🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 757
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 150
Полина в момента в "Преди обед".

# 151
Гледах я Поли. Не каза нищо особено, но ми направи впечатление на кротко и спокойно момиче. Добре, че се е отървала от тези хиени.
Това, което разбрах, обаче, е че тя е била обвързана като се е записала на кастинг, а се е разделила с партньора си малко преди да заминат за Турция.

# 152
Гледах я Поли. Не каза нищо особено, но ми направи впечатление на кротко и спокойно момиче. Добре, че се е отървала от тези хиени.
Това, което разбрах, обаче, е че тя е била обвързана като се е записала на кастинг, а се е разделила с партньора си малко преди да заминат за Турция.
И за чий … се е записала за кастинг докато е обвързана? И сигурно като се е върнала от Турция се е сдобрила с гаджето. Егати,ми то повече от половината с гаджета,съпрузи даже,а бг зрителя чака страст,любов,годежи,сватби и деца. Ми хич не ме вълнува коя е спечелила,аз съм тук за сеира и това е. Като няма ББ зяпам ергенИНА. И в тази взръзка не ми пречат спойлери и т.н. Разбира се,подкрепям да са в скрит текст,коментарите към тях също.

# 153
И аз гледам за забавление. Не ме вълнува коя е "победителката" . Коментарите също не ми пречат. Никой не може да каже със сигурност коя е избрал ергенът. Каквото и да се пише за момента са просто слухове и всеки може да каже/напише всяка.

# 154
Ето малко снимки от "конкурса"
https://ladyzone.bg/laifstail/lachezarnata-eva-specheli-konkursa … a-bjala-roza.html
Не се виждат хубаво всички, не ми се коментираше тогава, но Ева всъщност има едно от най-хубавите тела, които момичетата показаха по бански. Благовеста също, въпреки, че е ниска.

# 155
Ева наистина беше най-усмихната и най-лъчезарна, но тези нейни прически...

# 156

Ох, паднах от смях, изгледайте го, само 2 мин. и половина е, но са включили и Ергенът 😂
Благодаря за новата тема, Есме 🌺

# 157
  • Варна
😂😂😂😂😂

Много яко ❗

# 158
Ахахаха, това беше много добро! 😀😀😀
Подарявам ти тея 200 дипломи 😀😀

# 159
Мен не ми харесва предаването.
Има много грозни момичета.

# 160
  • Валенсия
Мен не ми харесва предаването.
Има много грозни момичета.
Тъпичко изказване.
Само по хубостта ли трябва да се оценяват хората?!
Малко на принципа --> "По дрехите посрещат, по ума изпращат"
Има и един друг принцип --> "За всеки влак си има пътници".

Така че, ако няма нещо по-умно да се каже, по-добре е да се замълчи, и нищо да не се напише. Такива мъдри умнотии, като в горния пост, лично за мен, са излишни. Wink

# 161
Аз си изказвам мнението че предаването не ми харесва.
Ако си мисли че по този начин ще си намери подходяща жена нещо много греши.
Ако искаш ти си го гледай.
Всеки има право на мнение.

# 162

Ох, паднах от смях, изгледайте го, само 2 мин. и половина е, но са включили и Ергенът 😂
Благодаря за новата тема, Есме 🌺

Много готино!

# 163
Бонбонова получила инсулт на 17 , когато родителите й се развеждат. Не гарантирам, че е истина. Но като гледам колко са й слаби нервите...

# 164
О,това е много тъжно.Ако е вярно,връщам си думите за нея,които съм написала тук.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт