Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 256
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Направих си маска за лице 💆‍♀️.
Запазих час за маникюр 💅.
Разходих се на слънце ☀️.

# 316
Разходихме се дълго в събота
Купихме си качествена козметика
Хапнахме вкусно в любим ресторант

# 317
  • Great Britain
Отново дълга разходка в кралски Уиндзор, този път много пролетен и  величествен.Украсен за платинения юбилеи на Елизабет Втора.Като ,че ли вчера беше украсен с коледните топки,а вече украсата е друга.Времето лети.

# 318
Поръчах си козметика, пет тестера на качествени продукти. С годините, отдавна е време да започна да се грижа за себе си. И диета започвам от днес, лятото чука на вратата.

# 319
  • Street of Dreams
Отново дълга разходка в кралски Уиндзор, този път много пролетен и  величествен.Украсен за платинения юбилеи на Елизабет Втора.Като ,че ли вчера беше украсен с коледните топки,а вече украсата е друга.Времето лети.

Хубави са разказите ти, но със снимка биха били още по-хубави.
Липсват ми пътуванията. Напоследък влязох в едни релси, които ми взеха свободата да го правя често. Усещам, че скоро няма да издържа Grinning

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 12:58 от OnDiNe_

# 320
Скрит текст:

Хубави са разказите ти, но със снимка биха били още по-хубави.
Липсват ми пътуванията. Напоследък влязох в едни релси, които ми взеха свободата да го правя често. Усещам, че скоро няма да издържа Grinning

Познато, познато.
Но винаги можеш да станеш турист в собствения си или в близък град, или да мръднеш някъде за ден-два за разнообразие.
Аз така благодарение на пандемията опознах града си Sweat Smile

За себе си направих днес срещи със стари приятели и време, прекарано със семейството.

# 321
💄 Днес бях с full face of make up само за да отида на пазара да си купя чушки!! 😆

# 322
Направих Печена Риба Сьомгова Пъстърва за обяд.🍲
Учих думички по англ. Ез.🎯
Сега гледам бтв лейди, следобед съм на кафе с приятели 🥥☕🎯

# 323
Отидох на йога сутринта, посвърших малко задачки, и си хапнах вкусно. Направих си чайче и съм се опънала на терасата на шарена сянка.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 15:01 от Анонимен

# 324
Купих си блузка, отделих две торби с омалели детски дрехи и една с мои, няколко мъжки тениски с дупки също паднаха жертва.
Информирах ТТ (трите търтейчета), че очаквам довечера те да приготвят вечерята.

# 325
Информирах ТТ (трите търтейчета), че очаквам довечера те да приготвят вечерята.

И аз така - предупредих, че очаквам просто да бъда поканена на вечеря. Иначе нищо друго не направих  за  себе си - цял ден работя за семейството и за работодателя.

# 326
Купих си два чифта обувки

# 327
Заведох децата на светлинно шоу. Много ни хареса

# 328
Ходих на маникюр 💅

# 329
  • Mediterraneo
Взех си почивен ден. Пихме бира с калмари на хубаво слънчево местенце.

Общи условия

Активация на акаунт