🤍 Ергенът 🤍 - Сезон #1 - Тема #3

• 67 865
  • 1 157
  •   1
Отговори
# 225
Аз пък искам някоя да каже, че не го харесва.

# 226
Някой с такова прозвище и с този вид трябва да ме интересува какво му е мнението за някое предаване?
Ми то предаването вече доскуча, реакциите по него забаляват доста повече.
Ти пусна ли го това нещо?

# 227
  • София
Те ако са хармонична двойка, нито тя ще изтърпи той да се целува и обарва с 20 мадами, нито той изобщо би го направил. Хармоничните двойки си стоят заедно.
Напротив, за хармоничната двойка няма значение кой колко нацелувал, точно защото винаги са си заедно, независимо от страничните задявки.

Ако това е опеделението за хармонична двойка, аз предпочитам да съм в нехармонична.

# 228
+ 1 … И аз 😄

Явно ние с мм не сме в хармония 😁

Иначе , да … започна да доскучава . Най-вече заради информацията , която излезна около тях . Едва ли не , всичко е сценарий … той е женен , победителката и тя била обвързана … и гледаме “ София ден и нощ “ 🤷♀ Което не е потвърдено , но …

# 229
  • Terra incognita
Ако бяха хармонична двойка, щяха още да са заедно. За съжаление ми се струва, че единствената им допирна точка е фитнесът.
Тя ми се струва по- голяма от него и изглежда серт жена.  Освен всичко има голямо дете и вероятно не желае повече деца, или поне не в близкото бъдеще, което за мъж на 31 не мисля, че е ок. На върха на кариерата си, едва ли би се отдала на майчинство. Според мен точно там нещо се е счупило между тях. В един момент Вииктор се е почувствал в безперспективна връзка. Но това са си мои разсъждения.
В последно време и тя бая се е напомадила и инжектирала. Няма нищо общо с каквато беше преди.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 13:49 от VickyTaylor

# 230
Може и да има хармонична двойка със странични забежки, чувала съм за отворени връзки, уж сполучливи били, партньорите щастливи... Аз лично такива не съм виждала, но може и да има.
П.П. Ако ММ реши хармонично да има странични задявки, ще си намери багажа хармонично подреден от външната страна на вратата. Joy И ще стане "ергенът" отново по бързата процедура. Joy
Ама аз не съм яка и натокана мацка като Парова, затова така. Joy

# 231
Четох някаква статия, че в петък ще има 10 изгонени момичета, не знам доколко е вярно, но...

# 232
Може и да има хармонична двойка със странични забежки, чувала съм за отворени връзки, уж сполучливи били, партньорите щастливи... Аз лично такива не съм виждала, но може и да има.
П.П. Ако ММ реши хармонично да има странични задявки, ще си намери багажа хармонично подреден от външната страна на вратата. Joy И ще стане "ергенът" отново по бързата процедура. Joy
Ама аз не съм яка и натокана мацка като Парова, затова така. Joy
...Хармонично намятан под балкона. Как пък няма да го мъкна до пред вратата.Smirk

# 233
Дениз има видеоклип, в който е чисто гола, но надали би било адекватно да го "пускам" 🤭

# 234
  • Terra incognita
Къде го туй видео?

# 235
То какво ли има да ѝ се гледа на нея точно 😂

# 236
  • Terra incognita
Ами да, то достатъчно голота сме видели от нея, онова, дето все още не сме, всички си го имаме.

# 237
Аз пък за Благовеста не бях чувала нищо.

# 238
  • Terra incognita
Абдолютно безизвестни са ми всички участничк8, без Виктория. Тук покрай вас ги научих коя какво- що.

# 239
Четох някаква статия, че в петък ще има 10 изгонени момичета, не знам доколко е вярно, но...
Знае ли се колко са епизодите на предаването? По това ще проличи 😁Иначе може да кажат, тези дето не са имали разговор на четири очи с ергена, да опаковат.

Общи условия

Активация на акаунт