🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 891
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 240
Тази Парова ми изглежда същата кифла като голяма част от жените вътре. И не мисля, че е нещо особено на външен вид. Просто слага много грим и явно има подобрения за да изглежда "натокана". Grinning Виктор би изглеждал хармонично с някоя по-млада от него, според мен. Но явно той има афинитет към по-големи и по-властни жени. Още първата вечер го привлече жената от АЕЦ. Мисля че той е по-нежна душа, не толкова мъж - ръководител, и има нужда да го води жената до него. До момента така изглежда от държанието му, което ми идва малко лигаво.

# 241
Дамата от авио ЕЦ ли 😂 5 минути се чудя как беше 😄
На моите години е , но ми изглежда много възрастна . Като характер ми допадна в повечето аспекти .

Парова според мен е много поддържана жена с прекрасно тяло , но от лицето и лъха студенина и има някои остри черти , въпреки подобренията . Моето първо впечатлите е такова .

# 242
Епизодите май са 26.

# 243
10 щели са останат без роза, но какво значело това сме щели да разберем в предаването.
Може би няма да ги гонят, а нещо друго ще е ..  🤷‍♀️
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/news/deset-pretendentki-os … genat-po-btv.html
Четох някаква статия, че в петък ще има 10 изгонени момичета, не знам доколко е вярно, но...

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 14:53 от Лиси

# 244
Не знам дали го има в интернет пространството, аз го открих в телеграм група. Било е качвано в един сайт , защото имаше лого. ( x h a m s t e r )

# 245
Не че защитавам Виктор,но нали се възмущавахме на снимките по бели гащи,ми той и украинският президент има кадри във фейса по гащета(ама не бели).Joy
Гледах промото и Наум съобщава "сега ще ви навести вашият ерген"- нещо от сорта.Ми те досега доста си общуваха с него не им е за първи път.И после всички скачат във водата ,той също.Е,това ли е сега,ще ги гледаме как се плацикат с Виктор?Страшно интересно.
Може той когато е на среща ,да дадат какви са отношенията между девойките,как общуват във вилата(или там където спят).А не, накацали по диваните,вдървени и издокарани като абитуриентки и режисирано си общуват уж.

# 246
Значи откровено си признавам - не гледах предните епизоди след първият. Вторият го гледах, но по метода кълвейки - малко в началото, в средата и края 😀
Тукашните коментари доста добре разнообразяват денят ми 😃🌺😍🤗
Бих гледала епизода с напускането на 10-те, че знам, че ще пада смях, но при положение че няма да излязат от къщата... Ще си помисля...
А епизода в четвъртък въобще ще го бойкотирам - не искам да гледам скокове във вода за нечие впечатление... Значи са избрали момичета, които могат да плуват, така ли? Ба, ега ти дискриминацията. Това и последният мъж да е, аз няма да се напъвам да го впечатлявам с скокове 🙄
Ама, сигурно защото е фитнес инструктор затова...

# 247
Те ако са хармонична двойка, нито тя ще изтърпи той да се целува и обарва с 20 мадами, нито той изобщо би го направил. Хармоничните двойки си стоят заедно.

Е, не виждаш ли, че човекът играе роля? Участва в шоу и това му е работата, за това му плащат.
Все едно няма актьори с хармонични бракове, които не само се натискат и целуват с други, ами дори и секс правят пред камерата.
Явно не им пречи. Или щом е пред камера и за пари – не се брои.

# 248
  • Terra incognita
Украинският президент е готин, само че е малко нисък. 1 седмица се размотава с една и съща тениска по всички световни медии, но му е простено 🙏

# 249
  • София
Цоп и аз в новата тема. Сред тези ужасяващи новини напосредък, Ергенът и Един за друг ме разсейват.

# 250
Украинският президент е готин, само че е малко нисък. 1 седмица се размотава с една и съща тениска по всички световни медии, но му е простено 🙏
Въобще не му е лесно на човека 🙏 Дано всичко бързо да замине ☘️🌺
Какво клипче съм изпуснала?

# 251
Е, не виждаш ли, че човекът играе роля? 
Скрит текст:
Участва в шоу и това му е работата, за това му плащат.
Все едно няма актьори с хармонични бракове, които не само се натискат и целуват с други, ами дори и секс правят пред камерата.
Явно не им пречи. Или щом е пред камера и за пари – не се брои.
Не, не виждам да пише накрая "В ролята на...".
Когато е филм или реклама, актьорите не използват техните имена, а герои, измислени от писатели и сценаристи. Когато използваш собственото си име, значи заставаш с това име зад думите си.
Риалити шоуто не е филм и в него всеки играе себе си. Лъжата е лъжа, а не актьорско майсторство.
Освен това в "Ергенът" се прави истински секс насаме, а не с дрехи под чаршафа и 50 човека екип свидетели. Expressionless
Както казва Рачко Пръдлето в "Под игото": "...а челяк защо живей? За една чест и за едно красно име..." Wink

# 252
  • Вестерос
Почти всяка има поне по една корекция.
Малката Виктория и Ния-Косара имат ли? За мен не. Зорница??

Може и да има хармонична двойка със странични забежки, чувала съм за отворени връзки, уж сполучливи били, партньорите щастливи... Аз лично такива не съм виждала, но може и да има.
П.П. Ако ММ реши хармонично да има странични задявки, ще си намери багажа хармонично подреден от външната страна на вратата. Joy И ще стане "ергенът" отново по бързата процедура. Joy
Ама аз не съм яка и натокана мацка като Парова, затова така. Joy
Хахаха абсолютно! Един познат и той с хармонична връзка какви неща ми е разказвал за себе си и за общи познати и те все с хармонични връзки онлайн и не само, уж... така че...

Това било военна униформа.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 17:44 от Tiffany А

# 253
И Ева не забелязвам да има корекции.

# 254
  • Вестерос
Да и тя, ако се напъна и още ще посоча.

На Александра какви са ѝ корекциите ?

Общи условия

Активация на акаунт