🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 879
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 195
Не, не, това му е бившата. Но се говари че не е бивша, а са си заедно.
Тя беше ли от момичета. Май не.

# 196
Виктор е много красив мъж, досега не ми беше правил впечатление и разбирам защо - на снимките просто Парова ми грабва окото и въобще не го поглеждам. Хетеросексуална съм Grinning и не я намирам за най-голямата красавица, но има много доминантна осанка.

# 197
По-възрастна изглежда от него. Детето й е около 10годишно. Колко им е разликата всъщност?
Халката, с която е на някои снимки, му е подарена от нея, за първата годишнина от връзката им.

# 198
И на мен ми изглежда по-възрастна . Не съм запозната с историята им , но ако връзката е била дълга , лично на мен ми е странно , че нямат тяхно дете .

# 199
  • софия
Здравейте и Честита баба Марта!
Вчера гледах блиц интервю с Виторио и ми стана малко смешно от противоречивите му отговори.
Обичаш ли да готвиш - Да
Къде предпочиташ да се храниш - навън или вкъщи - отг. там където не трябва да готвя ?!
Коя ти е любимата кухня - италианска, ама обичам само пица и тирамису.
И др. разни такива Sweat Smile

# 200
Начи като видя мъж с панталон до над глезена и моненталически ми пада три нива в личната класация 😂.На снимката е с ризата с която беше на срещата с Александра. Не знам защо си мислех,че му осигуряват дрехи от шоуто.
Бившата му много ми харесва. Като гледам наШТе моми,са като селянки пред нея .
Raheema,малко се поомотал на блиц-а 😄

# 201
Здравейте и Честита баба Марта!
Вчера гледах блиц интервю с Виторио и ми стана малко смешно от противоречивите му отговори.
Обичаш ли да готвиш - Да
Къде предпочиташ да се храниш - навън или вкъщи - отг. там където не трябва да готвя ?!
Коя ти е любимата кухня - италианска, ама обичам само пица и тирамису.
И др. разни такива Sweat Smile
Къде мога да го гледам?

# 202
  • софия
Есенна магия, изскочи ми в тик-ток. Ако го намеря, ще го пусна тук.

# 203
Малката Вики защо все стои с наведена глава..

# 204
# 205
  • София
По-възрастна изглежда от него. Детето й е около 10годишно. Колко им е разликата всъщност?
Халката, с която е на някои снимки, му е подарена от нея, за първата годишнина от връзката им.
2-3 години.
Тя на тези снимки вече е започнала с филърите, преди това още на 20 и нещо изглеждаше още по-стара, не сбръчкана, но явно заради ниския процент мазнини, а и такива са и чертите.

# 206
Един много успешен "римейк" на "Ергенът" Grinning Joy

https://youtu.be/Em4jz-YGIrc

# 207
Римейкът е много як, при всяко пускане в тази тема го гледам. 7-8 пъти вече😆

# 208
Хаха, считай колко редовно следя темата, щом не съм го видяла досега и едва във ФБ го намерих. Joy Пишете много бързо Joy

# 209
Малката Вики защо все стои с наведена глава..

Иска да поддържа образа на Анастейш(ж)а😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт