Какво направих днес за себе си? (тема 13)

• 58 093
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Чета темата от няколко седмици и всеки път осъзнавам, че нищо не съм направила за себе си. Нищичко. Ще трябва някаква промяна и се надявам да мога да се включвам поне два пъти в седмицата.

# 496
Бях на панаира на книгата🥰

# 497
Обядвам пуканки, много е яко!

# 498
Отворих си бутилка бяло вино.

# 499
Като прочетох за пуканки, се сетих как моята баба ми правеше, в тенджера с масло и малко олио, съвсем примитивно и по староевремски. Та си бях взела едно пакетче царевица, засилих се така да си направя, по мой вкус, а не от пакетчетата.. и греда... сетих се, че дребосъка набара пакета и му видя сметката преди време.

# 500
Напазарувах различни салати ... и оплюсках половин кофа Нирвана  Laughing

Едното - полезно за тялото,  другото  - за душата Simple Smile
Няма нужда да казвам кое ми достави повече удоволствие,  нали? Wink Само ще вметна, че 30+ години НЕ съм яла салата!!!

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 21:50 от Витаминче_

# 501
Започнах да се уча как да... спя по-добре 😅така че да съм отпочинала и в добро настроение. То си е цяла наука!

# 502
Рисувах 🖌❤

# 503
  • Great Britain
Получих покана за ресторант.Официална.Приех.Ззбавлявах се и хапнах с най-голямо удоволствие.Винаги е било вкусно и приятно.Продължението after party с сингъл малц.Дълъг уикенд е.Празник е.Тържествено е.

# 504
Започнах да се уча как да... спя по-добре 😅така че да съм отпочинала и в добро настроение. То си е цяла наука!

Хм доста интересно звучи, сподели повече люботпитни факти от , което си чела.
Днес си купих роклА 👗 и планувам идващият уикенд да я нося. Поръчах си материали за хобито ми ( някой ден професия надявам се ) и много се вълнувам да пристигнат. ☺️

# 505
Днеска си завършвам 5-дневното обучение, трепетно чакам края да видя дали ще имам сертификат.
Кактоказах, once зубър, always зубър 🤓

# 506
Писах за срещата с Енджи Касабие, но явно се е счело за реклама и е изтрито.

Тази нощ ще пътуваме и смятам да се наспя следобед. Получих книга, която търсих отдавна, прочетох мнения за нея, които не са обещаващи и ми се изпари ентусиазма.

# 507
  • София
В момента я чета. Не обичам много такъв тип книги, но тази определено е супер интересна и полезна. Препоръчвам!

И тук ли вече се трие за спорта? Triumph

Meri jan, много хвалят една книга "Защо спим".
За мен лично, обаче, това е просто новата поредна мода и вълнА.

# 508
Купих си дънки и изкарах малко пари от хобито ми.

# 509
anadiflores, напълно съм съгласна с теб.
И не визирах нито въпросния професор, нито книгата му. Дори един вид я препоръчвам. Grinning
По принцип писах, че за мен е поредният тренд в момента.

Общи условия

Активация на акаунт