтика отвсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт