🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 864
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 180
Мажат се и в реалния живот ама след това и друго правят, а тези двамцата как издържаха да ни се награбят.

# 181
Май все пак ще има целуване на краче. 😁
Надявам се малко да го раздвижат това шоу, иначе 2 месеца среща+коктейл+чао ще ни доскучее.
Също е тъпо че е в четвъртък и петък. Сякаш поизкоментирахме нещата, а има още доста време до четвъртък. Да беше вторник и петък щеше да е по-добре.
https://www.facebook.com/groups/4503759003061996/permalink/4672318212872740/

# 182
Александра ми е супер изкуствена и неприятна. Какво толкова се впечетли ергенът от нея, не знам. Нито ми е красива, нито интелегентна. Надявам се да не е победителката тя.

# 183
Не знам ергенът как ги е изтърпял докрая.
От втория епизод почнах да го  съжалявам.
Аз на негово място бих си избрала най-свестното и добро момиче - малката Вики. Не мисля, че отраканите моми плеймейтки сигурно стават за по веднъж, но не за връзка. Ния-Косара също се държи на положение.

Като го дадоха ергенинът без ризка, ми се стори, че е предобрил с анаболите. Такива буци мускули не мисля, че стават естествено.
Аз харесвам тренирани мъже, ама това ми идва в повече.

# 184
В интервюто Полина каза, че било по-изтощително отколкото си мислела, че ще бъде. Снимали понякога по 15 часа на ден и т.н. Което доказва, че предаването е много режисирано. Вероятно повтарят "сцените", ако нещо не се получи добре. Аз първоначално очаквах, че ще е повече риалити, а те снимат с оператори определени сцени(нямат явно стационарни камери). Което означава, че извън камерите може нещата да да съвсем различни. Това, което виждаме е най-вече поза и игра. Също така, явно не снимат непланирани сцени, защото когато малката Вики се разрева и влезе в къщата, се чуваше само разговорът вътре, а не снимаха. Излиза, че гледаме повече сериал отколкото риалити. А на мен ми се иска да видим повече от нормалните им реакции и взаимоотношения.

# 185
Ако наистина снимат по 15ч на ден си е режисирано 100%. Малко е тъпичка като си представя примерно караницата окоро басейна са я снимали няколко пъти, докато стане.
То беше ясно, че има някакъв сценарий, но май има само сценарий... 🙄
В интервюто Полина каза, че било по-изтощително отколкото си мислела, че ще бъде. Снимали понякога по 15 часа на ден и т.н. Което доказва, че предаването е много режисирано. Вероятно повтарят "сцените", ако нещо не се получи добре. Аз първоначално очаквах, че ще е повече риалити, а те снимат с оператори определени сцени(нямат явно стационарни камери). Което означава, че извън камерите може нещата да да съвсем различни. Това, което виждаме е най-вече поза и игра. Също така, явно не снимат непланирани сцени, защото когато малката Вики се разрева и влезе в къщата, се чуваше само разговорът вътре, а не снимаха. Излиза, че гледаме повече сериал отколкото риалити. А на мен ми се иска да видим повече от нормалните им реакции и взаимоотношения.

# 186
Честита баба Марта ⚪🔴

Аз съм впечатлена от Виктор . Най-вече ми харесва неговия говор и тембър на гласа , държание и поведение . Често визуално изглежда добре , но не е точно мой тип . Въпреки това , бих го харесала в живота .

Участвичките … с една дума - Ако аз съм ергенът , ще си остана ерген 😁

Има доста забавни , симпатични , но …

Абе , тези две Викита , само аз ли не ги различавам 😄 редовно се чудя коя коя е …

Аз искам да знам коя ще е победителката , ще се радвам на един спойлер на лично Simple Smile

# 187
Пиши "победителката в ергенът" в гугъл и ще ти излезе. Но все пак не е потвърдена информация и не е 100% сигурно.

# 188
Общо взето е да хванеш едната да праснеш другата.

# 189
За тази “чух” 😄
Не ми се вярва на мен , ама то все някоя трябва да е де .

Иначе той е запазил в профилите си снимки с Християна Парова . Някои хора твърдят , че още са заедно .

Като харизма много напомня на Крисчън от 50 нюанса 😁 и не случайно според мен .

# 190
За друга не съм "чувала"... 🤷‍♀️

# 191
За всички това е просто шоу и забавление и разбира се слава. Всички станаха известни, а известните по- известни. И аз мисля, че още е с Парова, която междудругото е много красива на живо, а на снимките от грима, от ефекти ли но малко странно изглежда. Говорът и е също толкова приятен, колкото на Виктор. Ето някои не я знаеха и нея, та и тя спечели 😉

# 192
И аз не различавам двете Виктории, ако не се усмихнат. Капитонова ми е доста грубовата и малко злобно гледа като се усмихне, а  другата е по-нежна.

# 193
Хубава е Хриската, добре изглеждат заедно.

# 194
Тя беше ли от момичета. Май не.

Общи условия

Активация на акаунт