🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 868
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 210
Аз пък сега изгледах блиц интервюто в неговият профил в инста. Малко сдържано, но съвсем адекватно си отговаря. Хареса ми. Не разбрах тази другата от интервюто коя беше, но инфантилка някаква.
Парова изобщо не ми харесва, студена и странна физиономия. Иначе е ефектна - с тренираното си тяло, гримчета, аутфитчета хваща око. Но не ми е красива в класическия смисъл на думата.

# 211
Аз пък сега изгледах блиц интервюто в неговият профил в инста. Малко сдържано, но съвсем адекватно си отговаря. Хареса ми. Не разбрах тази другата от интервюто коя беше, но инфантилка някаква.
Парова изобщо не ми харесва, студена и странна физиономия. Иначе е ефектна - с тренираното си тяло, гримчета, аутфитчета хваща око. Но не ми е красива в класическия смисъл на думата.
Другата е Йоана Йоко, инфлуенсър - няма общо с предаването, просто бяха решили да ги съберат
Ето клипчето, за което говори raheema - блиц интервю на тема храна с Виктор.

Други клипове с Виктор от същия потребител:
Ревю на храна първа част
Ревю на храна втора част

# 212
За първи път чух и видях въпросната Парова, благодарение на вас, но определено е най-добрата партия за него от всички „моми“ на „сгледата“.
Най-искрено се надявам да са все още заедно – хармонична двойка са, поне външно, дано и вътрешно.
На участничките в шоуто също пожелавам да получат този мъж, за когото си мечтаят и когото заслужават. Виктор очевадно не е от тях.
Също така пожелавам на участничките да достигнат онова ниво на самоуважение и самочувствие, което да се пребори с комплексите им и да ги накара да спрат да издевателстват над външността си и да се превръщат в изроди.

# 213
Ергенът ЧАСТ 2 🤣🤣🤣

Водещият се ядоса на ергена, бил прекалено дръпнат, прекалено превзет, имал прекалено големи очаквания към момичетата, закани се:
 - На мене ако ми паднат тия невести, отдоле че ги напраим да сълзят като на кьорав кон окото. - ядосва се, трябвало е той да бъде в главната роля, гледа Виктор на кръв.
 Започне поредният коктейл, Виктор закъснее, участничките си мислят, че го прави нарочно, от предаването го водили да му леят куршум при известна турска баячка в град Бурдур след срещата с момичетата без грим... Появи се най-накрая, веднага почнат да се бутат коя първа ще го дръпне настрани, едната му написала стихотворение, почне да го чете - у него има по-малко рими отколко у новогодишната реч на президента. Срича, нищо не й се разбира, ергенът я съжали, вземе го да го прочете сам, то написано по-неграмотно от есе на левичар в помощно училище, написано с десния крак.
 Венета изненада нашия човек в гръб, сложи ръце на очите му, наложи му се да познае коя е, нашио чуе познат глас, специфичен говор, предположи:
 - Софке, ти ли си? - он си помисли, че вкарали Софи Маринова в предаването. Усети миризмата на джибри, досети се.
 - Не, бе Вики, братчето, Венета съм. Колко си ми хубав и каква си ми душинка само (представете си Софи Маринова и го прочетете пак Grinning) - тръгне да го прегръща, прекъснат им срещата, довлече се Габриела, мисли се за красива - то при раждането й докторът изревал пръв, до пет годишна я хранили с прашка... Види, че на Венета й се откачил микрофона и Виктор деликатно бръкнал под полата да го намести, наш'та си надене нейния до черния дроб, трябвало и нейния да оправи, разкрачи се като пикаеща крава.
 Тръгнат на екскурзия с яхта, Зори предложи тя да управлява яхтата, имала капитанско. Она не може да завърти трудовашка количка в радиус от 40 метра, те вземат та й се вържат на акъла, дадат й. Виктор се усамоти в каютата с Габриела, наш'та го гледа ехидно, каже:
 - Знаеш ли защо ме наричат доктор Ливайн? - ергена поклати глава отрицателно, тя продължи - Защото при френска любов че ти изсмучем и водата от капачката. - върти кичур коса предизвикателно, реши да му покаже, засвири като чучулига на лански кочан... Заспят дълбоко след свършената работа, 2 часа по късно нещо изтреска и изпука, покажат се отгоре, Зори заспала на руля, минали през подводна скала, дъното стане като отворена консерва с пастет, корабокрушират. Едвам се доберат до брега, окаже се остров на канибали. Местните излезнат с копията, помислят Габриела за маскиран вожд на чуждо племе, ликвидират я директно, Виктор го харесат, завлекат го в селото. Ергенът стане малката булка.

От фейса, за Габриела и доктора се смях до сълзи 😁

Последна редакция: вт, 01 мар 2022, 21:22 от usmihni_mi_se

# 214
# 215
Не знаех, че е бил с тази мацка Християна - определено си отиват. Изясняват ми се доста неща.

# 216
За първи път чух и видях въпросната Парова,
Скрит текст:
благодарение на вас, но определено е най-добрата партия за него от всички „моми“ на „сгледата“.
Най-искрено се надявам да са все още заедно – хармонична двойка са, поне външно, дано и вътрешно.
Те ако са хармонична двойка, нито тя ще изтърпи той да се целува и обарва с 20 мадами, нито той изобщо би го направил.
Хармоничните двойки си стоят заедно.
Направо да правят "Момата" с Парова, като вече е известна, да се помляска и тя с 10-15 човека, и после да си живеят щастливо двамата с изкараните пари, докато смъртта или нова роля ги раздели. Joy
На мен ми се вижда на снимките също толкова изкуствена като останалите, само по-добре направена. На живо не я познавам и не съм я виждала.

# 217
Мъжа ми каза, че всички жени вътре са комплексирани, защото жена със самочувствие не би си причинила толкова корекции.

# 218
  • София
Не че ги защитавам, но половината ако не и повече са без корекции или без особено видими такива.
Гергана, Габриела, Александра са доста работени… при останалите не се сещам за нещо фрапантно. Поправете ме, ако греша.

# 219
Почти всяка има поне по една корекция.

# 220
  • София
Една корекция не е същото като "толкова корекции". И аз не ги защитавам, нямам никакви. Иначе съм съгласна, че прекаленото корекции често са признак на проблеми с приемането на себе си, а предполагам в определен среди са необходимост в "CV"-то.

# 221
Изгледах клипчето за храната,оффф Айде още надолЕ!Мъж,който казва-“хапвам” -бррр. Даже и от жени ми звучи превзето. И не обича супи с мазно отгоре,пача и карантии 😃.Последно ял пилешки филенца със сусам,дечкооо
Шегувам се,някой да не се засегне
Допълвам,за да съм по темата. Поправки и инвазивни процедури поддържам,когато целта е да оправи нещо наистина грозничко(например усмивката и зъбите на Зори) и/или жени вече на възраст да се поопънат тук-там с мярка. Но да направиш на киборг с пъпеши вместо цици,нос като на М.Дж.,джуки и застинала физиономия на 25-30 е ужас.

# 222
Реакцията на Мъци на част от първи епизод https://www.youtube.com/watch?v=k110rz7lwmE

# 223
Мъци? Някой с такова прозвище и с този вид трябва да ме интересува какво му е мнението за някое предаване? Всеки втори мързеливец взе да прави клипчета, с надеждата да припечелва нещо от гледания... Няма нужда всеки такъв идиот да се носи тук. Освен всичко останало този е и вулгарен! Съжалявам, че му отделих 2 минути.

# 224
Те ако са хармонична двойка, нито тя ще изтърпи той да се целува и обарва с 20 мадами, нито той изобщо би го направил. Хармоничните двойки си стоят заедно.
Напротив, за хармоничната двойка няма значение кой колко нацелувал, точно защото винаги са си заедно, независимо от страничните задявки.

Някой с такова прозвище и с този вид трябва да ме интересува какво му е мнението за някое предаване?
Ми то предаването вече доскуча, реакциите по него забаляват доста повече.

Общи условия

Активация на акаунт